Den bedste hundeforsikring i 2023


Søger du den bedste hundeforsikring så læs videre her. Vi mener absolut at du her kan finde ikke bare den bedste forsikring men også den billigste hundeforsikring som dækker dit behov. Via Danmarks måske største forsikringsportal får du forsikringsselskaberne til at byde på dig som kunde og så får du absolut det bedste tilbud på en hundeforsikring. Denne artikel er opdateret pr 30 december 2022.

(annonce indhold)

Indholdsfortegnelse

Hundeforsikring sammenligning : sådan kan du sammenligne alle priserne på hundeforsikringerne

Det er super simpelt, via en forsikringsportal får du de store forsikringsselskaber til at byde på dig som kunder og du selskaberne til at byde mod hinanden. Du tager selvfølgelig kun imod det bedste og billigste forsikringsselskab hvis du har lyst til det. Let og simpelt.

Du finder den bedste hundeforsikring på den måde og du finder også den mest attraktive pris på din hundeforsikring. Systemet er genialt og brugt af mange hundrede tusind danskere.

Vi gennemgår hele processen i denne artikel. Du får hundeforsikring sammenligning fra de forskellige selskaber og du vælger blot den bedste og billigste forsikring til netop dig.

Du kan gå direkte til forsikringsportalen og få det bedste tilbud nu eller du kan læse videre i artiklen omkring den simple proces (reklamelink)

Vi har netop fået en Cane Corso tilføjet til familien så vi nu har 2 hunde. Det første vi gør er at tegne en forsikring så vi kan sove trygt om natten.

Det er nemmere at få en god forsikring når du har en hvalp. Det er væsentligt svære hvis ikke umuligt når hunden bliver ældre. Tegn derfor en hundeforsikring på din hund så hurtigt du kan.

Husk ansvarsforsikring er lovpligtigt og den udvidet forsikring er den der hjælper din hund hvis den bliver syg eller skal på hospitalet.

Den billigste hundeforsikring : nemt at simpelt, vælg den billigste imellem de tilbud du går ind ad din indbakke

Det siger sig selv, hvis du kan få forsikringsselskaberne til indirekte at byde mod hinanden så ender du med det bedste tilbud. Tit og ofte tjekker vi slet ikke vores forsikringer igennem men det bør vi gøre jævneligt og hundeforsikringen er absolut ikke nogen undtagelse.

Hvis du derfor blot benytter et forsikringsselskab eller har for meget tillid kan det hurtigt koste dig penge og måske får du heller ikke den bedste dækning til din hund.

Vi vil her fortælle dig rent lavpraktisk hvordan det fungere med at finde den bedste forsikring til din hund.

Sådan finder du den bedste og billigste forsikring , følg denne anvisning, så og vælg det bedste tilbud

Kort fortalt så fungere det sådan at du udfylder dine oplysninger og dine behov på forsikringsportalen. Du klikker simpelthen på deres hjemmeside og udfylder dine informationer. Så er du godt på vej mod det bedste forsikringstilbud til hunden.

I gennemsnit spare brugerne af forsikringsportalen 2.700 kroner i snit. Det er rigtig mange penge som kan bruges til meget andet sjov.

Find det bedste tilbud til din hundeforsikring på forsikringsportalen Find forsikring. (reklamelink)

Når du så har indtastet dine oplysninger så videreformidler forsikringsportalen “findforsikring” dine oplysninger til forsikringsselskaberne. Det er super smart, du er ikke tvunget til at kontakte forskellige forsikringsselskaber. Det betyder også du kan sætte dig tilbage i stolen og vente på de gode tilbud.

På nogen måder lyder det måske lidt for nemt men det er såre simpelt. Forsikringsportalen har gjort det super nemt med deres service og det er op til det enkle forsikringsselskab at gøre sig attraktiv nok for dig som kunde.

Når forsikringsselskaberne har modtaget dine oplysninger modtager du så 3 forskellige tilbud. Jf findforsikring vil de først kontakte dig pr telefon og tilpasse forsikringen så du har alle de rigtige dækninger. Når dette er sket modtager du på skrift et tilbud fra 3 forsikringsselskaber. Det bedste ved det hele er, hele processen er gratis for dig og du er ikke forpligtet til at sige ja tak til noget tilbud.

