Intelligenslegetøj til hunde

af | 18. sep 2022 | Hundelegetøj

Søger du særligt legetøj til hunden og intelligenslegetøj til hunde så læs mere her, vi guider dig igennem forskellige muligheder.

(Annonce indhold)

Legetøj til hunde

Der er ikke noget bedre for en hund at blive stimuleret og det må gerne være i form af leg. Selvfølgelig elsker hunden at komme en tur i hundeskoven og lege med de andre hunde, det må absolut ikke undervurderes. Det er dog ikke altid man har den mulighed i en travl hverdag.

Legetøj kan dække et rigtig stort behov og hunden bliver stimuleret. Det er utrolig vigtigt du stimulere din hund og belønner den da det skaber stor trivsel for hunden.

Der findes rigtig meget legetøj til hunden men i denne artikel vil vi primært fokusere på intelligenslegetøj til hunde.

Mini mover aktivitetslegetøj til hunden

Dette sjove og aktiverende hunde lejetøj er til de mindre hunde. Har du derfor en bedste ven på 100 kilo skal du ikke benytte dette spil.

Spillet er super smart indrettet på den måde at når hunden løser opgaverne så venter der godbider helt automatisk. Der er intet en hund elsker mere end belønninger.

Har du derfor en mindre hund som elsker mentaltræning er dette spil helt fantastisk. Det foregår på et bræt hvor der er 2 kegler i forskellige fordybninger, der er skuffer samt et enkelt håndtag. Når hunden får løftet keglerne og skubbet til skuffer samt hevet i håndtaget, så kommer belønningen og godbiderne frem.

Når du handler spillet følger der en instruktion samt tricks og tip du kan bruge til dig og hunden. Sidst men ikke mindst står spillet godt fast på underlaget da det har skridsikre fødder så det ikke skrider rundt.

Hele spillet måler 20 x 25 cm og det er fremstillet i en hård plast så det ikke går let i stykket.

Mini mover er et genialt intelligens legetøj til hunden som skal stimuleres og udfordres. Se Youtube video længere nede i artiklen

Se udvalget af forskelligt aktivitetslegetøj til hunde (reklamelink)

Se Mini mover fra Trixie på Youtube

Det kan være svært at købe et produkt ud fra en salgsannonce men vi har gjort det let for dig. Du kan se produktet i funktion her på sitet så du kan se det i brug.

Legetøj til hundehvalpe

Lige fra hundehvalpen er lille elsker den at lege. Der findes ikke noget bedre end at drille og lege med sin familie eller andre hunde.

Tit og ofte løber hunden gerne med en sok eller andet fra jeres hjem. Dog har det rigtig stor betydning hvis hunden får sit eget personlige legetøj.

Du ser typisk hundens måde at vise den elsker dig på er når den kommer og smider sin ynglings bamse i skødet på dig. Det er ubetinget kærlighed og ikke mindst tillid.

Du kan få forskellige hvalpepakker og legetøj til hvalpe. Som illustreret på næste billede ser du en pakke bestående af 3 dele.

Står du eller i som familie derfor og skal investere i legetøj til jeres lille nye hvalp er dette særdels godt. Det er lækre varer som er naturlige og økologiske. Så giver i den lille nye hvalp en super start på den nye tilværelse.

Hundelegetøj der ikke går i stykker

Dette legetøj er desuden i en stærk kvalitet. Der skal derfor utrolig meget til før det går i stykker. Det ses desværre tit hvis du har hjemmelavet hundelegetøj at det går i mange stykker til stor irritation.

Problemet med hjemmelavet legetøj eller billigt legetøj til hunden kan i visse tilfældet være det selvfølgelig er en dårlig investering. Hertil er det heller ikke godt hvis hunden får noget galt i halsen og materialet ikke kan tåle hunden bider gentagende gange i det.

Der findes mange hvalpepakker men nedenstående eksempel er Hundebamsen Harry med Petit balu i Pink og et reb fra D&D.

Her ser du et godt eksempel på legetøj til hundehvalpe, der er et væld af muligheder og dette er blot en ud af mange muligheder.

Du kan købe enkeltvis og større pakker til hundehvalpe. Alt sammen er en super kvalitet og kan hurtigt ende med at blive noget af din hunds allerbedste legetøj.

