Hundetaske i lækkert design

af | 4. okt 2022 | Transport

Ønsker du dig en hundetaske som er i det absolut flotteste og mest lækre design. Vi har fundet noget af det mest lækre indenfor hundetasker. Kig med i denne artikel og se om du er enig i vores valg. Vores fokus i denne artikel er hundetasker som er funktionelle og ikke mindst i lækkert design.

(Annonce indhold)

Cloud7 Hundetaske

Skal du på farten og har du brug for en hundetaske som gør turen hyggelig og tryg for din hund så får du svært ved at stå for en Cloud7 hundetaske.

Selvfølgelig er hundetaskerne praktiske og der er tænkt på alle de små detaljer. Men hånden på hjertet, Cloud7 kan altså noget med deres design. Uanset hvilken model du vælger er du med på det sidste nye med deres tidsløse design og praktiske tankegang.

Hundetasken er i perioder hundens lille alternative mobile hjem. Hvorfor så ikke gøre det sjovere og mere trygt for hunden samtidig med du får en virkelig flot og lækker taske. Med en Cloud7 hundetaske er livet lidt nemmere og hånden på hjertet – Tingene må gerne se godt ud og det gør de altså her.

En hundetaske fra Cloud7 bliver hurtigt en lille mobil hule for din hund. Det bliver derfor også tit kaldt en lille mobil hundeseng.

Denne udgave af hundetaske er velegnet til hunde op til 9 kilo. Hundetasken er virkelig lækker indeni og fremstillet af uld mix.

Hundetasken til hvalpe og små hunde

Jeg tror ikke vi fornærmer nogen når vi siger Cloud7 har ramt lige på sømmet med deres hundetaske model MONTREAL DUSTY ROSÉ (reklamelink) Det er virkelig en lækker hundetaske som udover det flotte design er vandafvisende og funktionel.

Montreal Dusty Rose´ hedder denne hundetaske fra Cloud7. Hvilken lille hund eller hvalp vil ikke elske sin ejer for sådan et mobilt lille hjem.

Tasken er produceret af bæredygtige materialer og 100% vaskbar. Det gør det hele lidt sjovere at tage på tur med hunden i det kolde vejr. Samtidig med det hele ser godt ud ud i lækkert design.

Se tasken illustreret på nedenstående video

Praktiske hundetasker gør det hele nemmere

Hundetaskerne fra Cloud7 er nemmere at vedligeholde. De er produceret af genbrugsmaterialer og har en blød silkeforing af polyacryl og uld. Rent praktisk har hundetasken også en lomme udvendigt med brede skulderstropper til dig når du går tur med hunden.

Dertil har hundetasken en snor så du sikkert kan fastgøre hunden samt en fleksibel klap. Denne klap fungere som en lukning der beskytter din hund mod kulde. Når denne klap bruges er der blot en åbning til hundens hoved mens resten af hunden varmes op på en behagelig måde.

Tasken kan du vaske i hånden, du lader den blot tørre fladt på dit tørrestativ. Derudover kan tasken også imprægneres.

Det er svært at beklage sig over det lækre design på hundetaskerne fra Cloud7. Det gør det lidt sjovere at være hvalp eller en lille hund.

Det gør det helt sikkert også sjovere at være ejer når du ved hunden har det godt samt du har en flot hundetaske.

Hundetaske til de små hunde

Den lille firbenede i især de små størrelser vil elske deres lille mobile hjem. De går nok ikke så meget op i designet men som hundeejer gør det absolut ikke noget at det ser flot ud. Cloud7 har formået at skabe noget lækkert til virkelig attraktive priser.

Nedenstående model er til de små hunde op til 7 kilo. Indersiden er blødt og varmt stof så hunden kan få timer til at gå med at putte og føle sig tryg mens du er på farten. Sådan en hundetaske er også særdels velegnet til hvalpe.