Sørg for den rigtige dækning på hundeforsikringen, tjek alle punkterne så du ved din hund er dækket ordentlig ind

Det er nemt at sige at du blot skal have en hundeforsikring. Hvad er egentlig dit behov hvis der sker et uheld. Hvad er behovet såfremt din hund kommer til skade. Eller hvad er behovet såfremt din hund er årsag til et uheld eller trafik ulykke eller lignende.

Det er derfor væsentligt at du sætter dig ind i dit behov inden du tegner din nye hundeforsikring. Vi afdækker derfor her dine muligheder med de forskellige forsikringer.

Vores lille Cane Corso er ude hver dag og blive socialiseret. Det gør der er en masse leg og er man rigtig uheldig kan hunden komme til skade. Hvis du derfor vil være dækket ordentligt skal du tegne en udvidet hundeforsikring. På den måde får du hjælp hvis hunden skal på dyrehospitalet.

Det kan også være i tilfældet af hunden bliver syg over en periode. Husk altid at tjekke din selvrisiko på de forskellige tilbud du får.

Den lovpligtige hundeforsikring : den skal du altid tegne jf loven

Grundlæggende siger loven at du som hundeejer som minimum skal have en ansvarsforsikring til din hund. Det betyder altså at du ikke kan fravælge en hundeforsikring fuldstændig og du skal derfor vælge hos hvilket selskab du vil tegne denne ansvarsforsikring til hunden.

Spørgsmålet er derfor ikke om du skal tegne en forsikring, spørgsmålet er bare hvorhenne skal du tegne din forsikring. I den anledning kommer hundesygeforsikringen som også nogen steder kaldes udvidet hundeforsikring og her har du rigtig mange muligheder for at forsikre hunden.

Det er også værd at bemærke at forsikringsselskaberne har forskellige dækninger så du skal læse alt med småt. Sidst men ikke mindst kan politiet udstede en bøde til dig såfremt du ikke har den lovpligtige ansvarshundeforsikring

En udvidet hundesygeforsikring : så er du dækket ind når din hund bliver syg eller skal have en operation

Den kaldes i daglig tale egentlig bare hundesygeforsikring men den findes i mange varrianter. Derfor kalder vi den her udvidet da der er mange forskellige options afhængig af hvilket selskab du vælger at forsikre din hund hos.

Typisk er en hundesygeforsikring fantastisk hvis din hund bliver syg. Det kan også ske at din hund skal have en operation og det koster utrolig mange tusind kroner som kan betyde en aflivning såfremt du ikke er forsikret ordentligt.

Så selv om en hundesygeforsikring koster en del mere kan den på sigt redde din hunds liv. Er du dækket ordentligt betaler forsikringen for dyrehospitalet og medicin som du evt skal bruge i tilfælde af sygdom hos din hund.

Vi afdækker her alt du bør være opmærksom på når du ansøger om en hundeforsikring, herunder almindelig såvel som hundesygeforsikring.

Hvad dækker en hundeforsikring

Det er ingen selvfølgelig at hundeforsikring indeholder alt det du har behov for. Når du derfor anmoder om de 3 bedste tilbud på din nye hundeforsikring skal du være opmærksom på følgende punker. Vi har valgt at blande alle ulykker og mulige

Når din hund gør skade på andre hunde

Forestil dig du er en tur på hundemarken. Som altid går det fint men pludselig under vildt leg får din hund forårsaget en skade hos en anden hund. Den anden hund skal på dyrehospitalet og det koster 25.000 kroner

Når din hund gør skade på andre mennesker

Samme scenarie som med andre hunde. Glad leg går galt eller i effekt bider din hund en person i hånden eller andre steder. Personen tager på privathospital og det koster 12.000 kroner

Når hunden gør skade på andres ting

Din hund er en tur med på stranden og får viklet sig fri af hundesnoren. Det løber glad hen til nogen af de andre gæster men kommer til at trampe på en dyr bærbar Apple computer. Den hidsige strandgæst fortæller dig det koster en ny computer til 22.000 kroner

Hvis hunden forårsager trafikuheld eller selv kommer til skade i trafikken

Din hund plejer at gå pænt ved siden af dig når i går tur. Pludselig får den et chok og løber ud på vejen foran bilerne som kører galt. Regningen for sådan et uheldig kan hurtigt løbe op i uoverskuelige beløb.

