Den rigtige Donut hundeseng


Søger du den rigtige donut hundeseng, så tøv ej. Vi guider dig igennem de forskellige muligheder og viser dig hvor du kan købe din Donut hundeseng.

(annonce indhold)

Er en hundeseng vigtig

En hundeseng er utrolig vigtig. En hundeseng og ikke mindst en god type er utrolig vigtig for hundens trivsel. I sin egen hundeseng og gerne flere finder hunden tryghed og velvære. Så en hundeseng kan absolut anbefales.

En hundeseng skaber stor og vigtigt velvære for din hund og gerne flere steder i din bolig. Hunden søger meget tit hen til sin hundeseng, både når i er sammen som familie men også når hunden er alene hjemme. Her ser du den populære Donut hundeseng (reklamelink)

Donut hundeseng på tilbud

Donut hundeseng er utrolig populære og du finder dem ofte på tilbud på forskellige sites. En af vores foretrukne leverandører er Os med kæledyr som ligeledes forhandler Donut hundesenge. Forhandleren er et godt sted at handle. Der er masser af gode anmeldelser og vi har selv gode erfaringer med deres online salg.

Vi giver dig her et lille overblik over deres Donut senge som denne artikel skrives.(reklamelink)

Overblik over Donut hundesenge : de forskellige størrelser på sengene her

Som denne artikel skrives kører forhandleren en kampagne hvor du kan spare 20%. Hvor længe dette tilbud kører er svært at sige men det er altid en god ide at slå til når du ser sådan et tilbud.

For at gøre det nemmere for dig at finde den rigtige Donut hundeseng i det rigtig mål har vi delt nedenstående op i størrelser. Så kan du nemt og simpelt se om din Donut seng fås i den rette størrelse hos forhandleren.

Donut hundeseng 70 cm

Donut hundesengen fås i mange forskellige mål og vi illustrere hermed hvordan de ser ud og ikke mindst hvor du kan handle Donut hundesengen i 70 cm

Her ser du en Donut hundeseng på 70 cm fra OS med Kæledyr. Den fås selvfølgelig i flere størrelser. (reklamelink)

Donut hundeseng 80 cm

Donut hundesengen er utrolig populær blandt hundeejere men bruges faktisk også rigtig meget til katte. Det ses også tit at både hund og kat putter sammen i en Donut seng. På den måde bliver Donut sengen hurtigt et samlingspunkt for familiens kæledyr.

Donut hundeseng 100 cm

Donut sengen fås selvfølgelig i flere størrelser og de større hunde skal ikke ikke snydes. Hundesengen har bare så stor betydning for hunden er utrolig vigtig.

Hundeseng donut model Lambswool Bed

Som nedenstående ser du donut hundesengen i modellen Lambswool Bed. Sengen er utrolig blød og har behagelige kanter. Den har ruskind på ydersiderne og sikrer optimal støtte og ikke mindst super komfort.

Lambswool Donut bed er den perfekte soveplads for både din hund og kat. Den er ligeledes fyldt med bløde polyfill som er miljøvenlige. Det giver ligeledes en varm og meget behagelig fornemmelse.

Lambswool Bed bør du vaske i hånden jf forhandlerens anvisning

Hundesengen Donut model Lambswool Bed. Hvis du ønsker at forkæle din lille hund er dette absolut et af de sikre valg. Hundesengen kan bruges både af din hund og kat, forkælelse i topklasse til dit kæledyr.

Hundeseng Donut model Hunter Loppa Mørkegrå plys donut

Næste hundeseng er modellen Hunter Loppa Plys som er illustreret i mørkegrå. Som du kan se på billedet kan den lille hund boltre sig og næsten forsvinde i sin hundeseng.

Det er i den grad en overdådig hunde og katteseng og vores firbenede venner elsker Hunter sengen. Hvis du vil forkæle din hund går du ikke forkert med denne Donut hundeseng.

Modellen har ligeledes en skridsikker ryg så hundesengen ikke glider rundt på gulvet. Du kan ligeledes maskinvaske ved 30 grader. Sidst men ikke mindst fås Hunter donut sengen i flere størrelser.

Hundesengen Donut modellen Hunter Loppa her illustreret i Mørkegrå. En lille paradis for din hund som fortjener kun det bedste. Husk at modellen fås i flere størrelser.

Hundeseng Donut model Fluffy Brun plys donut

Her ses hundeseng modellen Fluffy Brun Plys i en størrelse large. Det er ligeledes illustreret med plads til hunden på billedet. Det er som det ses på billedet en lækker og ikke mindst blød rund hundeseng.

Donut sengen er så populær fordi hunden kan pakke sig ind og der er vægge hele vejen rundt. En donut hundeseng er utrolig god til at gøre hunden tryg. Tryghed og det faktum er utrolig væsentligt hvis en hund skal kunne føle sig hjemme og have det godt.