Bunden består af en pude som er stabil og vaskbar, så er du sikker på der er en god bund til din hund. Så er du altid sikker på hunden putter godt når den springer op i sin mobile hundeseng.

Milano Cloud7 hundetasken. Den er indbydende, flot og for hunden er den lige til at flytte ind i som det lille mobile hjem.

Hundetasken bruges tit som en hundeseng, hertil kan den åbnes helt op i toppen. Nemt og praktisk

Hundetaske som hundeseng

En moderende hundetaske i dag i lækkert design kan tit og ofte erstatte en hundeseng. Det kommer selvfølgelig an på hundens størrelse trods alt. Men har du en mindre hund så indbyder en hundetaske fra Cloud7 til at være hundeseng.

Som du kan se på nedenstående billede har hundetasken en perfekt størrelse til de små hunde. Når først hunden har brugt hundetasken et par gange og der er de helt rigtige dufte så føler hunden sig hurtigt hjemme. Tryghed er bare vigtigt for hunden og det skaber du med sådan en mobil hundetaske.

Det betyder også at hunden sagtens kan finde på at bruge hundetasken frem for sin hundekurv derhjemme hvis den får muligheden. Uanset hvad vil hunden elske dig for at give dig muligheden, især når i er ude og hunden har brug for at føle sig tryg på fremmed steder.

En Montreal Olive hundetaske fra Cloud7. Som den ser ud i det flotte og funktionelle design findes der nok ikke mange hunde som ikke kunne finde på at tage en hyggelig lur i tasken.

Det vil også være et super hyggeligt univers for den hvalpen som har brug for trygge rammer både ude og hjemme.

Køb din hundetaske online

Vi har i denne artikel “hundetaske i lækkert design” fået vores inspiration fra Luksushund.dk (reklamelink) denne forretning er klart en af vores foretrukne da de er inovative og altid har det nyeste indenfor design til hunden. Dertil vælter butikken bare i gode anmeldelser og lækre produkter så det er let at anbefale.

Alt billede, video, samt materiale i denne artikel er lånt fra Luksushund.dk (reklamelink) Især har vores fokus været på Cloud7 som er et af vores absolut favorit designs.

Dogue de Bordeaux : Den bedste familiehund

Dogue de Bordeaux : Den bedste familiehund

Rejsen med vores dogue de bordeaux nærmer sig 2 år og vi har selvfølgelig gjort os en masse erfaringer vi deler ud af her på hundebloggen. Det skal siges at udover vi har haft hund før og i dag har en Dogue de bordeaux er det ikke ensbetydende med vi er eksperter men...

læs mere
Jul med hunden

Jul med hunden

Som denne artikel "jul med hunden" skrives er der lidt over en måned til julen. Det er koldt og det begynder at blæse men hvad gør det når den "varme juletid" nærmer sig. Alle os med hund glæder os og det er altid en særlig glædelig tid så længe man husker at sørge...

læs mere
Hvor får jeg passet min hund

Hvor får jeg passet min hund

Det sker før eller siden, du har fået hund og da du købte eller anskaffede dig en hund så tænkte du ikke nødvendigvis det ville være den store udfordring men for mange kan det være en kabale når hunden skal passes af flere årsager. Hvem skal passe min hund Dengang du...

læs mere
Hold din hund i snor

Hold din hund i snor

Vi elsker vores hund og nogen gange synes man bare ens egen hund er det mest fantastiske i verden. Der findes bare en hel verden derude som hvor der kan være mennesker eller personer som af den ene eller anden årsag er bange for hunde. Du bør derfor altid holde din...

læs mere
Automatisk foderautomat til din hund

Automatisk foderautomat til din hund

Nu bliver det ikke nemmere at huske hundefoder til din hund. Med en Automatisk foderautomat til din hund skal du blot huske at fylde automaten op med mellemrum og så klare din hund resten. Det ender formentligt også med lidt bedre samvittighed de dage du har glemt at...

læs mere