Hvis din hund selv bliver kørt over og skal igennem en operation eller flere og modtage medicin kan det også koste rigtig mange penge

Hvis hunden gør skade på mig eller andre familiemedlemmer

Det samme gør sig gældende her. Det kan være alle familiemedlemmer og det kan være et regulært uheld som igen koster mange penge.

Hvis hunden gør skade på andre i forbindelse med hundetræning eller lign

Hvis hunden til hundetræning bider hundetræneren. Det kan også være dyrlægen i effekt bliver bidt fordi hunden er bange. Der er mange mulige scenarier hvor det er vigtigt at være dækket.

Hvis hunden bliver syg hjemme, ude eller på en rejse

Her er det meget væsentlig med dækning. En ting er din hund bliver syg derhjemme og skal på hospitalet. Hvis din hund evt bliver syg på en tur i udlandet kan det være økonomisk uoverskueligt og betyde aflivning af din hund.

Hvis din hund skal passe fordi du selv er syg, typisk på en hundepension

Hvad gør du hvis du selv er syg over en længere periode og du ikke har nogen til at passe din hund. Er du ikke dækket og kan få betalt udgifter til hundepension kan det igen betyde et farvel til din hund

Hvis din hund skal bruge medicin eller lign efter en operation

Din hund har haft flere operationer og skal bruge medicin til mange tusind kroner igennem et længere forløb. dækker din forsikring her eller må du selv betale alle omkostninger og er det penge til det

Hvis din hund skal opereres eller indlægges på dyrehospitalet

Hvis din hund indlægges og skal have foretaget en eller flere operation. Her må mange sige farvel til deres hund fordi det er alt for dyrt hvis de ikke har en forsikring der dækker.

Det kan koste en formue at komme på dyrehospitalet. Scanninger og reparationer kan være uoverskueligt økonomisk og i sidste ende kan det ende med et farvel til jeres elskede familie hund. Man skal altid grundigt gøre sig overvejelser om ikke de får hundrede kroner for en ekstra dækning er alle pengene værd.

Kontrolliste til din hundeforsikring

Ovenstående bør være din kontrol liste når du anmoder om dine 3 tilbud på din nye forsikring til hunden. På den måde får du alt med i dine overvejelser og så er du sikker på du er dækket ind i tilfælde af ulykker.

En ting er selvfølgelig alle disse dækninger hvor du skal sikre dig du har tegnet den rigtige forsikring men du skal også kigge på prisen og sammenligne selskaber, herunder er der også selvrisiko og selvfølgelig alle betingelserne for dækning. Herunder skal du også sikre dig at der ikke er for mange forbehold når du har brug for din forsikring.

En simpel police fra forsikringen er altid at foretrække hvor der er flueben alle de rigtige steder. Du skal forestille dig forskellige scenarier med din hund hvor det kan gå galt. Dernæst skal du så tjekke om din forsikring dækker hunden og jeres udgifter hvis uheldet er ude.

Tjek følgende hos din hundeforsikring

Vi anbefaler dig at tjekke nedenstående når du ser på dine tilbud hvad angår hundeforsikring. Det er vigtigt at bruge lidt ekstra tid denne ene gang. Det kan have kæmpe betydning for hunden og ikke mindst hundeejeren og familien som måske skal tage et svært valg omkring hunden hvis der er sparet på en forsikring.

Er der nogen krav for at tegne din hundeforsikring

Hvilken krav stiller forsikringsselskabet. Er der krav til hundens alder og må den fejle noget og har det nogen betydning hvilken hunderace du har. Tit og ofte fremgår det hos forsikringen hvilken hunderacer der ikke kan forsikres. Det har selvfølgelig stor betydning at netop din hund ikke fremgår af den liste.

Hvad er det maksimale dækningsbeløb

Det er utrolig vigtigt at du læser hvad og ikke mindst hvor meget forsikringen dækker med når uheldet sker. Det er ikke tilstrækkeligt at de dækker såfremt der er et lavt loft på det som de udbetaler. Her er det meget vigtigt at du sammenligner disse beløb blandt dine tilbud.