Når hunden er glad løber han tit og ofte automatisk hen og henter sit legetøj og viser han er glad for vil lege med dig. (reklamelink)

Det bedste aktivitetslegetøj til hunde

Uanset om du har en voksen hund eller en hundehvalp er det vigtigt du sørger for din hund har noget ordentligt legetøj. Det kan hurtigt blive meget ustimulerende for hunden hvis den ikke rigtig har noget at bide i eller lege med.

Virksomheden PETIT laver noget fantastisk hvalpelegetøj som både kan bruges til hvalpen men også til små hunde. Desuden er det ikke bare godt legetøj men det renser også tænderne. På den måde er det et super legetøj som er sjovt at tygge i og samtidig er praktisk for tænderne.

PETIT har udviklet MILO legetøjet hvor tentaklerne er meget bevægellige og samtidig er nylonrebet meget slidstærkt. Derudover er det i enden udstyret med en gummifinish som er sjov, spændende og interessant for din hund at tygge på.

Milo legetøjet er produceret så det er fleksibelt med et gummihoved som er rundt. Det betyder din hund nemt kan få fat i det under lege. Denne tygning er beroligende for de fleste hunde og rigtig god for tænderne.

PETIT´s legetøj er produceret i pastelfarver. De lavet sådan fordi Pastelfarver er nogen af de få farver som hunde rent faktisk kan opfatte.

Super lækkert kvalitet til din hund (reklamelink)

Se video af Milo hundelegetøj her til din hundehvalp

Legetøjet er produceret i farver som hunden kan opfatte og er gennemgående god kvalitet

Milo fra PETIT er hvalpelegetøj når det er bedste

  • Du kan komme det i opvaskemaskinen
  • Du kan bruge det til hvalpe men også små hunde så det holder længe
  • Det er produceret i stærk gummi
  • Det er en synlig farver (hunde opfatter pastelfarver)
  • Det er lækkert ergonomisk design

Det lille stykke legetøj til hunden måler 7 x 7 x 18 og er nemt og praktisk at opbevarer. Du vil blive forbavset over hvor tit din hundehvalp eller hund løber hen og tager sin lille Milo ven i munden når der er optakt til leg.

Alt materiale fra denne artikel intelligenslegetøj til hunde er lånt fra luksushund.dk som desuden er en af vores foretrukne butikker når vi anbefaler hundeshops. Virksomheden har et kæmpe lækkert udvalg og vælter i gode anmeldelser, så vi er ikke bange for at anbefale dem. (nedenstående indeholder reklamelink)

Hundetegnet : hvorfor er et hundetegn så vigtigt

Hundetegnet : hvorfor er et hundetegn så vigtigt

Hundetegnet er helt normalt for hunden at bære rundt på og det er der rigtig mange årsager til. Vi vender i denne artikel forskellige årsager til du altid bør sikre at din hund bære hundetegnet. Vi gør ligeledes opmærksom på jf reglerne at der i denne artikel er...

læs mere
Hund med små kæledyr

Hund med små kæledyr

Vi fik os et lille hamster ved navn Alexander Vi havde som familie udskudt tanken nogen gange med at anskaffe os et lille hamster skønt det er i bur det meste af tiden, for når man har en 70 kilo tung hund som vandre rundt på...

læs mere
Sitemap over artikler om hunde på Gladforhund.dk

Sitemap over artikler om hunde på Gladforhund.dk

Her på gladforhund.dk har vi skrevet en masse forskellige artikler omkring vores egen hund og en masse andre ting som til hunden. Det kan være alt fra hundesengen, en smart godbidstaske eller hundefoder. For at skabe et bedre overblik omkring vores artikler om hunde...

læs mere
Mundkurv til hunden

Mundkurv til hunden

Søger du en mundkurv til din hund så læs mere her og køb din mundkurv til hunden her (annonceindhold) Køb en billig mundkurv En mundkurv behøver ikke koste særlig meget. Derfor bør der ikke være en undskyldning for ikke at bruge mundkurv til hunden hvis det er...

læs mere
Hunden i vandet

Hunden i vandet

Vores hund elsker at komme i vandet men sådan var det ikke nødvendigvis i starten. Faktisk hjalp det rigtig meget da vi besøgte stranden med 2 venner som også havde deres hunde med og det åbnede pludselig døren for vores douge de bordeuax, han pjaskede rundt i vandet...

læs mere