Jul med hunden


Som denne artikel “jul med hunden” skrives er der lidt over en måned til julen. Det er koldt og det begynder at blæse men hvad gør det når den “varme juletid” nærmer sig.

Alle os med hund glæder os og det er altid en særlig glædelig tid så længe man husker at sørge godt for hunden. Der sker meget, man skal måske ud og besøge familie og er mange mennesker samlet et fremmed sted og her er det vigtigt man husker at skabe nogen gode rammer for sin hund.

Vi skal jf reglerne gøre opmærksom på at denne artikel har “annonce indhold” når vi henviser til andre sites.

Julegave hund

Der findes rigtig mange ting man kan give sin hund. Hunden i sig selv er nok ikke rigtig klar over julen er på vej men der er bare ting vores Franske Mastiff elsker og han skal selvfølgelig også forkæles.

Som mennesker forkæler vi altid os selv med rigtig god mad, men man skal passe på med at give hunden for meget af det mad vi selv spiser. Det kan nogen gange være en rigtig bjørnetjeneste hvis hunden får dårlig mave.

Vi sørger altid for rigtige sunde snacks og så er der ikke noget bedre end et rigtig jule tyggeben som holder længe. En af vores favoritter er Himalaya Cheese bone Large. Det holder længe og har samtidig en masse fordele som er gode for din hund og i sidste ende dig selv som hundeejer.

Fordelene er mange og af de primære kan nævnes

  • lavt indhold af fedt
  • Der er ikke tilsat sukker
  • Vegetarisk, hvilket betyder der ikke er animalske ingredienser udover mælk
  • Hård konsistens , tyggebenet holder rigtig længe og skaber en glad og tilfreds hund
  • Naturligt tyggeben, indeholder ingen tilsætningsstoffer som er kunstige
  • Tandhygiejne, tyggemuskulaturen styrkes og er godt imod tandsten
  • Glutenfri , godt til dyr som er følsomme med overfølsomhed og allergi

Her ser du et Himalaya Chesse bone large. Det er perfekt hvis du vil forkæle din hund en juleaften. Det holder længe og har en masse fordele for din hund.

Du får også et hæjt indhold af kalcium og protein, det giver hunden stærke muskler, tænder samt knogler.

Juleaften med hunden

Hunden forstår jo ikke nødvendigvis at det er jul snart og juledagene er noget helt særligt. Men tit og ofte er der flere mennesker samlet og det kan være fantastisk og hyggeligt på mange måder.

Der er dog visse forholdsregler man bør tage med sin hund hvis den ikke er vant til en masse trafik i hjemmet. Hertil kan det også være i skal besøge familie og er samlet ude et fremmed sted. Her er det vigtigt du evt medbringer en hundekurv, en hundetaske eller noget hvor hunden kan slappe af og være tryg når den er væk hjemmefra.

Holder i jul hjemme har hunden formentlige sin egen trygge hundeseng hvor den kan søge hen og slappe af hvis den bliver overstimuleret. Her er det vigtigt at gæster bliver instrueret i at hunden skal have lov at søge væk og slappe af.

Hvis hunden ikke er vant til stor trafik af mennesker kan det godt gå hen og virke voldsomt hvis der pludselig er 20 mennesker samlet på et mindre sted i rigtig mange timer. Det kan sagtens stresse hunden men hvis du som hundeejer tager dine forholdsregler bliver det en god aften for alle inklusiv din hund.

Hundeshop med fokus på jul og nytår

Vi har navigeret lidt rundt på nettet i de forskellige shops og fundet en masse sjove artikler du kan handle til din hund. Hos hundeshoppen Hunni finder du et stort udvalg til din hund i juletiden hvad enten du søger snacks, hundetøj eller det perfekte hundelegetøj.

Udvalget er ret stort så det er let at blive inspireret. Det er også især et godt sted at blive inspireret hvis du skal besøge venner med hund. Her vil det typisk være oplagt at købe godbidder eller lækre snacks.

Hundeshoppen har et kæmpe udvalg indenfor kategorien jul og nytår. Siden er let at navigere rundt i og du finder helt sikkert noget som falder i din smag.

Udover julekategorien har siden naturligvis et stort udvalg af kvalitetsprodukter til hunden. Det er helt sikkert værd at anbefale at besøge siden og tjekke udvalget ud.

Nytårsaften med hunden

Nytårsaften er det samme som juleaften, masser af mennesker, opmærksomhed og stimulering. Derfor anbefales det også i den grad at du skaber nogen gode rammer for din hund nytårsaften. Det som adskiller sig nytårsaften er nok at folk støjer mere og det kan godt være til gene og skabe en lidt urolig hund. Vi anbefaler derfor at du finder et trygt sted i huset eller i dit hjem hvor hunden kan trække sig tilbage og slappe af uden gæsterne kommer og hiver i hunden.

Nytårsaften har jo også det særlige at der skyde nytårskrudt af. Nogen hunde er bedre til at håndtre det end andre. Nogen hunde kan dog stresse utrolig meget og her er det altså nødvendigt at hunden kan finde tryghed et sted hvor det har sin egen hule. Det kan være i hundesengen eller et andet særligt sted hvor hunden føler sig hjemme og kan søge lidt tilflugt i larmen.

Gavekort til hunden

Det kan altid være svært at købe gaver til en hund. Især kan det være udfordrende hvis det ikke er din egen hund. Chancen får du køber noget forkert til hunden er stor og derfor kan et gavekort være den perfekte gave til hunden og ikke mindst hundeejeren.

Hundeejeren har tit og ofte særlige godbidder der købes eller særligt hundelegetøj og det gør det tit og ofte nemmere hvis de selv kan handle deres foretrukne hundefoder og hundeudstyr.

Hos Hunnishop kan du handle gavekort til din hund. Det er hurtigt let og ganske simpelt. Det er også den perfekte gave for så er du sikker på det bliver brugt rigtigt.

Med gavekortet kan der shoppes online 24 timer i døgnet og varen er hurtigt fremme med posten så det kan ikke være lettere.

Denne artikel “jul med hunden” har lånt materiale fra Hunnishop.dk (reklamelink) samt “Os med kæledyr” (reklamelink) vi håber du har fået inspiration med dette indlæg.

Seneste indlæg