Nok er det dejligt hvis en hundeforsikring er billig. I sidste ende er den dog ikke billig hvis dine vilkår er dårlige. Det er derfor ikke nok at kigge på prisen alene, du skal også kigge på alle vilkårene. Husk samtidig på at det kan sagtens koste 20 – 30 eller 40.000 at komme på dyrehospitalet, så du skal være kritisk med beløbene.

Selv på en almindelig tur i skoven kan din hund blive syg af en infektion eller andet. Det er umuligt at forebygge ulykker og sygdom.

Er uheldet først ude kan der vente et dyrt forløb på dyrehospitalet med tilhørende genoptræning. Er du godt forsikret kan du komme igennem dette forløb med din hund uden at miste en formue.

Der kan ske utrolig mange ting bare når du får passet din hund, eller på en helt almindelig gåtur eller sågar når hunden er alene hjemme. Så ønsker du at sove trygt om natten bør du som minimum gennemgå din forsikring og tjekke om du har de rigtige dækninger.

Man kan i et stort omfang klare sig meget af tiden uden sin hundeforsikring, har man problemer med sin hund måske napper efter andre hunde kan man bruge en mundkurv til hunde og man kan tage andre foranstaltninger. Men der er bare nogen gange hvor ulykker sker.

Hvad er selvrisiko på hundeforsikringen

Det er igen meget væsentligt at du kigger på selvrisiko på din forsikring. Det betyder groft talt at hvis din selvrisiko er for høj så kan du betale en meget dyr pris for en forsikring. Selvrisikoen skal være i et leje hvor det kan betale sig for dig at bruge din forsikring.

Har du f.eks en meget høj selvrisiko så er det begrænset hvor meget du bruger din forsikring. Det skal betale sig at bruge sin forsikring. Har du derfor en skade som koster 8000 og skal betale en selvrisiko på 5000, så er det måske ikke verdens bedste forsikringsaftale.

En blanding af disse elementer giver den bedste hundeforsikring til den bedste pris

Du tjekker den samlede pris. Hernæst tjekker du selvrisikoen. Så tjekker du hvor store beløb du får hvis skaden sker. Hvis alle disse elementer er gode så tjekker du at du er dækket godt ind ved forskellige scenarier som vi har beskrevet tidligere.

Gør du dette som beskrevet kan du roligt anmode om 3 uforpligtende tilbud og få den bedste hundeforsikring.

Husk der er nogen lovpligtige elementer omkring det at købe en hund. Du skal selvfølgelig ikke kunne hundeloven uden ad men der er nogen vigtige ting omkring hundeloven man som hundeejer bør vide.

Hundeforsikringen er absolut nødvendig og lovpligtig. Så kommer der små ting som et hundetegn som også er lovpligtigt. Du skal altid huske på som hundeejer er det dit ansvar at passe på din hund.

Hundeforsikring pris : husk dækningerne skal være de sammen når du tjekker den endelige pris

Nu ved du jf vores guide hvad du skal være opmærksom på. Hertil tænker du måske så hvad en forsikring så koster i kroner og øre. Svaret er ganske simpelt, din hundeforsikring skal skræddersyes til dig og derfor bør du indhente dine 3 uforpligtende tilbud.

Dog kan vi sige at en hundeforsikring starter på få hundrede kroner om året og så ellers stiger den til mange tusind afhængig af din dækning og ønsker.

Hvis du blot ønsker at have den lovpligtige hundeforsikring skal du gå ind på linket som nedenstående og blot indhente et tilbud på den absolut billigste almindelige ansvars hundeforsikring. Du kan så supplere op når du som udgangspunkt ser hvilket forsikringsselskab der tilbyder den bedste hundeforsikring til prisen.

Spar mange penge med forsikringsportalen

Findforsikring er et genialt koncept. Der er flere fordele og vi overskueliggør dem her for dig. se følgende afsnit her nedenfor. Husk at læse det hele igennem og føler du dig godt orienteret kan du spring direkte til forsikringsportalen og indhente de 3 bedste tilbud til din hundeforsikring.

Forsikringsportalen er gratis at bruge

Det er helt gratis at indhente tilbud via forsikringsportalen. Du afventer simpelthen dit tilbud og kan kvit og frit vælge det tilbud som er bedst til dig. Hertil står det dig også frit for at sige nej tak, du forpligter dig ikke til noget som helst.

