Forkæl hunden med hundelegetøj


Du skal ikke tage fejl, hunden elsker at lege – læs meget mere her om hundelegetøj. Hvad er livet uden ballade og masser af leg. Det kan vi passende spørge vores firbenede venner om. Leg er godt men det er endnu sjovere hvis man har det rigtige legetøj. Vi har fundet forskelligt hundelegetøj frem som er populært lige nu og som din hund vil elske.

(Annonce indhold)

Køb dit hundelegetøj online

Der findes masser af rigtig godt legetøj til hunden. Dog er det ikke hver dag vi har tid til at besøge den lokale dyrehandel og derfor har vi fundet noget af det populære og sjove hundelegetøj til dig her. Det kan købes nemt og simpelt online så du skal bare læne dig tilbage og klikke på det som du ønsker til din hund.

I denne artikel “Hundelegetøj” har vi valgt at tage udgangspunkt i Luksushund som fører en masse produkter til hunden og ligeledes har de en masse spændende legetøj til hunden.

Aktivitetslegetøj til hunden, snackbolden

Den er klassisk og uundværlig. Hvis du ikke allerede har snack bolden vil hunden elske dig for at købe den. Med denne snackbold får du kombineret det at spise med en masse sjov leg. Dertil ser vi tit hunden spise sin hundemad eller godbider alt for hurtigt. Det sker ikke på samme måde med snackbolden til hunde.

Snackbolden til hunden er en forholdsvis lille investering. Det skal ses i det lys at din hund kan bruge endeløse af timer på at lege med den lille bold. Det er stimulerende for hunden at kombinere leg med spisning og på den måde meget sundt for hunden uden du selv skal løbe rundt og spille bold med din hund.

Snackbolden er god fordi den ruller lydsvagt rundt så du ikke bliver distraheret. Dertil kan den hoppe så hunden kan blive stimuleret og udfordret til leg når maden skal indfanges.

Hvorfor ikke have det sjovt mens vi spiser. Hertil gør snackbolden dig en kæmpe tjeneste som hundeejer hvis du er træt. Så kan du roligt tage dig en pause mens hunden udforsker labyrinten i snakbolden.

Hundelegetøj Bamse

Alle hunde elsker bamser og tøjdyr. Jeg vil næsten sige det er undervurderet hvor stor betydning en lille bamse kan have for hunden. Det mest overraskende er også hvor meget hunden faktisk passer på sin bamse. Nok kan legen blive lidt vild men bamsen har tit en særlig plads hos hunden så den sover tit med i hundesengen eller hunden er opmærksom på hvor bamsen er.

Typisk bruges der også kaniner. Måske en kanin som kan sig en lille lyd når hunden leger med den. Hjemme hos os når der leges så henter hunden sin kanin og smider den i skødet på mor eller far. Det er en kæmpe tillidserklæring da kaninen er noget af det mest dyrebare legetøj som hunden har.

På trods af vi har en kæmpe hund på 80 kilo passer han stadig på sin lille kanin. Kaninen holder sig godt til trods for Kaninen er med ude i haven flere gange om dagen og bliver kaster lidt rundt i dagligstuen. Et godt bamse legetøj til hunden er godt i en pastel farve så det ikke siger skriger i øjnene.

Din hund vil elske sådan en kanin og man bliver overrasket over hvor godt hunden passer på sin bamse. Også selv om legen kan blive lidt vild.

Man må ikke undervurdere hvor meget en tøjbamse kan betyde for hunden. Der er også stor tryghed i det for hunden.

Aktivitetslegetøj til hunden

Hvis du har en hund som elsker at blive stimuleret så kig videre her. Det er nemt at få en godbid men det er måske endnu sjovere for hunden hvis den bliver udfordret samtidig. Dette aktivitetsspil er især velegnet til små hunde.

Trixie har udviklet dette smarte stimulerende spil til de mindre hunde. Løser hunden opgaven er der små godbider i vente. Leg og godbider er den bedste kombination til hunden.

Se videoen af Trixie Flip board her

Reb legetøj til hunden

Hunden elsker at lege og et stykke hundereb er altid perfekt når der skal udfordres. Der findes et rigtig stort udvalg af ren hvad angår legetøj til hunde, også beskrevet som hundereb.

Nedenstående hundereb er produceret i naturligt bomuld, hvilket samtidig gør det super slidstærk. Afhængig af størrelsen på din hund er der forskellige størrelser at vælge imellem. Fordelen ved et hundereb af bomuld er samtidig at det holder tandkød og tænder i god stand når hunden sætter tænderne i det.

(annonce indhold)

D&D har udviklet dette hundereb som altid er lækkert at sætte tænder i for hunden. Samtidig holdes tænder og tandkøb i god stand når hunden tygger på hunderebet.

D&D designer produkter af naturlige holdbare materialer som ligeledes er inspireret af nyeste indretningstrends.

Gummilegetøj til hunden

Helt afhængig af hvad du synes bedst om findes der også en masse legetøj i gummi til hunden. Typisk fås gummilegetøj i en masse sjove afstøbning som f.eks en grønne frø. Frøen som er illustreret på billedet målet 18 cm og kan naturligvis tåle at blive bidt en masse gange.

Den grønne frø tør altid godt udfordre din hund. Det bedste er sådan en lille sag koster en flad 50 kroner men din hund kan få timer og timer til at gå med at bide og tygge og lege med sin lille grønne frø.

Køb dit hundelegetøj online

Med vores travle hverdag hvor arbejde, familie og alt skal passe kan det være svært også at besøge dyrehandleren og få købt legetøj. Dog er det super nemt i dag at handle online og endda med hurtig levering. Hundeshoppen vi har fundet her er Luksushund og de byder på et kæmpe udvalg af artikler til hunden så de er helt sikkert et besøg værd. Shoppen har desuden et væld af gode anmeldelser på trustpilot og en rigtig flot hjemmeside som er nem at navigere rundt i.

Alt billede materiale er desuden lånt fra Luksushund.dk (reklamelink) Kig ind i deres shop og lad dig inspirere.

Seneste indlæg