Specific Hundefoder


Søger du Specific hundefoder så læs videre her. Her kan du læse om Specific hundefoder og ligeledes guider vi dig til hvor du kan købe det til attraktive priser.

(annonce indhold)

Specific Allergi hundefoder

Specific produceres af en større international virksomhed som hedder Dechra. Virksomheden er ekspert indenfor veterinærlægemidler og udvikler samt fremstiller produkter af høj kvalitet til dyrlæger hele verden over.

Igennem mange år har virksomheden udviklet foderprodukter som med den rigtige sammensætning af nærringstoffer giver din hund de bedst mulige betingelser. Udgangspunktet må være at vores kæledyr får de bedste vilkår for et godt helbred.

Specific har udviklet en hel serie af allergi venlige produkter. Det er særligt til hunde med foderallergi og er aktuelt hvis din hund døjer med allergi.

Specific har en hel serie af allergi venligt hundefoder, se hele udvalget hos leverandøren her.

Specific Diætfoder til hunde med sukkersyge 

Sukkersyge er desværre ikke kun forbeholdt mennesker. Det er ikke ualmindeligt at en hund også får sukkersyge. Det betyder groft sagt at din hund ikke kan danne nok insulin eller i hvert fald ikke bruger sit insulin effektivt nok.

Uanset hvad er det altid at anbefale at du snakker med din dyrlæge omkring hvilket produkt og behandling der egner sig bedst til lige præcis din hund. Hertil har Specific så en serie af produkter som kan bruges til din hund.

Alt i alt drejer det sig om at behandle din hund således at blodsukkerniveauet kommer i bedre balance. Det kan f.eks være med Endocrine diætfoder fra Specific.

Hertil kan øvrige produkter som Specifics Weiht management produkter hjælpe hunden med sukkersyge. Specific har en fantastisk serie af produkter men de skal selvfølgelig altid bruges rigtigt. Du kan læse meget mere om deres produkter på deres hjemmeside her.

Det er også en super god ide at diskutere med dyrlægen om lægens erfaringer og hvilken produkter der ville egne sig for at sikre din hund et godt helbred.

Specific diætfoder til hunde med sukkersyge. Se hele deres udvalg på nedenstående link (reklamelink)

Specific Diætfoder til hunde med urinvejsproblemer

Det er ikke sjovt at døje med urinvejsproblemer. Så hvis hunden har problemer med dette bør du opsøge din læge og rådføre dig om hvad du skal gøre. Dyrlægen kan kontrollere din hund og sammen laver i en plan for hvad der kan give din hund bedre trivsel. Det gælder selvfølgelig også hvad hunden indtager.

Specific har ligeledes diætfoder til hunde med urinvejsproblemer som du kan læse mere om på sitet.

Specific diætfoder , se et stort udvalg af specific produkter og køb online her (reklamelink)

Specific Diætfoder til den overvægtige hund

En overvægtig hund er desværre ikke noget særsyn. Det er vigtigt at understrege at det absolut ikke er hundens skyld.

Faktisk har vores hund de bedste forudsætninger for et godt helbred og et godt liv, hvis deres hundeejer giver dem det rigtige hundefoder i de rigtige mængder. Vi som hundeejere giver tit vores hund alt for meget mad og foder og det er lidt misforstået kærlighed. Vær altid opmærksom på at din hund aldrig siger nej til snacks eller ekstra mad hvis det smager godt. Din hund kan med andre ord ikke beslutte at gå på slankekur.

Når du nu fejlagtigt har forkælet din hund lidt for meget med rester af aftensmaden eller for mange snacks. Så har Specific udviklet forskellige produkter som kan hjælpe hunden til et vægttab samtidig med hunden får den rette næring.

Specific diætfoder til den overvægtige hund. Husk det aldrig er din hunds skyld at den spiser for meget.

Er hunden først blevet overvægtig er Specific diætfoder til overvægtig hund et godt alternativ (reklamelink)

Specific Diætfoder til hunde efter sygdom

Efter sygdom har hunden brug for langsomt at etablere sine kræfter igen. Det kan være efter længere sygsom, stresss eller en operation.

Her har Specific udviklet Intensive support således at din hund kommer hurtigt i gang efter et sygdomsforløb. Det er vigtigt at hunden hurtigt får sin appetit tilbage og får en masse sund og god nærring.

Jo før din hund får sine kræfter tilbage desto hurtigere øger du hundens livskvalitet.

Specific Diæfoder til hunde efter sygdom. Rigtig godt til hunde som har brug for at komme ovenpå efter et sygdomsforløb eller lign. (reklamelink)

Specific diætfoder til hunde med fordøjelsesproblemer

De fleste af os har oplevet vores hund kaste op eller have dårlig mave. Faktisk er problemer med fornøjelsen noget af det mest almindelige hos en hund når vi snakker sygdomme.

Du kan ikke altid selv styre hvad din hund spiser for den finder spændende ting alle steder, især når den er ude at gå tur eller ude i hundeskoven.

Dog kan du selvfølgelig gøre noget meget aktiv omkring hundefoder og sørger for din hund får det rigtige hundemåltid. Til dette har Specific også en serie produkter og hertil anbefaler leverdøren deres letfordøjelige Digestive Support. Bemærk igen der er større udvalg så en god ide at kigge det igennem og selvfølgelig altid tage dyrlægen med på råd.

Specific diætfoder til hunde med hjerte- og nyreproblemer

Hjerte og nyrelidelse er desværre noget man ofte ser hos især hos ældre hunde. Her har Specific udviklet produktet Heart & Kidnet support. Det er en særlig diætfoder som vis primære funktion er at styrke nyre, lever og hjerte funktion.

Specific Diætfoder til hunde med ledproblemer

Rigtig mange hunde lider af ledsmerter og det er ikke altid som ejer vi er klar over det. Det fylder utrolig meget i hundens livskvalitet at den kan bevæge sig og have stærke raske led.

Hertil har Specific udviklet diætfoder til hunde som netop har ledproblemer.

Vores inspiration kommer fra Specific og hjemmesiden “Os med kæledyr” som er en af vores foretrukne leverandører af hundeartikler. Du kan se meget mere hos “Os med kæledyr som har en utrolig flot og hjemmeside med et bredt udvalg af Specific hundefoder samt en masse tilbehør til hunden.

Vi håber du med denne artikel fik inspiration og svar på dine spørgsmål.

Seneste indlæg