Du vælger selv hvordan du betaler din forsikring

Når du har modtaget det bedste tilbud vælger du selv i samarbejde med forsikringen hvordan og hvornår du betaler din nye forsikring. Forsikringsportalen findforsikring er blot formidler mellem dig og forsikringsselskaberne.

Forsikringsselskaberne er forskellige men tit og ofte er der mulighed for årlige betalinger, kvartalsvis samt månedige betalinger. Tal med det forsikringsselskab du handler om en betalingsaftale der passer dig.

Lynhurtige tilbud på forsikringer i din mail box

Med forsikringsportalen er det ikke bare gratis at modtage de bedste tilbud. Det er også utrolig nemt og praktisk. Sidst men ikke mindst er det også sikkert. For god ordens skyld skal det nævnes at det er de store etableret forsikringsselskaber hvilket også skaber en tryghed for dig som kunde.

Du spare penge på din hundeforsikring

Mere end 700.000 personer har brugt forsikringsportalen og i gennemsnit har brugerne sparet 2.700 på deres forsikringer. Hertil skal nævnes at dækningerne også tit kan blive bedre i forbindelse med dine tilbud.

Forsikringsselskaberne kæmper om at give dig det bedste tilbud

Det geniale ved forsikringsportalen er at forsikringsselskaber ved de kæmper om dig som kunde. Når de modtager dine oplysninger fra portalen så ved de godt de er i konkurrence med andre. Det betyder altså at de gør det bedste de kan få at tilbyde dig det bedste produkt til den bedste pris.

Hvis du har læst guiden igennem step by step kan du derfor indhente 3 tilbud til hundeforsikringen her

Følgende forsikringsselskaber byder på din forsikring

Der er meget åbenhed hos forsikringsportalen findforsikring. De oplyser hvilken forsikringsselskaber de samarbejder med på deres hjemmeside. Nogen af disse forsikringsselskaber er selvfølgelig meget store og har formentligt en bredere og stærkere dækning på nogen områder. Dog nævner vi alle selskaberne for at danne gennemsigtighed. Dermed er det ikke sikkert at alle nedenstående selskaber byder på en hundeforsikring.

Forsikringsselskaberne er som følgende

Alka Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup. Alka er en del af Tryg Forsikring A/S

Alm Brand, Midtermolen 7 , 2100 København Ø

Aros Forsikring, Viby Ringvej 4B, 8.  8260 Viby J

Codan, Gammel Kongevej 60, DK-1790 København V

Danske Boligforsikring, Kanalstræde 10, 1. 4300 Holbæk

GF Forsikring, Jernbanevej 65 5210 Odense NV

Topdanmark Forsikring A/S, Borupvang 4, 2750 Ballerup

Coop Forsikringer,

Gjensidige, A.C. Meyers Vænge 9, 2450 København SV

Pensam, Jørgen Knudsens Vej 2 3520 Farum

Global Forsikring, Ræveholmsvej 57, 2690 Karlslunde

DFA Forsikringsagentur, John Tranums Vej 23, 6705 Esbjerg Kommune

If Forsikringsagentur, Stamholmen 159, 2650 Hvidovre

Tryg Forsikring A/S, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup

Storstrøms Forsikring, Lohmannsvej 8, 4780 Stege

Lokal Forsikring, Vølundsvej 6A, 3400 Hillerød

Sønderjysk Forsikring, Havneholmen 6, 2450 København

Bemærk at ovennævnte forsikringsselskaber er samarbejdspartnere med forsikringsportalen findforsikring.dk Alle disse nævnte forsikringsselskaber byder ikke nødvendigvis på hundeforsikringer da nogen af forsikringsselskaberne har særlige fokus områder.

Hvordan skiftes hundeforsikring

Står du allerede med en nuværende hundeforsikring og ønsker du at skifte selskab. Det er meget nemt og simpelt at skifte selskab og du skal ikke gøre meget selv. Selvfølgelig skal du acceptere dit nye tilbud fra det nye selskab men så klare de også resten.

Hvis du selv ønsker at opsige dit nuværende forsikringsselskab så skal du altid være sikker på at du har en dækning for din hund. Det betyder at der kan være en kort periode indtil den nye forsikring dækker og så står du potentielt uden forsikring i en kort tid.

