Hundeskål til væg


Søger du en hundeskål til væg. Hundeskåle findes i en masse udgaver og det er ikke altid en ordinær hundeskål er praktisk nok. Vi viser dig her forskellige hundeskåle til vægge og hvor du kan købe dem.

(annonce indhold)

Ophæng til hundeskåle

Vi har alle forskellige behov og nogen hunde roder mere end andre. Hvis du er træt af hundeskålen vælter rundt på køkkengulvet eller andre steder er dette en løsning.

Kender du det ? Nogen hunde er værre end andre mens andre sidder pænt og hilser når hundeejeren kommer hjem. Slemt er det når 2 store teenager hunde ikke kan skjule deres begejstring når mor kommer hjem og alt vælter rundt “inklusiv hundeskålene”

Skønt man elsker sine hunde så kan det nogen gang være en smule opslidende at det hele vælter rundt på gulvet. Løsningen kan derfor være en hundeskål til væggen eller en hundeskål du montere et praktisk sted.

Praktisk hundeskål med ophæng som er utrolig nem at håndtere i f.eks hundeburet.

Er rigtig smart i hundebure og hvalpegårde. Dog anbefaler leverandøren ikke at disse er monteret under transport. Vandskålen er desuden i rustfrit stål og dermed nem at vedligeholde. (reklamelink)

Flotte hundeskåle

Når du har din hund i hundebur så er der logistisk set stor mulighed for hundeskålen vælter rundt. Det findes der selvfølgelig god råd for. Dertil er det også en billig og utrolig nem og ikke mindst praktisk løsning.

En hundeskål er mange ting, men i et simpelt design i rustfrit stål er det faktisk en rigtig flot hundeskål. Den er også nem at få passer ind i omgivelserne. Det kan hurtigt se forkert ud i omgivelserne hvis du har en skrigende hundeskål hængende eller stående som ikke passer ind.

Her en lækker pæn hundeskål som nemt kan monteres i f.eks hundeburet eller andre steder. (reklamelink)

Hundeskåle i stativ

Der findes utrolig mange hundeskåle og det er ikke altid lige praktisk at have dem stående direkte på gulvet. Derfor kan du også overveje at købe hundeskåle i praktiske stativer. Udover at være praktiske er de også utrolig pæne og er fornuftige i prisen.

Har du en større hund er det også værd at overveje at hunden ikke skal bukke nakken når den drikker eller spiser sin hundemad. I længden er det ikke en sund stilling til hunden så en hundeskål på stativ er et oplagt valg her. Ligesom du sikkert gerne ser din hund får sund ernæring er det ligeså vigtigt hunden står i en ordentligt stilling og spiser sin mad og drikker sit vand.

Her ser du en rigtig praktisk hundeskål på stativ. Udover at være billig er den faktisk pæn og super praktisk.

Hunden bliver også glad for ikke at bukke sig hele tiden og står i en mere hensigtsmæssig stilling og indtager sin mad og drikker sit vand.

Dobbelt hundeskål

Søger du en dobbelt hundeskål fås de i utrolig flotte udgaver. Nedenstående model fås i med 2 størrelser i skålene afhængig af hvor store hund du har.

Designet er rigtig flot og nemt at vedligeholde. Du kan enten vælge mellem 2 x 2 liter eller 2 x 4 liter. Stativet er også i 2 højder som er henholdsvis 25 og 35 cm.

Dobbelt hundeskål i utrolig lækkert design. Rustfrit og meget nemt at vedligeholde (reklamelink)

Underlag til hundeskål

Som hundeejer kan de fleste af os nok nikke genkendende til at der tit er vand på gulvet ved siden af hundeskålen. Især hvis du har en stor hun som f.eks Dogue de Bordeax som elsker at spilde godt med vand mens hunden drikker.

Her kan det være utrolig praktisk med et underlag til hundeskålen. Det er uanset om du har en stor eller lille hund. Nogen gange bliver man lidt træt af at tørre op og så er det altså nemt blot at vaske underlaget engang imellem.

Vi har som nedenstående illustreret et underlag til hundeskåle så du kan se hvordan det ser ud. Det underlag som du kan se på billedet måler 51 x 27, det fås ligeledes i andre farver så det matcher dine omgivelser.

Her ser du et nemt og praktisk underlag til hundeskålene. Det er produceret med en høj kant så vandet ikke løber ud over kanterne.

Justerbar hundeskåle

Hunde har mange størrelser og det kan altid give udfordringer når hunden skal have mad eller vand. Det siger sig selv at der er forskellige behov afhængig af højden på din hund eller hunde.

Har du ligeledes 2 hunde bliver det en stor udfordring hvis de ikke har samme størrelse eller højde. Men der er gode råd at hente, for du kan få et stativ hvor du kan justere højden på dine hundeskåle.

Det smarte ved dette system er der er dobbelt hundeskåle hvor du kan justere den enkle hundeskål. Som du kan se på det næstkommende billede bruger 2 hunde hver deres hundeskål i hver deres højde. Det hele foregår på samme stativ. Det er nemt pænt og enkelt.

Her ser du 2 hunde bruge det samme stativ. Det er super smart at hver skål kan justeres i højden. Det ser pænt og overskueligt ud.

Endnu mere vigtigt så står hunden i en sund og normal stilling og spiser sin mad og drikker sit vand og det er optimalt for hunden igennem et helt liv. (reklamelink)

Alt i hundeskåle og tilbehør

Vi har i denne artikel hundeskål til væg fået inspiration fra “alt til hund og kat” online butikken har gode anmeldelser og et meget bredt udvalg af artikler både til hunde men også til katte.

Du kan derfor sagtens kigge ind på deres hjemmeside og blive inspireret. Du får afdækket et stort behov da der er et kæmpe udvalg af tilbehør og artikler til hunden. Alt materiale fra denne artikel er desuden fra Alttilhundogkat.dk som ligeledes har rigtig mange gode anmeldelser (reklamelink)

Seneste indlæg