Sund ernæring til hunden


Sund ernæring til hunden

De fleste af os elsker vores hund og den kærlighed bør altid omsættes til sund ernæring til hunden. Der finde utrolig meget vi kan give vores hund men de færreste sætter sig ind i om det nu også er det rette vi giver vores hund.

Denne artikel vil give dig et godt overblik over hvad der er godt for din hund og hvorhenne du kan købe det og for god ordens skyld skal vi orientere om at denne artikel indeholder reklamelinks, denne indtægt bruger glad for hund til at vedligeholde dette site

Essential foods er en af de førende producenter af måltider til hunden og på deres hjemmeside kan du finde utrolig meget information.

Hvis du ønsker noget af det bedste til din hund skal du afgive Essential foods et visit (reklame)

De bedste shops med sund ernæring til hunden

Der findes et et hav af leverandører på markedet som sælger kost til hunden og rigtig meget af denne kost er ofte fin. Tit og ofte er det lige så afgørende at du køber den rigtige kost til lige præcis din hund.

Det er lidt som med os mennesker, vi forkæler nogen gange os selv men vi gør i virkeligheden os selv en bjørnetjeneste når vi fylder os selv med chokolade.

Din hund har ikke noget valg, hunden spiser det som du fodrer den med men det er samtidig allertiders mulighed for at give dit elskede kæledyr det mest næringsrige foder og de absolut bedste godbider.

Lamb Mini Delights er en vores Dogue de Bordeaux´s absolut ynglings godbider, se et større udvalg her (reklame)

Hvad har hunde brug for

Hunde har præcis som mennesker brug for noget fundamental næring. Når det så er sagt findes der absolut gode ting at proppe i munden men der findes også rigtige mange dårlig ting.

Her er de absolut nødvendige næringsstoffer som de hund skal have.

Mineraler, Vitaminer, fedt, protein, kulhydrater og ikke mindst vand er nødvendige i hundens næring. Så er det et spørgsmål om sammensætningen og den rigtige producent så er du godt på vej til at give din hund god næring som kan øge livskvaliteten hos din hund.

Angående næring er det præcis det samme behov du finder hos mennesker.

Man bliver hvad man spiser er et ordsprog vi alle kender. Besøg Gilpa som er en virksomhed som virkelig drives med sjælen og et stort hundehjerte.

Her har du et stort udvalg af hundefoder og teamet bag ved hvad de taler om (reklame)

Giv din hund det bedste liv med sund ernæring

Vi ønsker alle de bedste liv for vores kæledyr og nogen gange er det en misforstået kærlighed når vi fodrer vores hund med de forkerte ting. Hvis du servere de forkerte måltider kan det på sigt skabe en dårligere livskvalitet for din hund og det var og er jo langt fra hensigten.

Som hundeejer er du ansvarlig for at din hund trives, du har direkte indflydelse på rigtige mange ting, om hunden får motion, om den leger med andre hunde og ligeledes hvad hunden får at spise.

Et måltid til hunden kan hvis det er rigtigt forlænge hundens liv og øge livskvaliteten. Vi anbefaler derfor at du køber den absolut bedste kvalitet af måltider til din hund.

Os med Kæledyr er en af vores foretrukne leverandører når det gælder vores store hund. De forhandler ligeledes flere mærker, giver en god service og har attraktive priser.

Alt det foder som sælges fra shoppen er anbefalet af dyrlæger, se mere om virksomhed bag (reklame)

Hunden bliver hvad den spiser

Vi kender alle ordsproget at du bliver hvad du spiser. Groft sagt kender vi det godt fra mennesker, hvis du lever af fastfood og chokolade hver eneste dag så går kroppen stille og roligt i forfald. Spiser du sådan hver dag mærker du det også på kroppen, du bliver sløv, har ikke så meget energi og dit velvære er i den nedre ende.

På sammen måde skal du tænke på din hund, hvis du køber det billigste foder du kan finde eller hvis du servere en billig leverpostej til hunden mindsker det også velværet. Hunden har også brug for energi og den rigtige ernæring for at have de bedst mulige forudsætninger for et godt og stabilt og ikke mindst sundt liv.

Opbevaring til hundes måltider

Når du servere dine måltider til hunden er det vigtigt du opbevarer hundens mad korrekt. Først og fremmest skal det helst opbevares indenfor 5 til 18 grader og ikke i direkte sollys og så skal det være tør og meget vigtigt så skal det opbevares i en luft tæt beholder.

