Godbidder til hunde


Godbidder til hunde

Søger du godbidder til hunde og er du forvirret og lidt i tvivl om hvad der er godt for din hund. Det er helt forståeligt og det kan også være overvældende at komme ind på en hjemmeside og måske finde 100 forskellige slags hundefoder eller godbidder til hunden og hvad skal du lige vælge til din hund.

For god ordens skyld skal det oplyse at denne artikel “godbidder til hunde” indeholder reklamelinks

Det største marked for godbidder

Du finder et kæmpe marked for godbider her med attraktiv mængderabat (reklamelink)

Mængden af godbidder i denne markedet er stort så naviger lidt rundt og du finder noget på dig. Husk butikken tit og ofte har tilbud hvis du køber flere poser af godbidder.

Hvilken slags godbidder findes der

Der findes et hav af godbidder af forskellige karakter og ligeledes mange forskellige producenter, vi vil prøve at give dig et overblik her.

Først og fremmest er det vigtigt at forstå at hunden ikke er kræsen på samme måde som et menneske, de fleste godbider ryger ned som det rene slik, så det er også op til dig som hundeejer at være lidt kritisk omkring hvad du køber til din hund.

Godbidder til hunde med allergi

Har du en hund med allergi findes der special udviklet produkter til din hund og det gælder hunde i alle aldre. Det kan være sindsyg svært at gennemskue hvad der er godt og hvad der er skidt så læs mere her.

Specific – Godbidder – Hypoallergenic Treats

Specific er et produkt hvor proteinerne bliver brudt ned i bitte små dele grundet hydrolysering, det betyder faktisk at din hund jf producenten ikke er i stand til at udløse en allergisk reaktion.

Har du derfor en fødevareallergisk hund er dette et oplagt produkt som samtidig er velsmagende og som din hund vil elske at blive belønnet med under aktivitet eller f.eks hundetræning.

Du kan læse meget mere om Specific her

Køb godbidder til din hund med allergi her (reklamelink)

Godbidder til hunde med hjertesygdom

Special Care Treats

Jf producenten er disse godbidder fra Specific meget velegnede til hunde som har en række sygedomme, herunder diabetis,dd urinvejssygdomme, nyre, hjerte eller leversvigt.

Disse godbider til hunde har en virkelig god smag fordi de er langtidsbagte og hvorfor de er så gode når man har diverse sygdomme er blandt andet fordi de har et meget lavt fedtindhold og protein indhold.

Herudover indeholder det et glutenfrit kulhydrat som giver en frigivelse som er langsom. Sidst men ikke mindst gør det også produktet mere sikkert for hunde som f.eks har ledproblemer.

Køb Specific til din hund her (reklame)

Lider din hund af hjerte, nyre, leversvigt eller har hunden ledproblemer er Specific Care Treats velegnet

Luksus godbidder til hunden

Søger du noget eksklusiv og virkelig lækker til hunden skal du læse videre her

Essential luksus godbidder

Søger du noget virkelig lækkert er Essential bare toppen. Det er luksus godbider og der er en hel serie af dem og det kan måske virke som lidt for meget af det gode men virksomheden Essential, har bare gjort det til deres mission at de skal fremstille de absolut mest delikate godbider til hunde.

Godbidderrne er fremstillet i England

Alle godbiderne er fremstillet i england og råvarerne kommer ligeledes herfra. Det er din garanti for du ikke få et Kina produkt hvilket kan have betydning for mange.

Godbiderne fra Essential er lufttøret og så har de fået en helt naturlig behandling og er håndlavet hvilket godt kan være meget appellerende. Sidst men ikke mindst matcher de naturligvis godt til hele Essential´program af hundefoder.

Essential fremstiller et hav af luksusgodbidder , se og køb hele deres udvalg her (reklame)

Vores Cane Corso samt Dogue de Bordeaux er rigtig glade for Essential godbidder generelt.

Hvorfor vælge Essential godbidder til hunde

Essential driver virksomheden med stolthed og går man ned i detajler er der rigtige mange spændende ting at berette om. Essential har en filosi om at de skal skabe den bedste balanceret adfærd og et optimalt helbred for hunden. Hvilken hund fortjener ikke det bedst mulige liv lader til at være et motto hos Essential og de er ikke bange for at fortælle at deres kvalitet er i en klasse for sig selv.

Produktionen hos Essential Foods

Ingredienser hos Essentials er Walisisk, Skotsk og naturligvis Engelsk herkomst. Helt konkret peger virksomheden på at 90% stammer herfra. Dette giver en rigtig høj kvalitet i deres hundefoder og godbider og deres indhold og sammensætning er unik og bliver hele tiden bearbejdet.

Essential er meget målrettet og har afgivet et løfte om at fortsætte med de fineste ingredienser og samtidig er det deres mål at hunden skal have den bedste mulige livskvalitet og naturligvis også den længst mulige levetid.

Testvindende måltider til hunden

Essential har flere testvindende måltider bag sig og de efterlever (BOF) og hvad er Bof. Det står hel konkret for Behavioural Optimizing Foods som bør tænkes ind i alle hundes ernæring. Det er ligeledes et princip som holder blodsukkeret hos hunden stabilt døgnet rundt.

Vi kender det fra os selv, det er naturligvis bedst at have et stabilt blodsukker og ikke de store udsving. Sidst men ikke mindst er Essential stolte af at der næsten altid er forbedringer i hundens mentale balance, herunder at hunden kan blive mere rolig, der er altså en stor sammenhæng imellem hvad hunden får at spise og hvordan den opfører sig.

Du bliver hvad du spiser og man kan vel groft sagt sige det sammen om vores hunde.

Luksus til hunden

Luksus snack til din hund hvis hunden fortjener kun det bedste. Lam og hjort bar (reklame)

Vi har selv en Cane Corso samt Dogue de Bordeaux og disse snacks er absolut populære hos vores hunde.

Hunden elsker godbidder

Godbidder smager ikke bare godt men de gør hunden rigtigt glad. Giver du din hund de rigtige godbidder får du også en mere sund hund og alt i alt er det jo meningen at vi skal trives og have det bedst muligt sammen.

Du skal også tænke på hvor stor eller lille en hund du har og hvorvidt hunden skal have bløde godbider hvis tænderne ikke er så gode. Godbidder til hunde kan være så mange ting og nogle gang kan det godt være man skal prøve forskellige godbidder af før man finder det rigtige til hunden.

Hunden er alene hjemme

Er din hund alene hjemme findes der udover godbidder selvfølgelig snacks som varer lidt længere end en traditionel lille godbid. På denne måde er hunden glad og beskæftiget og det forbindes ikke altid med noget negativt at hunden skal være alene hjemme.

Fedtindholdet er lavt på de snacks vi anbefaler men har et højt næringsindhold, det betyder at du ikke skal have det dårligt med at belønne din hund med natursnacks.

Der findes rigtig mange varrianter af natursnacks som du kan finde på nedenstående link.

Tyggeben som som indeholder meget protein, er ligeledes glutenfri og har en lang tyggetid hvis hunden er alene hjemme (reklamelink)

Vi håber du med denne artikel “godbidder til hunde” fik inspiration til de næste godbidder til din hund 🙂


	

Seneste indlæg