Hundesengen Donut model Fluffy illustreret i brun er også rigtig populær. Du kan købe den online med hurtig levering her for forhandleren. Hvis du ønsker at give din hund en lang og dejlig søvn kan dette meget vel være den rigtige hundeseng (reklamelink)

Fordele ved en donut hundeseng

Nu har vi selv haft en donut hundeseng i længere tid og en donut seng er bare utrolig nem at håndtere. Den passer ind de fleste steder i hjemmet og den er utrolig nem at flytte rundt på.

I vores tilfælde har vi flere hundesenge i vores hjem fordi vores hund elsker at slappe af i hundesengen. Så der er både i stuen, i soveværelset samt nede hos børnene. Det giver vores store Dogue de Bordeaux mulighed for selv at vælge hvor han ville slappe af og i hvilken omgivelser.

Det fortæller os at en Donut hundeseng er den rigtige Donut hundeseng for os.

Vi bruger selv en Donut i 100 cm til vores hund. Det kan være en smule udfordrende da vores hund er meget stor men vi har også en større hundeseng i soveværelset.

Denne Donut hundeseng er en koks grå fra Pet time (reklamelink)

Hundeseng til større hunde

Hundesenge fås i rigtig mange størrelser og det kommer selvfølgelig an på hvad din hund kræver af plads. Dog er det også aktuelt at kigge på din bolig og hvordan en hundeseng passer ind.

En hundeseng er jo ikke noget du køber særlig tit så vi anbefaler dig først og fremmest at tænke på hundens behov. Hernæst så bør du købe en hundeseng som matcher ind i din bolig.

Man tænker måske ikke så meget over det i købsprocessen men en hundeseng skal varer længe. Dels er det hundens seng i mange mange år og tilflugt når den søger ro. Dog er det også et møbel som du selv skal se på i mange år. Derfor er det væsentligt at jeres nye hundeseng matcher ind i jeres hjem.

Vi mener derfor prisen er en smule sekundær når man tænker på hvor stor og vigtig rolle den har for hunden og ikke mindst hjemmet.

Hundesengen Fantail Snooze Epic Grey er en lækker grå seng med en høj kant. Denne model fås i mange farver og er et super godt køb hvis du ønsker at forkæle din hund og ikke mindst skabe godt velvære for hunden.

En Fantail Snooze hundeseng er super lækkert design. Hertil er den fremstillet i Europa og kan holde i rigtig mange år. Den er ligeledes stabil og klasker ikke sammen og holder dermed sin flotte facon. Det gør hundesengen ligeledes ser pæn ud i jeres bolig.

En fantail hundeseng fås i 6 forskellige farver og fås ligeledes i 3 forskellige størrelser.

Størrelse på Fantasil hundeseng er som følgende.

Small str 60cm x 50cm:
Indstigningshøjde er ca: 10cm kanthøjde på ca: 20 cm Indvendige mål er ca: 41 cm x 30 cmMedium str 80cm x 50cm:
Indstigningshøjde er  ca: 10cm kanthøjde på ca: 20 cm  indvendige mål er ca: 55 x 40 cmLarge str 110cm x 80cm:
Indstigningshøjde er ca: 10cm i en kanthøjde på ca: 20 cm  indvendige mål er ca: 76 x 56 cm

Donut hundeseng til flere hunde, husk en stor størrelse

Donut hundesengen er perfekt til flere hunde. Typisk elsker hunde at putte sammen og formen på en Donut hundeseng egner sig rigtig godt til det formål. Donut sengen er ligeledes super praktisk og let at flytte rundt på så hunden eller hundene altid kan holde dig med selskab om du ser fjernsyn eller du skal sove i soveværelset. Vi har flere donut hundesenge i vores hjem til vores Dogue de Bordeaux og Cane Corso og de nyder de kan være lidt alle steder da vi er en familie som også har 3 børn i huset.

En Donut hundeseng er også bare utrolig nem at transportere hvis du skal på tur med dine hunde. Hertil har de altid et hjørne hvor du kan smide donut hundesengen og så har de et trygt hjørne hvor de altid kan være når i er ude og besøge familie eller andet. Det kræver selvfølgelig at du køber en stor størrelse, her kan en størrelse på 120 cm være rigtig god.

Se det store udvalg hos “Os med kæledyr”

Vores inspiration til denne artikel stammer i stor stil fra Os med kæledyr. En familievirksomhed der drives med hjerte og sjæl og hvor du altid er sikker på en god vejledning.

Vi kigger selvfølgelig altid på anmeldelser inden vi skriver en artikel men vi handler også selv hos forhandleren og vi kan varmt anbefale deres produkter og ikke mindst deres gode service.

Os med kæledyr arbejder sammen med dyrlægerne og det skaber en tryghed for os. Uanset om vi skal bruge en hundeseng, legetøj til hunden eller det rigtige hundefoder.

Alt materiale i denne artikel “den rigtige donut hundeseng” er fra OS med Kæledyr.

Tak fordi du læste vores artikel omkring Donut hundesenge, vi håber du fik inspiration og svar på dine spørgsmål.

Seneste indlæg