Bedste hundefoder : se hvad vi har valgt til vores Franske Mastiff og Cane Corso

af | 7. mar 2023 | hundefoder

Søger du det bedste hundefoder så kig med her. Vi viser dig hvad vi synes er det bedste hundefoder samt viser dig alle de stærke mærker indenfor hundefoder.

Husk at der i denne artikel er annonce indhold når vi henviser til butikkerne.

Bedste hundefoder : vores valg faldt på Essential Foods, vores hunde elsker det

Når du skal skifte hundefoder er det altid en proces. Overgangen varer typisk flere dage og det kan tit resultere i dårlig mave. Hertil er det ikke sikkert hunden vil spise op og der kan være rigtig mange årsager til din hund ikke spiser op eller måske får dårlig mave.

Vores Dogue de Bordeaux spiste ikke altid op, vi vil ikke sige noget dårligt om foderet men det virkede ikke optimalt for os. Vi skiftede derfor til Essential Foods og det har været helt fantastisk var første dag. Der bliver altid spist op og vores store Franske Mastiff er glad og tilfreds. Han har også fået de sidste kilo på sidebenene som vi syntes han manglede.

Essential er ikke det billige alternativ men det er for os det absolut bedste alternativ. Vores hunde fortjener det bedste og vi har ikke et sekund fortrudt vores valg af Essential. For os skaber det rigtige måltid til hunden optimale vilkår for vores hunde, de trives bedre og de har grundlæggende et bedre, mere aktivt og sundt liv.

Bedste hundefoder til sart mave

Vores Dogue de Bordeaux har altid spist godt men alligevel ikke altid spist op. Hertil har der med jævne mellemrum været sart mave og det gør altid ondt i vores hundehjerter. Derfor prøvede vi efter længere tids overvejelse at skifte til Essential for at se om det havde effekt.

For det første spise vores hund Cozmo op fra starten og gjort det siden. Han har taget det sidste vægt på vi har mangler og han døjer ikke med dårlig mave. Jeg har lidt troen på at de ekstra kroner vi har investeret i vores hundefoder har givet pote.

Vi døjer ikke med sart mave mere så det har været alle pengene værd. Groft sagt har vi investeret i det optimale hundemad og får så en hund med mere trivsel.

Bedste hundefoder til hvalpe

Vi har for nyligt fået en lille hvalp. Det er en Cane Corso som måske var en smule for tynd. Vi skiftede med det samme til Essential fordi vi alligevel skulle prøve det til vores Dogue de Bordeaux.

Vores issue er lidt at hvalpen spiser det lidt for hurtigt men han er meget tilfreds. Lige nu har vi valgt at dele hans måltider op i 3 portioner så han får mad 3 gange om dagen. Vi har dog absolut ikke nogen som helst problemer med at vores Cane Corso ikke vil spise sit hundefoder.

Vi er derfor meget tilfredse med vores valg på Essential Foods og fortsætter med dette hundefoder så længe vi oplever denne succes med vores hunde. Vi kan mærke trivsel på vores hunde og det er dejligt at vide de får den mest optimal næring og de rette ingredienser hver eneste dag.

Hvorfor bruge mange penge på hundefoder

Det er i virkeligheden som med os mennesker. Vi bliver lidt hvad vi spiser. Hvis vi spiser købemad hver eneste dag får vi ikke den optimale næring. Med alt respekt for det lokale pizzaer eller burger restauranten så skal vi bruge sund og varieret kost hver eneste dag.

F. eks en sportsmand spiser sund og tilpasser sin kost så han kan performe optimalt i sin sport. Du skal tænke på samme måde med din hund. Din hund har brug for den absolut bedste næring hvis hunden skal bruge sin krop og leve et aktivt og sundt liv.

Sidst men ikke mindst er jeg bare af den overbevisning at den bedste hundefoder i virkeligheden er billig i den lange ende. Hvis du får mere trivsel og et bedre helbred af din kost så har det været en fantastisk investering i optimal næring som sikre et bedre liv.

Sidst men ikke mindst har du også bedre odds for en glad hund. En sund og rask hund skal heller ikke så tit til dyrlægen og i det hele taget investere du i et bedre velvære både dig din hund men ikke mindst for dig selv da du skal spekulere mindre på hundens velfærd.

hunderace

Vores Dogue de Bordeaux og Cane Corso er på kort tid blevet rigtig knyttet. De leger sammen, de spiser sammen, de sover sammen og de er rigtig aktive sammen.

