Hundefrakke til hunden

af | 2. okt 2022 | Hundetøj

Har du en hund som hader det kolde og våde vejr. Så har vi løsningen til dig her, læs vores artikel “hundefrakke til hunden” og se det inspirerende lækre udvalg i hundetøj til hunden. Cloud7 producere og udvikler virkelig lækkert tøj til hunden i super flot design. Er du derfor glad for din hund er det ikke et dårligt sted at investere i en lækker hundefrakke.

(annonce indhold)

Cloud7 laver efter vores mening noget af det mest lækre hundetøj. Både kvalitet og design er super lækkert og der er ikke gået på kompromis med udseende og kvalitet.

Cloud7 laver det fedeste hundetøj til alle størrelser

Der findes utrolig mange hunderacer og derfor naturligvis også mange hunde størrelser. Cload7 har allerede tænkt på dette i deres udvikling af produkter. Du kan derfor finde hundefrakker specifikt til forskellige hunderacer.

Det er hel normalt at hunde hader regnen og især kulden. På den måde adskiller hunden sig ikke nødvendigvis meget fra mennesket. Det har også stor betydning hvis hunden vokser op i en varm og dejlig bolig. Så er det ikke nødvendigvis sjovt at blive tvunget ud i kulden eller i det sjaskede regnvejr.

Uanset hvilken hunderace du har kan du finde en hundefrakke til din hund her. Det er nemt at navigere rundt i på forhandleren side, hvor du finder mange forskellige størrelser.

Regnfrakke til Fransk Bulldog

Her finder du en regnfrakke som er lavet specielt til Hunderacen Fransk Bulldog. regnfrakken er i et særligt design der matcher den Franske Bulldog. Formen passer til en kort krop og en bred hals.

Modellen som er udviklet til den Franske Bulldog hedder London regnfrakke. Den giver en høj høj beskyttelse når det regner idet materialet er vandafvisende. Regnfrakke er desuden lavet af 70% genbrugs materiale og har en polyurethane membran som er ekstra vandafvisende.

Det fjerner alt fugt som det kommer i kontakt med og derfor holder det din hund tør når i skal ud i regnvejret og igennem turen.

En hunde regnfrakke er super praktisk til flere lejligheder. Skal du f.eks på cafe eller andre offentlige steder er Cloud7 regnfrakken god fordi en restaurant eller cafe ikke altid er glad for alt det vand en hund kan tage med ind.

Det er også rart at huset eller lejligheden ikke er sjaskvåd efter i har ude og gå tur i det våde vejr.

Hundefrakke med lynlås på ryggen

Cloud7 laver disse smart hundefrakker med en smart og lang lynlås på ryggen. Det giver en masse muligheder for at bruge mange former for seler og halsbånd. Hundefrakken er utrolig nem at justere lig præcis hvor du og din hund har brug for det.

Ligeledes er det en genialt detalje at frakke kan strammes ind så den passer din til hunds størrelse. Derudover er frakken vindtæt fordi den er lavet af bomuld. Derfor forhindres regn og vand i at komme ind ved de syninger der er da de er tapet og vandet kan derfor ikke trænge igennem.

Hundefrakke er nem at vedligehold. Du vasker den på en skånevask på 30 grader med en sæbe som er mild. Det er bedst at hænge den til tørre når den er drivvåd og undgå gerne tørretumler og især kemisk rens.

Se her en youtube video af regnfrakken i brug.

Som du kan se i videoen er regnfrakke fra Cloud7 utrolig nemt at tage på hunden. Derudover er det design og høj kvalitet og passer ind i det moderende hjem. Sidst men ikke mindst er det et produkt som holder i årevis.

Hundefrakke på tilbud

Alt inspiration og materiale i denne artikel “hundefrakke til hunden” er lånt fra forhandleren luksushund.dk (reklamelink) luksushund er en af de førende udbydere af artikler til hunden på markedet. Forhandleren er desuden af vores egne foretrukne leverandører når vi skal bruge tilbehør til vores hund.

Vi passer så godt på vores hunde på så mange områder. F.eks er det vigtigt vi giver hunden det rigtige hundefoder, de rigtige godbider og ikke mindst det rigtige legetøj. Udstyr som hundetøj, en hundefrakke eller en hundejakke til hunden er ingen undtagelse.

Udvalget af hundefrakker er stort hos luksushund og du får produkterne i mange forskellige størrelser. Derudover er det bare lækker kvalitet som holder i mange år.

Se produktet illustreret i nedenstående video

Varm hundejakke og meget mere

Du har i denne artikel set et lille udpluk af de lækre artikler fra Cloud7 som forhandles hos Luksushund.dk (reklamelink) Hjemmesiden er super flot og nem at navigere rundt i. Dertil har de rigtig mange billeder og flere videoer af deres produkter. Det er super attraktivt for os som forbrugere at forholde os til det enkle produkt inden vi handler tilbehør til hunden.

Forhandleren fører naturligvis mange flere produkter i frakker og jakker end dem du har set i denne artikel. Det kan være en hundesweater, et tørredækken eller et hundedækken. Udvalget er stort og der er ret stor sandsynlighed for du forelsker dig i flere produkter.

Temaet bag luksushund fører et hav af produkter og er meget inovative omkring deres forretning. Det gode ved at handle via sitet er deres lækre produkter i høj kvalitet som måske koster lidt mere men i sidste ende holder det længere. Sidst men ikke mindst vælter forretningen i gode anmeldelser på trustpilot hvorfor det ikke er svært at anbefale deres forretning.

.

Har du en hundeforsikring ?

Har du en hundeforsikring ?

Har du en forsikring til din hund og er det den rigtige forsikring ?  Der findes utrolig mange forsikringer til hunde og den kan være en rigtig stor jungle. Selv har vi tegnet en forsikring hos en af de store forsikringsselskaber men det behøver absolut ikke være den...

læs mere
Vores hund elsker sne

Vores hund elsker sne

Vores hund elsker sne og det sjove vejr men han fryser også. Vi har derfor skrevet denne artikel for at gøre opmærksom på hvad man kan gøre for at sikre at hunden fryser mindst muligt. Vi gør opmærksom på at denne artikel jf reglerne har "annonce indhold" når vi...

læs mere
Hund og økonomi

Hund og økonomi

Økonomien omkring en hund kan være svær at overskue, derfor har vi prøvet at gøre det mere simpelt med nedenstående  Selve hundens købpris. Det koster nogen penge at købe en hund, dette er selvfølgelig en engangsudgift og kan virke af mange penge men på sigt er det de...

læs mere
Billig hundeforsikring

Billig hundeforsikring

Søger du en billig hundeforsikring så forklare vi dig her step by step hvad det hel konkret vil sige at tegne en forsikring. Fordi en billig hundeforsikring kan defineres på mange måder, nok skal den være billig men den skal også dække din hund hvis der sker et uheld....

læs mere
Den rigtige Donut hundeseng

Den rigtige Donut hundeseng

Søger du den rigtige donut hundeseng, så tøv ej. Vi guider dig igennem de forskellige muligheder og viser dig hvor du kan købe din Donut hundeseng. (annonce indhold) Er en hundeseng vigtig En hundeseng er utrolig vigtig. En hundeseng og ikke mindst en god type er...

læs mere