Den perfekte Hvalpegård


Har du et kuld af hundehvalpe på vej eller måske bare en enkelt hundehvalp. Det kan også være du har en lille hund og du har behov for et afgrænset område hvor din hund kan færdes trygt og sikkert. Vi har fundet den perfekt mobile hvalpegård til dig.

Vi gør opmærksom på at der i denne “den perfekte hvalpegård” er “annonce indhold” når vi linker til produkter.

Hvalpegård indendørs

Når vi får en lille hvalp så kommer den hjem til et stort hjem den første gang. Uanset hvor lille eller hvor småt vi selv føler vores hjem er, så er det for den lille hund rigtig stort. Det betyder også at der er rigtig mange steder en hund eller en hvalp skal udforske og vores lille nye hvalp kender ikke så meget til fare som vi selv gør.

Det betyder at hunden stille og roligt udforske og måske hurtigt kan komme på afveje hvis vi ikke sørger for at afgrænse et område til hunden hvor den kan færdes sikkert og trygt.

Vi har fundet en perfekte hundegård som ovenikøbet er mobil og nemt og simpelt kan medbringes stort set alle steder. Hvalpegården er fundet hos Alt til hund og kat (reklamelink)

Den perfekte hvalpegård i sort kanvas. Den er super praktisk da den er nem at pakke ind og pakke ud. Hertil kan hunden nemt se ud.

Der er god mulighed for at hunden kan putte og slappe af men samtidig rig mulighed for at hunden kan følge med i omgivelserne i sine egne trygge rammer.

Denne hvalpegård fås desuden i 2 størrelser.

En lille hvalp og hunde generalt er bare mega legesyge og ikke mindst nysgerrige på livet og alt der sker omkring dem. Det betyder også at en hvalp kan være utrolig svær at holde styr på og derfor er en hundegård som denne bare en fantastisk opfindelse.

Denne hvalpehård eller lille mobile hundegård har den fordel at den ikke nødvendigvis skal stå stationært et fast sted. Den er utrolig nem at flytte rundt på og skal du ud og besøge gæster er den nem at tage med i en taske og montere andetsteds.

Hvalpegård tilbud

Umiddelbart efter søgen på nettet er denne hvalpehård den mest økonomiske vi kan finde. Det er selvfølgelig altid med forbehold da der hele tiden kan komme nye tilbud eller nye produkter fra forskellige leverandører og forhandlere. Det er også vigtigt når du sammenligner priser at du selvfølgelig kigger på størrelsen af din hvalpegård.

Hertil kommer det også an på hvad du konkret søger og selvfølgelig også om du har en hvalp eller en lille hund. Du kan også sagtens finde traditionelle gitre som også kan have en rigtig fin funktion hvis du har et lidt større afgrænset område hvor din hund kan færdes frit og ikke mindst trygt.

Det som gør vi er vilde med denne hvalpegård er dens mobilitet, at den er så nemt at rykke rundt på og så samtidig er en stor hule hvor hunden har bevægelighed og samtidig små kroge hvor den kan slappe af i sin egen hule.

Den flotte sorte hvalpegård bliver leveret i denne sorte praktiske taske. Det bliver ikke nemmere. Så skal du ud og besøge venner eller familie for mere et end kort visit er dette den perfekte mobile hvalpegård. Den er også rigtig god hvis du blot har en lille hund og du ønsker at afgrænse området for din lille hund.

Bemærk at hvalpegården fås i 2 størrelser.

Hvalpegård til små hunde

De små hunde er bare super nysgerrige og lynhurtige. Det betyder også at de meget hurtigt kan komme på afveje. Har du ligeledes problemer med din hund som er alene hjemme kan en sådan en hundegård også være en perfekt løsning. Det skaber hurtigt tryghed for den lille hund for den har et begrænset område hvor den ikke vogter over for stort et areal.

Ligeledes er det bare perfekt til den lille hund når i skal afsted på tur eller din hund måske skal passes ude. Har du f.eks behov for at få passet hunden hos noget familie i en uges tid så kan en hvalpegård være en perfekt løsning til hunden.

Hunden vil stadig føles sig tryg og hjemme i sin hvalpegård og derfor vil den ikke føles hjemve på samme måde som hvis den ikke havde sin trygge lille hule. Derfor kan det også være praktisk at bruge hvalpegården derhjemme engang imellem så hunden er vant til sin ekstra mobile hule.

En hvalpegård behøver ikke være låst. Den kan sagtens stå åben når du har hvalpen under opsyn men tit og ofte vil du måske erfarer at din lille hund helt automatisk søger ind i hvalpegården når den søger tryghed og varme og har behov for at slappe af. Det er også rigtig godt hvis du søger for den har lidt legetøj, måske et tøjdyr og noget pude i sin hule.

Den flotte sorte hvalpegård er slidstærk og har desuden et aftagelig top som kan lynes af. Den har derudover en lomme på siden og fås i en rigtig praktisk pæn taske så du kan medbringe din hvalpegård alle steder.

Modellen fås desuden i 2 forskellige størrelser afhængig af dit behov.

Modellen fås i disse 2 størrelser.

Størrelse small : bredde 91 , Længde 91, Højde 53 cm

Størrelse XL : bredde 127, længde 127, højde 81.

Har du derfor en hvalp er den lille størrelse rigelig fin, men ønsker du lidt mere plads er den store model et rigtig godt alternativ. Desuden er den store model rigtig god hvis du fremover ønsker at bruge hvalpegården til din lille hund.

Det er super godt alternaiv til et lukket område hvor din hund skal føle sig tryg både ude og hjemme. Skal din hund passes ude hos familie over en periode har den altid sin trygge base hvor den har sine faste rammer og altid kan føle sig hjemme uanset hvor den befinder sig.

Denne hvalpegård er fundet hos “alt til hund og kat” (reklamelink)

Seneste indlæg