Her vogter jeg hundeskilt

af | 16. sep 2022 | Hundeskilte

Skal du bruge et her vogter jeg hundeskilt så finder du det her. Vi har fundet en leverandør til dig som kan levere dit hunde skilt hurtigt til dig.

(annonce indhold)

Hundeskilt til døren

Det koster meget små penge at etablere dig med et hundeskilt men du gør omverden og din hund en stor tjeneste. Man tænker ikke over det men det er ikke alle som synes det er sjovt at støde på en stor hund hvis de besøger dig på din grund.

Det kan være en indsamler eller en nabo som kigger forbi og får sig noget af en overraskelse hvis din hund er en bidsk vagthund. Du bør derfor altid sørge for en form for hundeskilt så folk er advaret.

Hvis din hund bider en gæst er det både ubehagelig for gæsten men også for hunden og det er noget du hel klart bør undgå som hundeejer.

Du køber det layout skilt du ønsker og så finder du din hunderace på samme side og så har du et færdigt hundeskilt. Det er super nemt og hurtigt.

Dine fremtidige gæster vil hel sikkert sætte pris på en advarsel om lige at banke pænt på din dør eller havelåge (reklamelink)

Billige hundeskilte

Det er virkelig nemt at finde billige hundeskilte. Afhængig af hvad du vil have kan du selvfølgelig købe et standard hundeskilt. Du kan også købe et hundeskilt hvor du efterfølgende klister din hunderace på.

Samlet kan du sagtens få et færdig og pænt hundeskilt for under 100 kroner. Det er derfor ikke det rigtige sted at spare når man tænker på hvor stor præventiv effekt et hundeskilt det har.

Hvis du vælger ikke at investere i et hundeskilt kan der selvfølgelig altid være den konsekvens at hunden bider en fragtmand eller en indsamler. Det er hverken hundens skyld eller gæsten, det er rimelig at gøre opmærksom på hvis man har en hund. Især er det væsentligt at gøre opmærksom på en stor og farlig hund så folk har en chance for at være opmærksomme eller tage forbehold.

Det er utrolig nemt og billigt at anskaffe dig et hundeskilt eller flere. Du køber sådan et pænt plastskilt på sitet. Dernæst vælger du din hunderace og klister det på skiltet.

Simpelt og til meget billig penge. du kan designe og bestille dit nye hundeskilt på et par minutter og så har du det med posten lynhurtigt. (reklamelink)

Hundeskilt til lågen

Det gør sig også gældende til især din havelåge. Det er tit her folk går ind for at hilse eller lige sige hej. Totalt uvidende om der måske venter en stor vagthund på den anden side af havelågen.

Selvfølgelig er det rigtig godt med en vagthund og den skal da også vogte såfremt der kommer indbrudstyve. Men det er desværre bare set og sket at en nabo eller en venligsindet bliver bidt eller får sig en stor forskrækkelse.

Sidst men ikke mindst har et “her vogter jeg skilt” en kæmpe stor virkning på indbrudstyve. Har du en stor hund så er der meget lille risiko for at du får uventet besøg. Sørger du derfor for et hundeskilt i din indkørsel eller på din hoveddør så gør du alle en tjeneste.

Dit hundeskilte behøver selvfølgelig ikke være et billede af en rigtig hund. Du finder mange sjove animeret hundeskilte og man er ikke i tvivl om der er en hund på vagt.

Disse hundeskilte fås til rigtig mange hunderacer så du kommer på ind på sitet og vælger din hunderace.

Her vogter jeg skilt rottweiler

En Rottweiler er en rigtig dejlig hund men også en stor farlig hund. Nogen mennesker er bare bange for hunde og især de store hunde.

Som hundeejer opdrager langt de fleste deres hunde rigtig godt. Men når du er besøgende eller skal indsamle for røde kors så kan du godt blive bange for en hund og især en stor Rottweiler.

Hvis du montere et hundeskilt på din havelåne eller i din indkørsel så giver du folk og besøgende muligheden for selv at vælge om de vil gå ind på din grund.

Man er ikke i tvivl når man ser et billede af Rottweileren at ubudne gæster lige skal være opmærksomme.

