Vores hund elsker sne


Vores hund elsker sne og det sjove vejr men han fryser også. Vi har derfor skrevet denne artikel for at gøre opmærksom på hvad man kan gøre for at sikre at hunden fryser mindst muligt.

Vi gør opmærksom på at denne artikel jf reglerne har “annonce indhold” når vi henviser til produkter.

Sørg for din hund holder varmen

Vinteren kan være rigtig hyggelig. Især når der falder sne så er der rigtig meget idyl og tit og ofte elsker hunde at løbe rundt og lege i sneen. Dog kommer med vinter mere kulde og det betyder også at man skal være opmærksom på at hunden ikke fryser.

Præcis som med mennesker kan en en hund også fryse. Det kommer også meget an på hvilken hund du har og hvor meget pels hunden har. Vores franske Mastif fryser hurtigt har vi erfaret. Vi bemærkede det første vinter da han havde meget travlt med at komme hjem fra vores ture og lysten til leg i hundeskoven var mere begrænset.

Sidst men ikke mindst kan vi også se det er begrænset hvor meget han opholder sig i haven modsat sommeren hvor han sagtens kan være i haven flere timer eller sågar sove igennem længere tid.

Hunden tager snevejret med ind

Selv om det er utrolig hyggeligt at kigge på hunden som bolter sig i sneen er det knapt så hyggeligt at hunden tager sne med ind i huset. Sne smelter og det kan hurtigt give udfordringer i huset især hvis man har et gulv man er glad for.

Jeg anbefaler derfor at du eventuelt køber en pæn grå neutral dørmåtte til at have liggende indenfor når hunden træder ind. Hvis du ikke er så glad for udseendet kan du eventuelt have måtten liggende i de slemme perioder. Hertil er det super praktisk med et håndklæde til at tørre hunden, man bliver altså overrasket over hvor våd en hund kan blive på 5 minutter og hvor meget vand der pludselig er i huset.

Især hvis din hund har lov at sove i sofaen kan det være rigtig upraktisk og næsten umuligt at gøre rent. Hertil kan din hundeseng også blive udfordret hvis du ikke tørre din hund efter en ordentlig tur i sneen. Vores hund elsker sne og det gør vi også men det må gerne blive udenfor det meste af det.

Sørg for en ordentligt varm hundefrakke

Det kan ikke undgås at hunden bliver kold og dermed fryser. Det er ikke altid hunden kan fortælle os det men du kan selv forebygge rigtig meget ved at vælge en ordentligt hundefrakke. Nogen hundeejere synes ikke nødvendigvis det er nødvendigt med en hundefrakke men det er altså synd for hunden hvis den er meget hunde og rent faktisk fryser.

Jeg anbefaler derfor du finder en god praktisk og varm hundefrakke. Du kan forebygge rigtig meget og det gør det meget sjovere at være hund og lege sammen med de andre hunde i hundeskoven hvis man ikke skal fryse samtidig.

Når det er rigtig koldt ser du tit og ofte at hunden ikke gider komme ud. Hvis du giver hunden en varm hundefrække på ser du derimod tit og ofte at hunden pludselig ændre indstilling. Det betyder altså at du med det rette udstyr til hunden , herunder en hundefrakke, en varm hundeseng og lign kan forbedre vilkårene for din hund og dermed øge livskvaliteten for din hund.

Cloud7 er en af vores favorit brands. De laver nogen rigtig flotte hundefrakke og deres design og kvalitet er bare lækkert.

Deres hundefrakke er produceret af 100% genbrugsmaterialer. Denne model Alaska er super praktisk og kan tages på og af på få sekunder fordi det er velcro og du skal ikke have poterne igennem nogen steder.

Du kan Cloud7 hundefrakken her i nedenstående video

Luksushund.dk (reklamelink) har desuden lavet denne video hvor du kan se hvor let det er at tage hundefrakke på din hund

Som du kan se er det meget simpelt at montere en hundefrakke og som det også fremgår af video ser den lille hund ud til at fryse en hel del. Det sker også tit når det blæser meget og som mennesker klæder vi os selv ofte på til vejrforholdene. Det samme skal vi huske når det gælder vores hunde.

Find den rigtige regnfrakke til din hund

Når vi snakker sne og kulde så er det tit kombineret med en masse regn. Det kan være en rigtig skidt cocktail og det er ikke sjovt at få en drivvåd hund tilbage i hjemmet. Derfor kan en regnfrakke være en helt fantastisk løsning når der er regn og slud.

Cloud7 regnfrakken er super design hvor af 70% er genbrugsmaterialer. Denne model hedder “Dublin” og giver din hund en rigtig høj beskyttelse mod vand da den er meget vandafvisende grundet materialet.

Den har desuden en lynlås på ryggen som er super smart for den giver dig mulighed for at bruge flere forskellige seler til din hund.

At bruge en regnfrakke eller en varm hundefrakke kan der altid være delte meninger om. Nogen synes ikke hunde skal være iklædte tøj, dog er der bare at sige til det at hunde som andre husdyr kan altså godt fryse. Det betyder også at de i sidste ende kan blive syge og derfor er det altid at anbefale at man passer godt på sin hund.

Rent praktisk er der en masse fordele ved at bruge en regnfrakke til hunden. De er super nemme at tage af og på og skal du f. eks på en cafe er det ikke altid lige sjovt at komme ind med en drivvåd hund. Det gælder i øvrigt også hjemmet og andre steder.

Sidst men ikke mindst er det selvfølgelig alting med måde. Vi synes dog designet og funktionaliteten i de nye produkter er blevet så attraktiv og god at vi hel klart vælger den sikre løsning og sørger for vores Dogue de Bordeaux har det godt når han er ude i det kolde vejr eller regnvejr længere tid ad gangen.

Seneste indlæg