Bedste legetøj til hunden


Søger du det bedste legetøj til hunden så er du kommet til rette sted. Vi har navigeret rundt på nettet og fundet et kæmpe udvalg af legetøj til hunden som du kan købe til attraktive priser.

Bemærk at der i denne artikel er annonce indhold når vi henviser til forretninger.

Hvorfor købe legetøj til hunden

Hunden er et levende væsen som elsker at lege. Hunden elsker ligeledes at blive stimuleret og bruge alle sine sanser. Det vil også sige at hunden har brug for at bruge sin krop og udforske naturen og omgivelserne omkring.

Har du derfor en hund er legetøj til hunden næsten uundværligt. En hund der ikke kan lege eller blive stimuleret kan hurtigt blive en understimuleret hund. Det betyder også at din hund kan mangle stimulering og på den måde ikke trives optimalt.

Hvilket legetøj til hunden er det bedste at købe

Der er ikke nogen regler omkring hvilket legetøj der er det bedste til hunden. Der er selvfølgelig noget legetøj som er mere universalt end andet legetøj. Det vil sige at en bold f. eks altid kan bruges til leg og de fleste kan lege med.

Med en bold kan du lege kasteleg med hunden hver eneste dag. Det kan virke primitivt men hunden elsker det. Hunden er glad, stimuleret og stolt når den henter bolden til dig. Det varmer lidt om hjertet når man mærker hvor glad hunden bliver når man leger.

Husk en bold til hunden skal være produceret til hunde. Køber du en billig bold i et supermarkedet er det ikke sikkert materialet er beregnet til hunde. Hunden skal også kunne tåle materialet hvis den sluger noget af bolden.

Legetøj uden lyd til hunden

Nu findes der rigtig meget legetøj til hunden og noget af det larmer altså. For mange betyder det ikke noget mens andre bliver overrasket over hvor meget et stykke legetøj kan larme.

Typisk elsker en hund et lille pivedyr, især når det siger en lyd når hunden render rundt med det. Det kan også være sjovt i et vis omfang men hvis hunden beslutter sig for at løbe rundt i dagligstuen midt om natten og vække helt huset er det ikke altid det sjoveste hvis man har brug for sin nattesøvn.

Bedste aktivitetslegetøj til hunden

Der findes rigtig meget legetøj som er godt til hunden. Hvis hunden er alene hjemme kan du med fordel bruge aktivitetslegetøj som hunden kan lege med når den er alene hjemme.

Der finde rigtig meget fint legetøj hvor hunden kan udforske og vinde små godbidder. Det kan f. eks være et aktivitetstæppe hvor hunden skal løse små opgaver og på den måde bliver belønnet med små snacks.

Det kan også være en klassisk aktivitetsbold som indeholder godbidder. Den ruller rundt og hunden skal hele tiden prøve at få godbidder ud af bolden. Der kan sagtens gå lang tid med opgaven men hunden elsker at hoppe rundt og prøve at opsnappe godbidderne.

Vand legetøj til hunden : hvis din hund elsker vandet

Det er lidt forskelligt om hunde kan lide vand. Nogen hunde er vant til det og elsker vand når det er rigtig varmt. Der findes rigtig meget vand legetøj til hunden som du kan bruge ude i haven.

Du kan selvfølgelig anskaffe et bassin til hunden men der er mange andre ting som f. eks en badering som hunden kan tage fat i. Du kan også få en hajfinne eller flydende fisk som hunden elsker at fange.

Sådan leg kan foregå ved du kaster vandlegetøj til hunden i vandet og hunden så springer i og fanger byttet og kommer retur til dig med det. Præcis som med en kastebold, bare lidt mere avanceret hvor du bruger et badebassin. Disse lege kan du selvfølgelig udøve med hunden når du er på stranden.

Bedste tandrensende legetøj til hunden

Hundene bruger sine tænder rigtig meget. Derfor kan du med fordel købe legetøj til hunden hvor den kan tygge i tandrensende materiale. Du kan også få en tyggerod som er rimelig stor, sådan en tyggerod kan din hund bruge flere timer på.

En tyggerod eller andet tandrensende legetøj til hunden er super godt når hunden er alene hjemme. Hunden er beskæftiget og samtidig ved du hunden også bliver stimuleret og bruger sine tænder på noget som er beregnet til hunden tænder og samtidig renser.

Reb som legetøj til hunden

Et reb er altid en af favoritterne til hunden. Hunden elsker at lege med reb, det er især godt som leg mellem 2 hunden hvor de kan hive hinanden lidt frem og tilbage.

Der findes mange former for reb som legetøj til hunden. Du kan også få et reb med en tennisbold i midten hvor hunden har fat i tennisbolden og du har fat i rebet.

Det er dejligt stimulerende med sådan legetøj og hunden elsker det.

Et simpelt reb kan være noget af hundens favorit legetøj. Dette stykke reb med en bold er fantastisk hvis du selv leger med hunden eller 2 hunde leger reb leg.

Legetøjet til hunden er fantastisk til at stimulere din hund og hunden får brugt hele sin krop og en masse energi og er træt på den bedste måde når legen er slut.

Legetøj til hunden er altid en god investering og behøver ikke koste særlig meget.

Stofdyr eller tøjdyr som legetøj til hunden

En af hundens bedste venner er tit og ofte tøjdyret. Du vil tit og ofte erfare at et lille stofdyr kan blive din hunds bedste ven. Vi oplever med vores egne Dogue de Bordeuax at han elsker sine tøjdyr. Han vandre rundt med dem i huset og sover med dem i sine hundesenge.

Når du oplever en glad hund og den gerne vil lege med dig eller vise dig tillid. Så kan du godt opleve at hunden henter sin bamse eller sit stofdyr og smider det skødet på dig. Det kan være en stor kærlighedserklæring fra hundens side at den deler sin lille bamse med sin ejer.

Enhver hund bør eje en lille tøjbamse eller stofdyr. Det skaber tryghed at hunden altid har sin lille ven at putte med i sin hundeseng. Så er den aldrig alene i sin lille hule.

Seneste indlæg