Så tjek altid datoer og sikre dig din nye forsikring er trådt i kraft inden du opsiger din gamle forsikring. Uanset hvad bør du altid rådføre dig med dit nye forsikringsselskab omkring processen og så klare de det for dig. Forsikringsskift plejer i nutidens Danmark at foregå helt automatisk.

Du har set listen med de store etableret forsikringsselskaber som kan give dig det bedste tilbud på en hundeforsikring. De er veletableret og de udbyder nogen af de bedste forsikringer i landet, du kan derfor trygt indhente 3 tilbud og vælge det bedste til hunden.

Nyt forsikringstilbud til hunden hurtigt

Det er nemt og super enkelt når du indhenter tilbud til din forsikring. Du udfylder guiden og det skema med dine behov og kort tid efter bliver du kontaktet med henblik på dine nye forsikringstilbud. Det er let i disse digitale moderende tider og tendensen er helt klart at der er penge at spare

Forsikringsportalen har et helt univers af gode anmeldelser, vi har derfor ikke svært ved at anbefale denne service såfremt du står og skal bruge en forsikring. Da vi besigtiger trustpilot ser vi næsten 1.500 anmeldelser med en overvægt af fremragende. Det vidner om en virksomhed med troværdighed. Sidst men ikke mindst kan som forbruger ikke tabe på at bruge portalen da hele forløbet er gratis.

Det koster først penge såfremt du siger ja til en forsikring og i denne proces siger du formentligt ja til en besparelse og så har du gjort en god forretning.

Tilbud på alle dine forsikringer : så kan du få et samlet tilbud

I forbindelse med et skifte på din hundeforsikring skal du måske gennemgå alle dine forsikringer. Forsikringsselskaberne er sulte og derfor øjner de selvfølgelig en mulighed for at få dig som en mere total kunde.

Derfor er det også en mulighed for dig at få et tilbud på samtlige af dine forsikringer. Dette er selvfølgelig kun hvis du ønsker at tjekke om du har de rigtige priser i dag. Tit og ofte er der penge at spare når du har været kunde det samme sted nogen år.

Med årlige prisreguleringer bliver det til rigtig mange penge og for en hustand med dyreforsikringer, biler, hus, indbo, ulykke og mere bliver det til hurtigt til flere tusind kroner i besparelse på et år.

Vi er meget tit i hundeskoven men vi er også tit i på stranden med vores hunde. Det er liv og glade dage og altid sjovt. Dog ved vi også at en af hundene blot skal lande forkert på sine ben en dag og så kan det blive en kostbar affære.

Et er alle generne ved en hund der bliver skadet men hvis man samtidig så også skal tænke på økonomien er det et dobbelt så hårdt slag.

Derfor tilråder vi altid at man tegner en forsikring som også dækker hvis din hund ryger på dyrehospitalet. Det kan være via dette site men det kan også være via dit eget forsikringsselskab.

De fleste forsikringsselskaber tilbyder hundeforsikringer.

Forsikring af alle hunderacer

Det bør normalt ikke være et problem at forsikre de fleste hunderacer. Dog kan du støde på problemer så snart du ønsker at tegne en udvidet hundeforsikring med konkrete hunderacer. Det er den tidligere nævne hundesygeforsikring hvor du er væsentlig bedre dækket ind i tilfælde af f.eks sygdom.

Årsagen til nogen hunderacer er svære at få en bred hundeforsikring til er data på hunden. Herunder er der nogen racer som ikke lever så længe og har tendens til hyppigere sygdom. Der kan være hunde som har hyppigere ledsmerter og dårlig historik. Disse kan være dårlig forretning for forsikringsselskaberne og det kan derfor være begrænset hvor udvidet en forsikring du kan tegne til disse hunde.

Tjek om din hunderace kan få en hundeforsikring

Det er usandsynlig vigtigt når du tegner en forsikring at forsikringsselskabet har alle oplysninger på din hund så der ikke er tvivl om hunderacen. Det er også utrolig vigtigt at du læser alt med små og sikre dig lige præcis din hund er dækket af hundeforsikringen.

Hvis alle oplysninger er udfyldt og der ikke hersker tvivl om hunderacen og dækninger ender du med den bedste hundeforsikring ved at indhente tilbud på denne måde.

