Hundesovepose i lækker kvalitet


Du kender sikkert følelsen af det er dejligt at komme hjem til sin egen seng. Det behøver ikke at være anderledes for vores hund som også har sine egne trygge omgivelser. Typisk når man er hjemme ser man jo kunden være super glad for sin hundeseng og hunden har som ofte sine faster rutiner og steder som gør den tryg. Her er en hundesovepose absolut ingen undtagelse.

(annonce indhold)

Gør din hund tryggere med en sovepose

Når du er ude med din hund kan du nogen gange godt erfarer at hunden har svært ved at finde ro. Især hvis du er væk hjemmefra igennem længere tid og især også hvis hunden er en del alene.

Hunden søger tit og ofte hen til sit vanlige sted og når den er ude er den comfortzone væk. Her kan man så medbringe en hundekurv eller noget brugt tøj men der er altså også den lækre sovepose.

Hvis hun har sin faste sovepose kan den føle sig tryg altid uanset hvorhenne i verden i begiver jer hen sammen. Soveposen til hunden er også utrolig funktionel og praktisk hvis du skal have passet hunden væk fra hjemmet.

Personlig sovepose til din hund

Når du først køber en sovepose til din hund er det ikke længere blot en sovepose til din hund. Hurtigt dufter den personlige sovepose af alt det rigtige, trygheden og alle kradsmærker gør det så hjemmeligt for hunden at den føler sig i de rigtig omgivelser selv i er langt væk hjemmefra.

Man tænker ikke over det men tager du f.eks en uge på ferie uden din hund. Så er din hund alene hos Faster Alberte og det kan på mange måder være fint nok. Men ikke nok med ugen skal undvære dig og sin primære familie, den skal også være i uvante omgivelser.

Det kan godt gøre hunden ked af det og skabe mistrivsel. Derfor kan du med en sovepose til hunden gøre en kæmpe forskel hvis hunden skal sove ude over en periode. Inden i soveposen vil typisk være hundens faste lille tøjbamse og uanset hvor du er ferie eller arbejde ved du at hunden er tryg i dens lille private hule. Dertil er det også nemmere for Faster Alberte at passe på hunden mens du eller familien er væk.

Sovepose til hund i super kvalitet

Soveposen er produceret i bæredygtige materialer fra Cloud7. Det er en miljøvenlig polstring produceret ud af PET genbrugte flasker. Det betyder altså at du med fokus på miljø og genbrug kan have rigtig god samvittighed når du handler dette produkt.

Soveposen kan lynes op så den bliver dobbelt størrelse og øverst er der trykknapper som gør det nem for din hund at komme ud af sin ellers hyggelige hule. Når du skal transportere soveposen kan den let rulles sammen til en lille taske. Det betyder du nemt kan hike eller tage på rejser eller tur sammen med hunden. På den måde kan du kalde det den perfekte rejseseng til hunden.

Udover at være en lækker sovepose til hunden er det altså bare super flot design. Den er så flot at den passer ind i ethvert hjem og så er den bare i en stærk kvalitet.

Den er mega nem at have med når du skal rejse og væsentlig mere praktisk end hvis du skal have en hundekurv eller hundeseng med på en tur.

Vedligeholdelse af sovepose til hund

Hvis du skal vaske og vedligeholde din sovepose følger der en instruktion hos forhandleren. Du skal ikke fylde vaskemaskinen helt op og du skal lukke lynlåse inde du vasker. Grunden til du ikke skal fylde vaskemaskinen helt op er at dunene i soveposen skal have plads til at udvide sig.

Du skal vaske soveposen på skåneprogram på 30 grader med 600 omdrejninger. Det anbefales at du bruger et mildt vaskemiddel og undgå gerne helt skyllemiddel. Det er optimalt hvis du kan lægge soveposen ud så den ligger fladt og tørre på et tørrestativ.

Efter en vask er det også godt at ryste for at løsne fylder. Hertil er der også mulighed for at imprægnere soveposen efter behov og ønske.

Sovepose til hund i flere farver

Soveposen fås i flere farver så der er noget at vælge mellem. Hundesoveposen fås desuden i 2 størrelser afhængig af hvor stor din hund er.

  • Medium

Denne måler 60 x 70 og anbefales til en hund som vejer op til 15 kilo

  • Large

Denne måler 75 x 90 og anbefales til en hund som vejer op til 25 kilo

Køb sovepose til hund online

Mange ved ikke at en sovepose til hund findes men det er en super opfindelse. Dette produkt er samtidig virkelig lækker kvalitet samt design så den opfylder alle behov.

Vi har med denne artikel haft vores primære inspiration fra luksushund.dk (reklamelink) hvor materiale og billeder også er fra. Det er en af vores fortrukne hundeshops som har været inspiration til flere af vores artikler. Hertil har de rigtig mange gode anmeldelser hvorfor vi klart anbefaler dem som shop til hunden.

Sovepose til hund fås i flere farver

Seneste indlæg