Det kan være verdens sødeste hund, man skal bare huske på at det også er ven vagthund som passer på sin familie. Det betyder også ubudne gæster skal være opmærksomme på hvordan de gør deres entre. (reklamelink)

Her vogter jeg skilt schæfer

Rigtig mange hundeejere har en Schæfer hund og Schæferen er en rigtig god vagthund. Derudover bliver den også brugt som politihund og der er stor respekt omkring hunden.

Har du en Schæfer hund er det hel sikkert en god ide at købe et hundeskilt. Uanset om hunden er godt opdraget ser man nogen gange at den passer godt på huset. Det betyder også at hvis din nye nabo træder ind i haven med en lagkage at han eller hun kan få sig en ubehagelig overraskelse.

Tit og ofte vil hunden måske bare sige hej. Dog kan det godt virke voldsomt med en stor hund som kommer løbende især hvis man ikke kender hunden og dens intentioner.

Her et klistermærke af en Schæfer. Du klister det på på pladen med dit her vogter jeg skilt.

Stort set alle mennesker med en vis alder kender hunderacen og ved også at de ikke skal gå uopfordret ind på din grund men vente pænt udenfor hoveddøren. (reklamelink)

Her vogter jeg skilt Labrador

Du kan få hundeskilte i utrolig mange udgaver af hunderacer. Gå derfor ind på sitet og find den hunderace som du selv har derhjemme.

Vi har i denne artikel valgt at blive inspireret af sitet “alt til hund og kat” som har et kæmpe udvalg af forskellige artikler til hunde og selvfølgelig katte. Netshoppen har en masse gode anmeldelser og er et sted vi ikke er bange for at anbefale.

Alt materiale fra denne artikel er desuden lånt fra “alt til hund og kat”

Kan hunde grine

Kan hunde grine

Kan hunde grine Teknisk set griner hunden selvfølgelig ikke som mennesket men alligevel er man ikke i tvivl om når en hund er rigtig rigtig glad og det er vel nok det vi kommer tættest på definationen at en hund griner hjemme hos os. Der findes dog flere steder på...

læs mere
På dyrehospitalet med hunden

På dyrehospitalet med hunden

Hvor går du hen når uheldet er ude med din hund, det kan være ved akut sygdom eller hvis din hund f.eks har indtaget noget den ikke kan tåle, herunder chokolade eller lign.Her kan du læse lidt om dine muligheder døgnet rundt når din hund er kommet til skade eller er...

læs mere
Sygdomsdiæter til hunde

Sygdomsdiæter til hunde

Søger du sygdomsdiæter til hunde guider vi dig hermed rette sted hen. Mange hunde har særlige behov og det er vigtigt du finder de rette produkter til netop din hund. (annonceindhold) En hundeshop med kæmpe udvalg Vi har i denne artikel valgt at rette fokus på "Os med...

læs mere
Dogue de Bordeaux : Den bedste familiehund

Dogue de Bordeaux : Den bedste familiehund

Rejsen med vores dogue de bordeaux nærmer sig 2 år og vi har selvfølgelig gjort os en masse erfaringer vi deler ud af her på hundebloggen. Det skal siges at udover vi har haft hund før og i dag har en Dogue de bordeaux er det ikke ensbetydende med vi er eksperter men...

læs mere
Hundetegnet : hvorfor er et hundetegn så vigtigt

Hundetegnet : hvorfor er et hundetegn så vigtigt

Hundetegnet er helt normalt for hunden at bære rundt på og det er der rigtig mange årsager til. Vi vender i denne artikel forskellige årsager til du altid bør sikre at din hund bære hundetegnet. Vi gør ligeledes opmærksom på jf reglerne at der i denne artikel er...

læs mere
De vigtige ting til den nye hund

De vigtige ting til den nye hund

Er du så heldig at anskaffe dig en ny hund eller måske du allerede har hentet den lille firbenede til familien. Så er der nogen få ting du absolut skal huske når du får dig en hundehvalp. Du har garanteret styr på detaljerne men for en sikkerheds skyld kan du jo lige...

læs mere