Livsforsikring til hunden : hvis hunden den dør

Der findes som en ekstra forsikring også en livsforsikring til hunden. Det kan være du har købt dig en meget dyr hunderace og i tilfældet af død bliver du så dækket af forsikringen.

Det samme gør sig her gældende med de forskellige hunderacer. Nogen hunde lever længere end andre og derfor er nogen nemmere at forsikre end andre. Men her er det noget du ligeledes skal snakke med det enkle selskab omkring.

Som regl er der også en begrænsning på hvor gammel hunden må være når den går bort. Hertil skal det f.eks være grundet sygdom eller skade. Det betyder selvfølgelig også hvis din hund bliver 14 år er muligheden for livsforsikring bortfaldet. Tit og ofte er det omkring 8 år, men det kommer meget an på hvilken hunderace du har anskaffet dig.

En livsforsikring er som sagt rigtig god hvis du mister din hund, så får du økonomisk hjælp til at købe en ny hund hvis du er forsikret. Det har også en påvirkning hvis du har en hund der går meget på udstilling og den er steget i værdi i hele den proces.

Rejseforsikring til hunden

Rejser du meget og har du hunden med så er det også et sted du skal være opmærksom. Nogen forsikringer dækker nemlig ikke nødvendigvis i udlandet. Det betyder du hurtigt kan komme i knibe hvis du sidder i udlandet med din hund.

I nogen tilfælde kan det også være din egen forsikring dækker hunden men det er meget at satse på. Du skal derfor altid sikre dig at du er dækket ind. I flere tilfælde tegner med en ekstra rejseforsikring til hunden alene.

uanset hvad du fokusere på med dine hundeforsikring er det hele samlet hos forsikringsportalen og du kan derfor med stor fordel samle det hele når du indhenter tilbud og let klikke på det bedste tilbud

Få gratis dyrlægehjælp over telefonen

Nogen forsikringsselskaber tilbyder gratis dyrlæge hjælp over telefonen med udvalgte dyrlæger. Det kan være guld værd når behovet opstår. I denne digitale verden har du lynhurtig hjælp som kan være uvurderlig og måske redde hundens liv på det rigtige tidspunkt.

Forestil dig du står i udlandet med en rigtig syg hund og ikke aner dine levende råd, så er ganske få ord fra den rigtig dyrlæge pludselig guld værd. Det kan hurtigt lønne sig at have den rigtige forsikring til hunden. Især hvis du står i udlandet og føler dig hjælpeløs.

Forsikring der dækker hundens tænder

Rigtig mange hunde får problemer med tandkød og tænder igennem deres liv. Her det også vigtigt at du er opmærksom på at forsikringen dækker. Det er tit og ofte en tillægsforsikring at få dækket tandskader på hunden.

Det er typisk ikke noget man tænder så meget over i starten af hundens liv, men på sigt kommer der udfordringer med helbred, tandkød, ledsmerter og det er ikke spor anderledes end med os mennesker.

Det er så vigtigt at du tænker langsigtet som hundeejer og også kigger på historikken på din type hund. Du skal også kigge langsigtet på det. Er der mulighed for skader eller en operation for din hund. Så sover du altså bare bedre hver nat i mange år hvis du og hunden er ordentligt dækket ind med den bedste hundeforsikring.

Få ekstra rabat på din hundeforsikring

Nogen forsikringsselskaber har forskellige ordninger hvor de belønner dig og hunden hvis i er dygtige. Det betyder som beskrevet at hvis i består et lydighedskursus så kan få rabat på forsikringen. Det er værd at spørge ind til i en forhandling.

Det siger sig selv at en dygtig hund er ikke lige så tilbøjelig til at løbe ud på gade og blive kørt ned som en ulydig hund. Det giver nok forsikringsselskabet en ide om at det statistisk set er bedre at forsikre en lydig og dygtig hund på den lange bane. Alt i alt drejer det sig om sandsynligheder og her er en sød lydig hund nok en bedre forretning.

Hvad kan forsikringsselskaberne kræve

Forsikringsselskaberne kan godt stille visse krav før de mener din hund kan være egnet til en hundeforsikring.