Hvis du opbevarer maden til hunden i en lufttæt beholder så smager alle måltider lige godt og det ender ikke ud med at de sidste måltider er triste. Igen skal du tænke på hvad du selv har lyst til at spise og hvordan du også selv sikre din egen mad og opbevare den.

Highland living som holder blodsukkeret hos hunden stabilt. Et virkelig højt kvalitetsprodukt hvis du prioritere din hund. Se mere hos leverandøren her (reklame)

Kan hunde tåle leverpostej

Mange kan nikke genkendende til det, man kommer lidt træt hjem fra arbejdet eller har måske ikke lige handlet ind og man vil alligevel gerne forkæle hunden.

Typisk smider man måske en halv pakke leverpostej til hunden og vovse elsker det, det er som at servere chokolade for børn. Det er også okay i en vis udstrækning men du bør sætte dig ind i hvad din hund kan tåle og i hvilken udstrækning.

Har din hund sensitiv mave eller allergi kan den godt reagere negativt på de ingredienser som leverpostej indeholder. Det er måske ikke nok til at det er noget du registrere men din hund har forringet livskvalitet som følge af det mad du giver den.

Nu betyder det ikke at du skal stoppe alt forkælelse men din hund fortjener du er opmærksom på hvad du fordre den med, hunden kan desværre ikke selv vælge om det er den rigtige leverpostej eller det rette måltid og hunden forstår ikke konsekvensen af hvad den spiser.

Hills er endnu en af de populære mærker når det gælder hundefoder og det forhandles hos “Os med kæledyr” forhandleren har et helt ocean af produkter du kan vælge imellem (reklame)

Det sunde hundemåltid

Hvis du fra start af når du får en hvalp sætter dig grundigt ind i hvad der er den rette kost for din hund så sikre du på den måde en sund ernæring til din hund hele livet.

Med den rette og ikke mindst sunde ernæring til din hund får du med rimelig sandsynlighed en mere glad hund som lever et sjovere og sundere liv. Der er selvfølgelig ikke 2 hunde der er ens men hvis du vælger kvalitetsprodukter er du godt på vej

Vi anbefaler at du finder en leverandør hvor du får en super rådgivning og hvor du kan mærke personalet brænder for du er tilfreds og ikke mindst din hund får det rigtige kost.

lav en kostplan til hunden

Det kan hel klart anbefales at du laver en klar plan for hvad din hund skal spise og i hvilket omfang. Desværre findes der nogen som handler lidt ind fra gang til gang og det er lidt synd for så handles der måske ind i supermarkedet den ene gang og en tilfældig net butik den næste gang.

Der er sådan set ikke noget i vejen for at shoppe lidt rundt, udfordringen er bare at hunde får forskellige produkter og meget forskelligt kost og desværre ved du ikke rigtig hvad der er godt for hunden. Hvis hunden pludselig mistrives skal du selvfølgelig snakke med din dyrlæge, herunder skal du også være opmærksom på at de måltider du servere for hunden måske kan optimeres.

Find det rigtige måltid til hunden

Hvis du bruger noget tid på at finde det rigtige måltid og får den rette vejledning så køb ind i de rigtige mængder og giv hunden den samme og sunde kost igennem livet. Det samme anbefaler vi klart du gør med godbider og øvrige hundesnacks.

Petlux er endnu en af de større etableret forhandlere af hundefoder og her kan du også spare hvis du køber ind i de rigtige mængder.

Se deres store udvalg her (Reklame)

Snak med dyrlægen

Er du i tvivl så snak altid med din dyrlæge omkring din hund og hans ernæring. Dyrlægen er uddannet og har en masse erfaring og det skal du drage gavn af. Der findes mange muligheder for at snakke med dyrlægen online så det er muligt uden du skal besøge din dyrlæge fysisk.

Dyrlægen ved også om nogen præcis hvad der er sund ernæring til hunden. Dyrlægen har en masse erfaring og det er guld værd med den viden.

Her får du nyttige links når du skal handle godbider og måltider til hunden.

Essential foods er absolut en af de førende på markedet hvis du ønsker det bedste til og for din hund.

Hele historien omkring deres produktion er spændende i sig selv og de har ekstrem meget fokus på forlænge hundens liv igennem sund kost og ernæring.

Du finder ligeledes en chat på deres hjemmeside hvor de sidder parat til at vejlede dig til det helt rigtige for din hund.

Seneste indlæg