Bedste hunderampe : se hvorfor vi synes dette er den bedste hunderampe


Søger den bedste hunderampe så kig med og se vores bud på den bedste hunderampe. Det skal bemærkes at der selvfølgelig findes mange forskellige slags hunderamper men for os er nedenstående bedste hunderampe så vi bruger næste hver dag til vores hunde.

Husk der i denne artikel er annonce indhold.

Hvorfor du bør bruge en hunderampe

Vi elsker vores hunde og vi elsker også i særdelshed at komme ud med vores hunde. Vores hunde er også vilde når vi skal på tur og derfor kræver det en del forberedelse fordi vi ofte besøger forskellige hundeskove.

Vi har instrueret vores Dogue de Bordeaux til altid at gå ned af hunderampen uanset hvad. Vores hund er tung og vi har lært fra starten af at vi skal aflaste hunden hvor vi kan.

Spring ned fra et bagagerum er rigtig dumt på den lange bane og belaster virkelig hundens led. Med denne hunderampe som vi forventer at have i rigtig mange år så forventer vi at skåne vores hunde så de lever et bedre liv med deres led og krop.

Vores hunderampe er en hunderampe som kan foldes ud og let opbevares sammen med hunden eller på bagsædet.

I vores tilfælde har vi 2 hunde hvorfor det er praktisk at have hunderampen på bagsædet.

Det kan klart anbefales med en hunderampe og du kan hurtigt lære din hunde at det er den rigtige vej at gå.

En hunderampe skåner hundens krop

Det er meget simpelt. Hvis du ikke bruger en hunderampe vil det tit resultere i at din hund skal springe ud og ned fra et bagagerum. Det kan se let ud måske på den korte bange ikke genere din hund. Men på den lange bange kan det betyde at hundens krop og led bliver belastet.

Det er ikke noget du kan måle på kort sigt men det er noget du kan forebygge på lang sigt og klart noget du bør overveje hvis du tit og ofte har din hunde med ud i bilen.

En hunderampe skåner også din egen krop

Hvis du er typen som slæber dine hunde ned fra bagagerummet kan det sagtens betyde at du langsomt slider dig selv op. Det er ikke hensigtsmæssigt at bære rundt på sine hunde medmindre det er helt små hunde. Det går hurtigt hen og bliver en dum vane og det kan koste på helbredet.

En hunderampe gør bare livet nemmere

Vi har en Cane Corso og en Dogue de Bordeaux. Det er 2 meget store hunde og derfor er det slet ikke aktuelt at vi selv skulle bære vores hunde ned fra bagagerummet. Hundene kan selv springe op når de er store nok og de vil også være tilbøjelige til at springe ned hvis de ikke er opdraget til andet.

Vi har lært vores hunde at gå ned af hunderampen. Typisk har vi trænet det med godbidder og det virker nemt og effektivt. Når først vores hunde har vænnet sig til at gå ned at hunderampen så springer de ikke ned.

En hunderampe kan også hjælpe på kort sigt, hvis din hund falder uheldigt

Kort fortalt så kræver det blot et uheldigt spring fra din hund og så har du ulykken. En hund kan slå sig rigtig meget hvis den lander uheldigt og så kan det have store konsekvenser. Det kan være du skal på dyrehospitalet og det kan være du skal bruge penge på en operation.

Hertil bør du selvfølgelig have en hundeforsikring men alt i alt bør du bare forebygge at det overhovedet sker og altid sørge for en let og praktisk hunderampe.

En hunderampe er ikke nødvendigvis upraktisk

Når du køber en hunderampe skal du kigge på noget nyt og praktisk som vi henviser til i denne artikel. De nyere hunderamper er lette og vi synes det er den bedste hunderampe fordi den er let og så kan du snildt bære rundt på den og f.eks have den på bagsædet i bilen.

For vores vedkommende har vi 2 hunde så det kan være praktisk at have vores hunderampe på bagsædet når vores 2 hunde fylder godt i bagagerummet.

Her kan du se vores 2 hunde benytte deres hunderampe

Vores hunde bruger nemt deres hunderampe

Det er en rigtig god investering med en hunderampe og bruger du den tit er det godt givet ud

Måske det kan virke voldsomt at investere 1000 kroner i en hunderampe eller mere. Men hvis du måske bruger din hunderampe 100 gange om året og bruger den i 10 år så er den kabalen ret god.

Alting kan virke dyrt når det handles ind men køber du den bedste hunderampe og bruger den rigtig ofte vil du også erfare at de penge er rigtig godt givet ud.

Man siger jo tit af erfaring at kvalitet og pris hænger sammen og hvis du er glad for din hund er dette et meget vigtigt sted at prioritere. Uanset set hvad skal du selvfølgelig kigge på dine egne konkrete behov.

Den bedste hunderampe kan variere fra hund til hund

Har du en lille hund skal du selvfølgelig ikke købe den største hunderampe der findes. Men især med en lille hund kan det være meget væsentligt at du køber en rampe til hunden. For små hunde der springer ned fra et bagagerum kan virkelig slå sig for springet er stort.

Hvad der er den bedste hunderampe for dig er selvfølgelig afhængig af din hund. Du kan få hunderamper der kan skydes sammen og det er super smart. Du kan også få en hunderampe som kan foldes sammen som vi selv bruger til vores hunde og det er for os den bedste hunderampe.

Dette er den bedste hunderampe for os og vores 2 hunde

Til hverdag bruger vi selv en hunderampe som kan foldes ud. Den er super let og vejer ikke særlig meget. Den kan bære vores store Dogue de Bordeaux og vores Cane Corso bliver også rigtig stor. Når hunderampen foldes sammen lægger vi den på bagsædet så hundene har plads i bagagerummet.

Vi har vænnet hundene til at bruge hunderampen hvilket betyder de ikke pludselig springer ned og ud af bagagerummet. Vi er bange for skader på sigt og derfor prioritere vi at hundene ikke foretager store spring hvis vi kan forhindre det. Det samme gør sig gældende med en hundetrappe derhjemme, især når hundene er små og skal lære at undgå voldsomme spring.

Vi håber du med denne artikel bedste hunderampe fik svar på dine spørgsmål omkring hunderamper. Du kan læse mere om hunde i bilen hos rådet for sikker trafik.

Seneste indlæg