Kornfrit hundefoder


Søger du kornfrit hundefoder er du kommet til rette sted. Vi har fundet udvalget til dig samt vi viser dig hvor du kan købe kornfrit hundefoder til attraktive priser. Rigtig mange hundeejere er klart af den opfattelse at foder uden korn og gluten er tættest på hundens kostsammensætning som den oprindeligt var. Derfor finder du i denne artikel produkter fra en af de førende leverandører på markedet for denne slags produkter.

(annonce indhold)

Du finder en hel serie af kornfri hundefoder hos Gilpa, herudover har du også mulighed for at køre et ekstra godt køb hvis du køber flere poser.

Kornfri hundefoder

Vi har i denne artikel fokus på Gilpa som er en af de førende leverandører indenfor hundefoder. De ved derfor hvad de snakker om. Hos Gilpa finder du en hel serie af kornfrit hundefoder. Udover denne er mange af produkterne også glutenfri , samt fri for hvede, byg samt havre.

Hos forhandleren finder du flere glutenfri og kornfri produkter i hundefoder. Alle produkterne er fuldkostfoderblandinger. Det gør simpelthen at din hund får et rigtig velsmagende måltid men endnu vigtigere din hund får meget næringsfuldt hundefoder.

First buddy er et super produkt du finder hos Gilpa. Produktet er fuldkosthundefoder og kræsne hunde er vildt med det da det er tilsat and og kanin.

Produktet er glutenfri.

Dogue de bordeaux spiser

Hundefoder uden korn og gluten

Det er så utroligt for din hunds trivsel at den får det rigtige mad og de rigtige mængder. Det er ikke spor anderledes end med os mennesker. Af samme årsag skal vi hos hunden være opmærksomme på hvilken hundefoder giver vores hund.

Helt særligt er det også hvis din hund er intolerant over for f.eks Gluten, her skal du være super meget opmærksom på hvilken hundefoder din hund får og særligt hvilken ingredienser hundemåltidet indeholder.

Her er selvfølgelig det bedste du kan gøre er at vælge hundefoder der ikke indeholder gluten eller korn. på den måde får din hund altid de nødvendige og rigtige næringsstoffer og så er du sikker på at din hund trives og ikke mindst holder sig rask og sund.

Du finder selvfølgelig også kornfri hundefoder til hvalpe i hundeshoppen. Anbefales at bruge indtil hunden fylder 12 mdr.

Hvad siger eksperterne om kornfri hundefoder

Der er rigtig mange delte meninger indenfor forskning når vi snakker om hundefoder uden korn. Dem som taler for glutenfri hundefoder pointere at hunde har de samme behov som forfædrene som er ulve. Foder bør derfor bestå af lidt grønsager, frugt og så primært kød.

Dog mener flere dyrlæger at dette er en forkert opfattelse. Hunde har igennem lang tid levet sammen med mennesker hvilket menes at have ændret fordøjelsen hos hunden. Man kan derfor sige hunden har tilpasset sig mennesket kostvaner. I modsætningen til ulven har hunden nemig de enzymer som kræves for at nedbryde kulhydrater som findes i korn.

Hertil kan man sige at glutenfri og kornfrit hundefoder er meget tæt på det behov som hunden oprindeligt har. Hunden har i en stor del af sin eksistens levet vildt ude i naturen og har af samme årsag spist mere kød end den har spist korn.

Man må dog bare sige at hunden har haft en fantastisk evne til at tilpasse sig omgivelserne. Hertil er det almindeligt at en hund kan fordøje kornprodukter som indeholder kulhydrater.

hundelegetøj

Til de små hunderacer får du en hel serie af produkter fra ProBiotic. Produktet som illustreret på billedet er fuldkostfoder som dækker hundehvalpens behov hvad angår sund ernæring.

Foderet er tilsat kalkun som gør det rigtig velsmagende.

Hundefoder uden gluten og korn til enhver hund

Det er vigtigt at pointere at du kan få kornfri og glutenfri til alle hunde i alle stadier og uanset din hunds alder. Du skal derfor ikke bekymre dig om hvilken type hund du har eller hvilken alder, dette gælder hvalpe og uanset hvor din hund befinder sig i livet.

Ligeledes er det vigtigt at pointere at du roligt kan give din hund glutenfri og kornfri foder. Fuldkostfoderet som du kan købe hos Gilpa sørger for hunden får alt den rette energi og ernæring som der er behov for hver eneste dag.

Bestil kornfri foderprøver hvis du er i tvivl.

Er du i tvivl har så har Gilpa gjort det let for dig. Du kan bestille mindre foderprøver indenfor hundefoder og derfor teste flere slags af til din hund.

Du kan bestille dem hos Gilpa.dk (reklamelink) hvor du iøvrigt også har mulighed for at lave et hundefoder abonnement hvor der er rigtig mange penge at spare som fast hunde.

Vores inspiration samt billeder til denne artikel “kornfrit hundefoder” er fra Gilpa.dk (reklamelink) Gilpa er af vores mest inspirerende Hundeshops når vi beskriver hundefoder, samt øvrige artikler til hunden. Sidst men ikke mindst er familien bag Gilpa rigtig hundeelskere og man kan mærke det drives med hjertet og det gør det mere betryggende når man handler til familiens firbenede hund.

Seneste indlæg