Hundehegn til stor hund


Bemærk der er annonce indhold i denne artikel

Livet med en Dogue de bordeaux og Cane Corso er på mange måder fantastisk men man skal være opmærksom på at man har en rigtig stor hund og derfor skal man af hensyn til sine opgivelser sikre sig at hunden ikke er til gene for andre f.eks naboer. 

De fleste vil sige at deres hund er sød og ikke gør noget men alligevel er det ikke sjovt for en nabo og stå med en 75 kilo tung hund i haven for det kan godt skabe noget utryghed uanset hvor sød hunden er.

Derfor bør man med en stor hund sikre sin grund eller i hvert fald det stykke grund hvor hunden er ude således at naboer og omgivelser ikke bliver generet.

Et hundehegn vil absolut derfor være en god ide, der er ligeledes også det faktum at hunden godt kan være beskyttende eller på vagt i eget hjem og derfor vil et hundehegn også varsle udefrakommende at her er altså en hund og derfor skal man være opmærksom.

Vi har selv opsat et hundehegn på vores grund og det virker fortræffeligt, vi ved at Cozmo ikke kommer ud og vi ved også andre ikke lige umiddelbart kommer ind så vi kan med god samvittighed lade hunden være ude i haven uden at spekulere på om han er smuttet ud igennem en hæk. Selvfølgelig skal man altid være opmærksom på om selve lågen er lukket

Vi har illustreret her på billedet hvor stort hundehegnet er i forhold til vores Dogue de Bordeaux og nu hvor han er lidt over 1 år gammel har der på intet tidspunkt været tegn på at prøver at komme igennem hegnet. Vi har sat hegnet op og malet stolperne sorte og er selv meget tilfredse med effekten af hegnet og også hvordan det er endt med at se ud. det går ligeledes også godt i spænd med vores hæk.

Vi vil senere lave et indlæg hvor vi beskriver økonomien i etablering af sådan et hundehegn

Seneste indlæg