Her finder du din hundeseng


Her finder du en guide over de forskellige lækre hundesenge der findes på markedet. Så søger du en hundeseng, så finder du helt sikkert en eller flere her som kan friste dig og din hund.

Markedet for hundesenge kan godt være stort og forvirrende. Den ene hundeseng behøver heller ikke udelukke den anden. Der er flere faktorer der gør sig gældende. Du skal først og fremmest finde en hundeseng som er god for din hund. Du skal også finde en der matcher den pris du vil give og så skal det samtidig være en der passer godt ind i dit hjem.

Vi har været rundt på nettet og fundet en leverandør med en masse fede hundesenge så du har nok at vælge imellem.

Vi gør opmærksom på jf reglerne at denne artikel har “annonce indhold” når vi linker til shops.

Hvorfor bruge en hundeseng

Der er mange delte meninger omkring en hundeseng. Hvor skal hundesengen stå og hvilken slags hundeseng skal man bruge. Uden jeg er ekspert kan jeg selvfølgelig kun tale af egne erfaringer.

Vores hund elsker sin hundeseng. Faktisk har vi flere hundesenge fordelt rundt i huset så vores hund selv kan vælge hvor han vil sove eller slappe af. Hans hundeseng har en særlig duft og tit og ofte lægger hans tøjdyr eller tyggeben også i hundesengen. Det er her hvor vores hund trækker sig lidt tilbage og slapper af. Det er også her han restituere og er rigtig tryg.

En hundeseng er også hurtig et møbel, du kan få rigtig mange flotte designs så du har næsten altid mulighed for at finde et design som matcher den stil du har i din bolig. En hundeseng behøver derfor ikke være noget der ødelægger stilen, snare omvendt så findes der altid design i dag som er lækre og eksklusive.

Sidst men ikke mindst hvis vi er ude og besøge andre kan vi godt finde på at tage en hundeseng med. Det resultere som relg i at hunden altid kan finde noget ro og tryghed selv om han er ude et fremmed sted. Har du en mindre hund kan en hundetaske også være optimalt for hunden så den altid har et trygt sted på rejsen

Her ser du en ren luksus hundeseng fra Staey. Den er designet til hunden så hunden får den mest optimale søvn og afslapning.

Med en hundeseng fra Staey får du virkelig kvalitet og samtidig får lækkert design som skaber god komfort til hunden, der er god støtte til både nakken og hovedet så alt i alt et virkelig godt og flot produkt

Hundesengen fås desuden i 3 forskellige størrelser.

Cloud7 hundeseng

Det er ingen hemmelighed hvis du læser denne blog at vi er lidt forelsket i designet hos Cloud7. Det er ikke et enkelt produkt men deres linie er lækker og de laver utrolig mange forskellige produkter hvor deres design går igen.

Det er selvfølgelig altid en smagssag hvilket produkt men kan lide men vi synes design og kvalitet taler for sig selv. Nu skal det siges at mange produkter som anbefales her er af høj kvalitet. Mange vil nok mene at det er godt det samme om du kører Volvo, Mecerdes, eller et tredje mærke. På samme måde er det nok her, det er nok lidt hvilket brand man synes bedste om.

Det vigtige er dog for os at der er fokus på kvalitet, komfort for hunden og ikke mindst bæredygtighed. Prisen er selvfølgelig også en faktor men knap så væsentlig. Jeg er af den overbevisning at hvis du køber en hundeseng og har den i 10 år og din hund har det godt, så er den alle pengene værd.

Her ser du en Cluud7 hundeseng eller hundekurv. De kan bare et eller andet med deres design. Man får selv lyst til at putte sig selv op i kurven og tage sig en slapper.

Hundekurven er lavet af naturligt søgræs, det former sig efter hundens krop og er blødt i sin form.

Denne hundeseng/kurv fra Cloud7 hedder Hideaway Jade.

Lækker hundeseng til hvalpen

Hundesenge fås naturligvis i mange design og ikke mindst mange størrelser. Venter du på din første hvalp finder du også en lækker hundeseng til hvalpen her. Hundesengen er desuden rigtig god til de små hunde.

Udover lækkert design og et blødt dejligt univers for hunden får du også en bund som har anti skrid. Det betyder du kan sætte hundesengen uden den glider rundt på gulvet. På den måde kan du let have din hvalp eller din lille hund med rundt på tur. Hunden har på den måde altid et trygt sted den kan være når du er på farten eller på besøg hos andre.

Pisa Hundeseng fra CLoud7 opfylder behovet for en hver hvalp. Den har desuden stabile håndtag så hundesengen nemt kan transporteres rundt.

Hundesengen bruges også som en såkaldt rejsetaske til hunden. Hundesengen er nem at vedligeholde og kan selvfølgelig bruges af både hund og kat.

Luksus hundeseng til den kræsne

Går du meget højt op i luksus og den ekstrem høje kvalitet så har du her et produkt hvor man ikke går på kompromis med designet. Hundesengen er designet af professionelle designere fra MOVO Studio.

Loue hundeseng er produceret i EU og kvaliteten er høj og uden kompromiser. Labbvenn er producenten bag produktet og ønsker du kvalitet hvor der samtidig er kræset for detaljerne så de matcher klassiske og nyeste trends, så finder du det hos Labbvenn.

Loue Hundeseng er til dig der vil have det ultimative design til hunden. Det er ikke blot en hundeseng men et stykke møbel som præger hjemmet i en positiv retning.

Produktet er samtidig designet ud fra hundens behov og er ligeledes materialer af meget høj kvalitet.

Hundesenge for enhver smag

Som tidligere skrevet udelukker den ene hundeseng eller hundekurv ikke den anden. Vi har alle forskellige behov og det har vores hunde også.

Nogen brands indenfor hundesenge appellere selvfølgelig til os ud fra forskellige kriterier og det kommer lidt an på den enkle hvad man vælger. I min verden er prisen lidt sekundær så længe jeg får et produkt som er godt for min hund. Hertil går jeg op i bæredygtighed så jeg ved det er ordentlige materialer og der er fokus på genbrug.

Hertil synes jeg selvfølgelig det er lækkert hvis en hundeseng pynter i hjemmet er af pænt design. Hunden lever forhåbentligt længe så hvis jeg har en hund i 10 år er det ikke afgørende for mig om hundesengen koster 200 kroner mere eller mindre. Kvalitet og design skal bare være i orden så er jeg sikker på det et godt køb på den lange bane.

Alle hunde er forskellige og de finder sig som til rette med den hundeseng de nu får. Det er derfor op til dig som hundeejer at finde det produkt du føler er mest egnet.

Her er det igen Cloud7 med et af deres mange lækre designs.

Du kan også se en video af hundesengen her

Vi håber du med denne artikel omkring hundesengen har fået inspiration. Som tidligere nævnt findes der mange producenter og mange forskellige brands som laver hundesenge og hundeudstyr. Du skal derfor altid danne dig din egen mening og selvfølgelig ud fra den enkle hunds behov.

Alle billeder og videoer i denne artikel er fra Lukshund.dk (reklamelink) Denne forhandler er en af vores foretrukne. Temaet bag Luksushund er inovative og glade hundeejere og du finder altid en høj kvalitet og lækker design hos forhandleren. Sidst men ikke mindst findes der rigtig mange gode anmeldelser af luksushund.dk på trustpilot.

Seneste indlæg