 • Hunden skal have fået sine vacciner
 • Nogen selskaber vil forvente en sundhedsattest
 • hvis hunden er importeret fra udlandet ses det ofte at der kræves sundhedsattest
 • Der kan forventes Chip mærke
 • hunden skal have en vis alder, typisk er det 8 uger

Ovenstående punkter skal du være parat til at kunne opfylde men så bør du også have opfyldt kriterierne for at få tildelt en hundeforsikring. Hernæst er det op til det enkle forsikringsselskab at gøre pris og betingelser attraktive nok for dig som kommende kunde.

Vi har tidligere vendt at der selvfølgelig er nogen regler og love som skal opretholdes, når du anskaffer en hund. Basalt kan man kort og kontant sige, i Danmark skal du have en hundeforsikring. Derfor hersker det ingen tvivl om hvorvidt du skal bruge en forsikring, det er kun et spørgsmål om hvilken forsikring. Og i denne anledning kan du lige så godt tegne den bedste forsikring til den bedste pris med de bedste dækninger.

Tips til at få den bedste hundeforsikring

Hvis du har læst hele vores artikel igennem har du efterhånden styr på de fleste elementer omkring en hundeforsikring. Hvis vi skal lave et resume og kigge på de mest væsentlige punkter har vi et rigtig godt udgangspunkt for den bedste og billigste hundeforsikring.

En løsning der er skræddersyet til dig ud fra dine behov når du ansøger om 3 gode tilbud hvor du selvfølgelig vælger det allerbedste tilbud. Det er også derfor vigtigt når du udfylder skemaet hos portalen og i nedenstående link at du får alle relevante oplysninger med.

Opnå den bedste og dernæst den billigste pris på forsikringen

Du skal have i baghovedet når du indhenter dine 3 tilbud på hundeforsikringer som følgende.

Forsikringsselskaberne kæmper mod hinanden om dig som kunde. Det giver dig selvfølgelig en fordel da du hele tiden kan sætte selskaberne op imod hinanden. Dertil hvis du meddeler at du har interesse i tilbud på samtlige af dine forsikringer så bør det flytte den samlede pris.

Du opnår altså en besparelse ikke alene på dine nye hundeforsikring, men du får en samlet besparelse på hele pakken af dine forsikringer.

Hvis du har hus, lejlighed, indbo, ulykke samt øvrige forsikringer er der altså rigtig store besparelser i sigte og jf forsikringsportalen spare rigtige mange brugere penge på deres samlede arrangement på denne måde. Typisk vil der penge at spare hvis du ikke har gennemgået dine forsikringer de sidste par år og det kan tit løbe op i flere tusind kroner.

Opfølgning på tips til den bedste hundehundeforsikring

 • Få tilbud på alle dine forsikringer og opnå en stor mængderabat – der kan være tusindvis af kroner at spare på denne måde. Husk du ikke er forpligtet til at sige ja tak til noget tilbud. Alt du gør her i processen med at indhente tilbud er fuldstændig uforpligtende.
 • Kig altid på den samlede pris på ansvarsforsikringen men sæt den op imod dækning og selvrisiko
 • Overvej kraftigt at få nedsat din selvrisiko fordi det skal kunne trods alt betale sig at bruge forsikringen
 • Tegn en forsikring så tidligt du kan. Når du har en hvalp fejler den ikke noget så tegn en forsikring så hurtigt du kan så du er helt dækket ind. Hvis du venter for længe eller måske lang tid med at supplere op med en udvidet sygeforsikring kan det være for sent.
 • overvej en livsforsikring hvis du har en dyr race. Eller måske en dyr udstillingshund.
 • Overvej alle de vigtige elementer, tandskade, sygdom, ledsmerter, hjælp til sygehus, operation på sygehus, genoptræning, online hjælp fra dyrlæge og alle de vigtige ting som kan blive meget aktuelle med en hund i familien.
 • Lad vær med at tænk for meget på forsikringen alene skal være billig. Forsikringen er ikke billig hvis der er høj selvrisiko og dårlige dækninger, du skal kigge på alle elementer i hundeforsikringen
 • Tegn den rigtige forsikring, den koster måske lidt penge men du og familiens hund er dækket ordentligt ind. På den måde ved du hvis du skal på sygehuset eller du er på udlandsrejse sammen med hunden så får du og familien alt den hjælp i skal bruge

Vi håber du med denne artikel fik inspiration og svar på dine spørgsmål. Du kan læse mange flere af vores hundeartikler her.


Seneste indlæg