Netop det rigtige hundefoder giver vores hunde optimal næring og mest mulig energi. Det giver plads til rigtig mange timers ballade i hundeskoven hvor hundene nyder livet sammen med os som hundeejere.

Vi går derfor altid efter det bedste hundefoder til vores hunde hvor vi er sikre på vi har givet vores hunde de bedste mulige ingredienser i deres måltider.

Sundt hundefoder : Vi ønsker det bedste for vores hunde

Hvis du kaster et besøg på Essential Food vil du opleve de brænder for det de laver. Det er de bedste ingredienser og der er ikke noget kompromis.

Desuden har Essential vundet flere test og bruges daglig af over 250.000 hunde. Det er for os en garanti for at vi har valgt en virkelig god kvalitet. Vi udelukker skam ikke andre brands for der findes mange gode mærker men det er en forudsætning for os at vores hunde får det mest sunde hundemad og intet mindre.

Man kan altid finde billige alternativer men det ønsker vi ikke fordi en billig eller måske knap så god kvalitet kan have konsekvenser for vores hunde og deres trivsel. Vi bruger så meget tid på at være sammen med vores hunde og gå lange aktive ture med dem. Vi ønsker ikke at sætte noget på spil med deres helbred og velvære for at spare nogen få kroner på deres hundefoder.

Vi er så glade for vores valg af dette hundefoder. Der er ingen sarte maver mere og begge hunde spiser altid op.

Det har været en god investering for vores hunde er glade og fulde af energi og elsker at lege både hjemme og når vi er i hundeskoven.

Det betaler sig med god næring og skaber trivsel og velvære for vores hunde.

om os

Hundefoder pris : Du kan få mængderabat på det bedste hundefoder hos Essential Foods

Essential sælger rigtig meget hundefoder hver eneste dag og har selvfølgelig af samme årsag mange leverancer. Præcis som med så mange andre varer kan der være fornuft i at handle større ind. Det giver en besparelse for Essential og det giver dermed også dig en økonomisk fordel.

Køber du derfor minimum 3 sække hundefoder så kvittere Essential med ekstra 10% rabat. Du kan derfor med fordel købe minimum 3 sække hundefoder og så behøver du heller ikke købe ind ofte.

Vi håber du med denne artikel bedste hundefoder fik inspiration og svar på dine spørgsmål.

Hundesvømning med vores Franske Mastiff

Hundesvømning med vores Franske Mastiff

Vores store Dogue De bordeaux er efterhånden blevet 1,5 år og er derfor ved at blive en rigtig stor dreng. Vi har været mange gange på stranden med ham, hvilket han i øvrigt elsker. Går vi tur med ham nede ved vores lokale å er han også den første til at springe i...

læs mere
Husk hundetegnet : Det kan redde din hund

Husk hundetegnet : Det kan redde din hund

Husk hundetegnet og det kan ikke gentages nok gange. Vi sætter i denne artikel fokus på hvorfor det er så vigtigt at huske hundetegnet og hvilken forskel det kan gøre. Endvidere kan du her også læse dig til hvad der ellers er vigtigt at være opmærksom på når du er ude...

læs mere
Bedste mundkurv til hunden

Bedste mundkurv til hunden

Der kan være mange årsager til at din hund skal bruge mundkurv og derfor kan du lige så godt finde den bedste mundkurv til hunden. Vi har fundet et stort udvalg af mundkurven til hunden så det er nemmere for dig at finde rundt i mulighederne. Vi gør opmærksom på jf...

læs mere
På tur i hundeskoven

På tur i hundeskoven

Overvejer du at komme på tur i hundeskoven. Læs om vores erfaringer med vores Dogue de Bordeux og hvorfor vi mener hundeskoven er et fantastisk sted. Vi gør opmærksom på jf reglerne at denne artikel har "annonce indhold" Der er rigtig mange fordele ved at tage hunden...

læs mere
Sygdomsdiæter til hunde

Sygdomsdiæter til hunde

Søger du sygdomsdiæter til hunde guider vi dig hermed rette sted hen. Mange hunde har særlige behov og det er vigtigt du finder de rette produkter til netop din hund. Husk på at vi langt fra er eksperter og du altid bør rådføre dig med din dyrlæge hvis din hund har...

læs mere