Hundetegn til hunden

af | 7. sep 2022 | Hundetegn

Skal du bruge et hundetegn til hunden så guider Glad for hund dig hermed det rigtige sted hen. Hundetegnet er lovpligtigt og det sker når din hund fylder 4 mdr.

(annonce indhold)

Køb hundetegn online

Du kan nemt og praktisk købe dit hundetegn online og der findes flere forhandlere hvor du kan gøre dette. Vi har i denne artikel fokus på Gilpa.dk som har et stort udvalg til rigtig billige penge.

Husk du kan ikke løbe fra dit hundetegn, det kan koste mange penge i bøde hvis hunden ikke har hundetegn på.

Et hundetegn fra Gilpa med gratis gravering på begge sider til blot 100 kroner.

Her vises skjold i messing som måler 25 x 32 (reklamelink)

Billige hundetegn

Der findes masser af leverandører som sælger billige hundetegn men pas på du ikke går for meget kompromis. Du kan hos denne leverandør få et rigtig godt solidt hundetegn for blot 100 kroner og samtidig får du gratis levering på begge sider af dit nye hundetegn.

Husk du minimum skal have dit telefon nummer på hundetegnet så du altid kan kontakte hvis din hund vælger at løbe hjemmefra.

Her et rundt hundetegn i sølv som i diamenter måler 27mm.

Flot praktisk hundetegn til blot 100 kroner (reklamelink)

Hundetegn gravering er gratis

Hos Glipa er det nemt og simpelt at handle. Gravering er nemlig gratis på begge sider så du skal ikke forholde dig til meget andet end at vælge det rigtige hundetegn til din hund.

Du skal selvfølgelig forholde dig til hvad der skal stå på dit hundetegn. Her er det faktisk lovpligt at ejerens oplysninger står på, herunder navn og adresse. Derudover kan det være en rigtig god ide med et telefon nummer så du kan kontaktes hurtigt hvis din hund er løbet væk.

Hundetegn i stål til blot 100 kroner og så får du gratis gravering på begge sider. (reklamelink)

Regler omkring hundetegn

Der findes en lovgivning omkring hundetegn og det er selvfølgelig vigtigt du har styr på den. Det er ganske simpelt, du skal have hundetegn senest på din hund fra den fylder 4 måneder.

Dog vil vi anbefale du får hundetegn så snart du har hvalpen hjemme. Hvis en hvalp løber væk er der meget stor risiko for at du aldrig ser den igen. Et pænt solidt hundetegn i stål koster f.eks 100 kroner og med gratis gravering. Det er så billigt at du ikke har råd til at vente.

Det kan koste mange penge hvis du ikke har hundetegn. Du kan få bøde fra politiet og ekstra regninger hvis din hund skal hentes i samarbejde med politiet.

Hundetegn fra Gilpa får du gratis graveret på begge sider, du udfylder blot på din bestilling på hjemmesiden (reklamelink)

Hvad skal der stå på et hundetegn

Det er lovpligt med et hundetegn fra hunden fylder 4 måneder. Dernæst er det lovpligt at der står dine informationer, herunder navn og adresse. Det anbefales ligeledes fra Gilpa at du skriver dit telefon nummer på dit hundetegn så du kan kontakte hurtigst muligt hvis din køber løber hjemmefra.

Det er så vigtigt med disse informationer på hundetegnet for du risikere aldrig at se din hund igen hvis den løber hjemmefra.

Hvis du sørger for disse informationer har du gjort hvad du kunne og du sikre at du kontaktes såfremt din hund vælger at stikke af hjemmefra eller fra en udflugt.

Shop hundetegn online

Har du ikke et hundetegn så skynd dig at bestille et online. Husk når du bestiller skriver du blot dine ønsker til gratis graveringer i kommentarfeltet på Gilpa´s hjemmeside (reklamelink)

Alt materiale og billeder er iøvrigt fra Gilpa.dk (reklamelink) som er en af vores foretrukne leverandører til vores hund.

Fodbold til hunde

Fodbold til hunde

Hunde elsker at lege bold. Der er ikke noget med livsbekræftende end at lege bold med sin hund og den anden vej rundt. Har du derfor ikke en bold til hunden så læs videre på vores artikel "fodbold til hunde" her. Vi vender legen og vi fokusere på hvilken slags...

læs mere
Hundeskål til væg

Hundeskål til væg

Søger du en hundeskål til væg. Hundeskåle findes i en masse udgaver og det er ikke altid en ordinær hundeskål er praktisk nok. Vi viser dig her forskellige hundeskåle til vægge og hvor du kan købe dem. (annonce indhold) Køb hundeskål til væg her Ophæng til hundeskåle...

læs mere
Ønsker du dig en hund ?

Ønsker du dig en hund ?

Hvis du ønsker dig en hund er det fuldt ud forståeligt. En hund er på så mange måder hel fantastisk, den rummer så meget og den kan hurtigt blive din allerbedste ven. Dog er der mange ting man skal tænke over og have med i sine overvejelser og alle de punkter vil vi...

læs mere
Kornfrit hundefoder

Kornfrit hundefoder

Søger du kornfrit hundefoder er du kommet til rette sted. Vi har fundet udvalget til dig samt vi viser dig hvor du kan købe kornfrit hundefoder til attraktive priser. Rigtig mange hundeejere er klart af den opfattelse at foder uden korn og gluten er tættest på hundens...

læs mere
Fransk Mastiff : Vores familiehund

Fransk Mastiff : Vores familiehund

Vores store Dogue De Bordeaux : Cozmo nærmer sig de 18 måneder og her er en status på livet med en stor familiehund. Vi fortryder absolut ikke at vi har fået hund, vi har selvfølgelig haft fordelen ved at have haft hund før men det har været anderledes med så stor en...

læs mere