Fjern dine hundehår

af | 20. sep 2022 | Hund derhjemme

Hvis du synes det driller med hundehår hjemme i din sofa er du langt fra den eneste, vi kommer her med tips og råd til hvordan du får bugt med hundehår.

(annonce indhold)

Fjern hundehår fra sofaen

Det er en klassiker, hunden kommer op i sofaen og før vi ved det vælter vi rundt i hundehår over det hele. Egentlig var det slet ikke mening at hunden skulle op i sofaen men nu blev det bare sådan. Tit og ofte må vi også bare erkende at det er hyggeligt at putte med hunden i sofaen.

Det er selvfølgelig ikke uden konsekvenser når hunden er i sofaen og det gør da også nogen gange støvsugeren kommer på overarbejde.

Man kan godt vænne sig til lidt hår i sofaen men når der pludselig er gæster er sagen en helt anden. En ting er man gerne vil have et præsentabelt hjem men det er ikke alle gæster der er vilde med hår fra kat eller hund.

Produkter til fjernelse af kæledyrshår

Virksomheden “tildigmedhund” er et mindre firma som sælger produkter særdels egnet til at fjerne hundehår. Herunder produktet Dyrehårsrullen.

Navnet siger selvfølgelig sig selv. Et produkt der nemt og simpelt fjerne hundehår, det kunne ikke være bedre.

Dyrehårsrullen har gode anmeldelser og det bedste ved produkter er den tid du sparer.

Dyrehårsrullen er billig i forhold til hvor effektivt et produkt du får. Hertil er den nem at arbejde i forhold til hvis du skal støvsuge hele din sofa et par gange om ugen.

Facts om dyrehårsrullen

  • Du spare tid

Er du bare godt og grundigt træt af at støvsuge igen og igen. Dyrehårsrullen sparer dig for oceaner af tid og du behøver ikke koble støvsugeren op. Se videoerne på sitet og prøv selv hvor nemt og effektivt det er. Grundlæggende skal man jo nok få fjernet sine hår fra hunden eller katten men og der er et stort men. Den tid man bruger kan godt mærkes. Hvis du sætter kryds for hvor mange gange du støvsuger og kan du spare bare en time om ugen på rengøring er det virkelig meget på sigt.

  • Kan bruges mange steder

Sofaen er selvfølelig et oplagt sted. Men sover hunden i din seng er dette også et godt sted at bruge produktet. Hertil er oplagte steder i bilen, møblerne, på dine tæpper osv. Den kan typisk ligge i handskerummet og let bruges når du har haft den firbenede med på tur.

  • Dyrehårsrullen er billig

Faktisk vil vi våge den påstand at dyrehårsrullen er rigtig billig. I skrivende stund fås den på tilbud til 150 kroner. Hvis produktet virker efter hensigten og er effektivt og praktisk sparer du mange timer på sigt og ligeledes en masse irritation. Hvis man virkelig regner efter hvor meget tid man spare på at bruge dette produkt er produktet i sig selv en fantastisk investering.

  • Rene hjem og renere møbler

Du får et helt automatisk et renere hjem. Det er super hurtigt og simpelt at køre rullen over dine møbler og efterlader et pænere og mere rent hjem. Et renere hjem betyder mere overskud, også mentalt. På denne måde får du overskud til de lidt mere sjovere ting.

Rengøringskassen til hunden og kæledyr

Udover dyrehårsrullen har virksomheden ligeledes en samlet rengøringskasse med de bedste produkter til at få bugt med hår fra dine kæledyr.

Rengøringskassen består af 3 praktisk produkter som hel klart gør livet nemmere for dig med hund eller kat.

En lille hundeshop med gode anmeldelser

“Til dig med hund” er en lille hundeshop som kun sælger produkter de selv står indenfor. Hvis du besøger deres site kan du også se praktiske videoer af deres produkter. Hertil har de også en masse gode anmeldelser på hjemmesiden med udtalelser fra deres kunder.

Virksomheden har en masse spændende facts omkring dyrehårsrullen. Herunder er påstanden at du sparer 300 minutter om ugen på at støvsuge. Det vil selvfølgelig altid varriere men vi synes her på bloggen at kan du spare bare en time om ugen på rengøring og støvsugning, så er produktet guld værd.

Sidst men ikke mindst er fordelen ved dyrehårsrullen at den holder utrolig længe og er af en stærk kvalitet.

I denne artikel har vi lagt meget vægt på at virksomheden er utrolig fokusere på at svare på de forskellige anmeldelser på trustpilot. Hertil er overvægten meget positive. Sidst men ikke mindst tilbyder firmaet fuld tilfredshed eller pengene tilbage indenfor 30 dage. Alt i alt et spændende produkt og høj kundeservice.

Se mere om produkterne og køb produkterne i shoppen her

Dyrehårsrullen gør livet nemmere og du spare oceaner af tid.

Alt materiale er lånt fra “til dig med hund.dk” og denne artikel indeholder annoncelinks.

Alt om hundetegn

Alt om hundetegn

Her finder du alt om hundetegn, regler, muligheder og hvorhenne du skal handle dit hundetegn. (annonce indhold) Denne artikel er opdateret 18 februar 2023 Du kan springe artiklen over og gå direkte til de billige hundetegn her Køb dit hundetegn online med gratis...

læs mere
Bedste donut hundeseng

Bedste donut hundeseng

Vi elsker vores hunde og derfor ønsker vi også det bedste for dem. At sove rigtig godt er ingen undtagelse. Men at sove godt gør det langt fra alene. En hundeseng er meget mere end blot et sted hunden sover. En hundeseng er tryghed, det er en hule hvor din hund...

læs mere
Bedste sikkerhedssele til hunden

Bedste sikkerhedssele til hunden

Bedste sikkerhedssele til hunden Er du tit på farten med din hund og sidder hunden lidt for løst i bilen. I denne artikel bedste sikkerhedssele til hunden kan du læse mere om sikkerheden når du har din hund med i bilen. Vi gør endvidere opmærksom på at der i denne...

læs mere
Foderguide til hunde

Foderguide til hunde

Søger du den perfekte foderguide så behøver du ikke lede mere. Du kan nemt og simpelt online med ganske få klik sporer dig ind på hvad din hund har brug. Med denne foderguide til hunde får du også anbefalet konkrete produkter til attraktive priser. Det er "OS med...

læs mere
Alt om hundelegetøj

Alt om hundelegetøj

Søger du legetøj til din hund og er du lidt i tvivl om hvad der er godt og hvad du har af muligheder. Vi har med denne artikel "alt om hundelejetøj" kigget på mulighederne og viser dig her et lille udsnit af alle de fantastiske muligheder du har med hundelegetøj. Vi...

læs mere
Cykelkurv til hunden

Cykelkurv til hunden

Søger du en cykelkurv til hund så hjælper vi dig til at finde det helt rigtige produkt. Der findes et stort udvalg af cykelkurve og først og fremmest skal du afdække dit eget behov og ikke mindst din hunds behov. Vi illustrere her i denne artikler forskellige...

læs mere