Sygeforsikring hund


Overvejer du at få en hund eller tegne en udvidet sygeforsikring til din hund er der god grund til at læse med her. I denne artikel “sygeforsikring hund” tager vi udgangspunkt i dine muligheder når du anskaffer dig en hund.

Vi gør endvidere opmærksom på jf reglerne at denne artikel indeholder “annonce links”

En sygeforsikring til hunden er et meget bredt begreb. Det er det fordi der er rigtig mange forskellige muligheder for dækning afhængig af dit behov, hvilken hunderace du har og ikke mindst hvor meget du ønsker at betale for en forsikring.

Er en forsikring til hunden lovpligtig ?

Ja, du skal tage den grundlæggende hundeforsikring. Det vil sige den lovpligtige ansvarsforsikring til din hund. Det betyder konkret at du og din hund er dækket ind en del grundlæggende steder. Du kan derfor ikke spare en hundeforsikring helt væk. Det du skal overveje i processen er om du skal tegne en udvidet hundeforsikring så du er godt dækket ind hvis din hund f. eks bliver alvorlig syg.

Hvor får jeg det bedste tilbud på en hundeforsikring ?

Der er ingen der kan svare præcis på hvor du får det bedste tilbud men hvis du går via forsikringsportalen findforsikring.dk (reklamelink) så er der god sandsynlighed for at du her kan finde det bedste tilbud.

Forsikringsportalen har tilknyttet mange af de store etableret forsikringsselskaber og på den måde byder flere af af disse selskaber på netop din forsikring. Du går simpelthen ind på fortalen og skriver dit behov, så modtager du 3 gode tilbud på hundeforsikringen.

Det er uforpligtende og du skal egentlig bare læne dig tilbage. Det gode ved det er portalen og konceptet gør arbejdet for dig. Du skal blot afvente dine tilbud velvidende at forsikringsselskaberne konkurrere mod hinanden. Så behøver du ikke ringe rundt og indhente tilbud

Hvorfor tegne en udvidet hundeforsikring

Der kan være mange delte meninger omkring det at tegne en udvidet hundeforsikring. I bund og grund er det jo forsikringsselskabernes opgave at tjene penge som det er med alle selskaber. Man kan her sige at tegner du en god forsikring og får brug for den er det super godt givet ud. Du betaler derfor til en forsikring og kan sove roligt om natten hvis din hund kommer til skade eller bliver syg.

Hvis din hund går hen og bliver alvorlig syg har du så gjort dig overvejelser om hvad der skal ske ? Hvis en operation på dyrehospitalet koster 20.000 kroner er det så penge du har i sinde at betale eller er det penge du har ?

I takt med mange af os får en hund så holder vi mere og mere af den og den kan have stor betydning for hele familien. Det var måske ikke sådan det var lige da vi fik hunden men pludselig er den en uundværlig del af vores familie. Det betyder også at hvis hunden bliver syg så er det ikke altid et spørgsmål om blot at købe en ny hund.

Da vi fik vores Dogue de Bordeax forelskede hele familien sig i ham med det samme. I dag er han en uundværlig del af familien og især børnene har skabt et særligt bånd til ham.

Vi ved godt hunden er til låns lige som alt andet her i verden. Vi har dog valgt at tegne en ordentlig hundeforsikring så vi er dækket bedst muligt.

Vi ved alt kan ske når hunden leger med sine venner, hjemme i haven, hundeskoven eller et helt andet sted.

Det giver os en stor tryghed som familie at vide at vi har gjort hvad vi kan hvis der sker et uheld med hunden eller han bliver syg.

Hvad kan der ske med min hund ?

Du tænker måske du passer godt på og der sker ikke noget med din hund. Dog er der masser af eksemplar på hvad der kan gå galt selv om prøver at forebygge det.

Hvis din hund leger i haven eller i hundeskoven og falder uheldigt. Den brækker noget eller kommer alvorligt til skade. Det koster 12.000 på dyrehospitalet hvis hunden skal reddes. Den skal måske have dyr medicin eller der er hyppige lægebesøg. Vi er langt fra eksperter her på bloggen men når man har hund møder man altid nogen som har prøvet en masse svære ting.

Det værste må være at sige farvel til din hund fordi du har sparet på din hundeforsikring. Når det så er sagt er det selvfølgelig let at sige man blot skal købe den dyre og bedste forsikring. Man skal kigge sig for og indhente det bedste tilbud.

Med forsikringsportalen kan du indhente de 3 bedste tilbud på din hundeforsikring og hvis du ikke synes de er gode nok så er du ikke forpligtet på nogen måde. Det er måske værd at bruge 5 minutter på at skrive dit behov og se hvad forsikringsselskaberne kan tilbyde dig.

Mange dækninger på hundeforsikring

Der findes mange dækninger og det er meget forskelligt ligeledes afhængig af hvilken hund du har. Der findes også hunderacer som er mere disponible for uheld og sygdom end andre. Det er derfor vigtigt at du taster alle oplysninger når du skal bruge en forsikring og du læser hele din police igennem.

I bund og grund elsker vi vores hund og vi håber aldrig nogensinde vi får behov for vores forsikring. Men er uheldet ude skal vi ikke sige farvel til vores hund på grund af økonomi. Det ville nok gøre for ondt i vores hjerter og det ville føles forkert.

Som sagt finde der utrolig mange dækninger og muligheder, du kan sågar tegne en livsforsikring på din hund men her skal du også læse alle betingelserne. F. eks hvornår forsikringen ophører i takt med hundens alder. Det er lidt tungt at læse igennem men gør du det første gang grundigt når du tegner en forsikring så ved du med dig selv at du gjorde alt du kunne for at være bedst muligt forsikret.

Vi håber du fik udbyttet af denne artikel “sygeforsikring hund”

Seneste indlæg