Mad til hunde med nyreproblemer

af | 26. sep 2022 | hundefoder

Har du en hund med nyreproblemer, så læs videre her. Vi har fundet flere produkter til dig som er særligt udviklet til hunde med nyreproblemer.

Vi gør endvidere opmærksom på at det altid er en god ide at snakke med dyrlægen inden du beslutter dig for et produkt da dyrlægen har en bred erfaring og formentligt ved hvad der er bedst for præcis din hund.

(annonce indhold)

Nyrediæt til hunde

Der findes flere producenter som laver mad til hunde med nyreproblemer. Vi har fundet nogen frem som er udviklet af de store producenter. Husk der kan være særlige kriterier for din hund, derfor er det altid vejledende, som tidligere nævnt er det altid at anbefale dyrlægen kommer med på råd.

Specific Heart & Kidney Support

Specific har udviklet Heart & kidney Support. Denne hundefoder er til hunde med nedsat funktion i lever, nyre eller hjertet. Har du derfor en hund med f.eks nyresygdom kan dette være et rigtig godt produkt til hunden.

Det er en komplet fuldfoder som af afbalancert til voksne hunde med leversigt. Denne hundefoder har et lav natriumindhold og lavt fosfor indhold. Hertil er der reduceret proteinindhold af en rigtig høj kvalitet. Foderet indeholder fedtsyrer , samt omega 3 fedtsyrer fra fiskeolie og let fordøjelige kulhydrater.

Alt ovenstående er selvfølgelig en masse tekniske ting, det vigtigste er du kan finde noget som er god kost til din hund som lider af eventuel nedsat nyrefunktion.

Uanset hvor gode produkterne er så rådfør dig med din dyrlæge først. Din dyrlæge har formentligt kendskab til flere af disse produkter samt producenter. Det er altid ekstra betryggende når dyrlægen siger okay til et produkt og det gør dyrlægen jo i de fleste tilfælde. Dog kan der være særlig omstændigheder hvor din dyrlægen måske foreslår noget andet af forskellige årsager, derfor er det altid godt at være på den sikre side.

Her ser du Specific som har udviklet hundefoderet Heart and Kidney. Specific har en hel serie at særlig diætfoder til hunde med forskellige sygdomme.

Se hele udvalg af diætfoder hos leverandøren. (reklamelink)

Hill’s Prescription Diet Canine u/d hundefoder

Hills hundefoder udvikler ligeledes en stor serie af produkter af hundefoder. Her er der ligeledes flere egnede produkter. Dog er det igen stærkt tilrådeligt jf producenten at du rådfører dig med en læge før og hver 6 sjette måned så længe din hunde spiser et veterinær produkt fra Hill´s Prescription Diet.

Hill´s producere et hav af høje kvalitetsprodukter hvad angår hundefoder. Her har de også udviklet produkter til hunde med f.eks nyre problemer.

Husk altid at rådføre dig med dyrlægen når du handler denne slags produkter (reklamelink)

Der findes et stort udvalg af hundemad til hunde med nyreproblemer

Der findes rigtig mange produkter som kan bruges til din hund hvis den har udfordringer med sine nyre. Det gælder også mange andre funktioner og tit øger det livskvaliteten hos hunden. Dog er ikke 2 hunde ens og selv om produkterne virker efter hensigten hos mange hunde er der altid forbehold.

Din hund er en stor del af familien og tit og ofte din bedste ven. Du skal derfor gøre dig selv den tjeneste altid at rådføre dig med en dyrlæge inden du handler disse særlig produkter til din hund. Når du søger mad til hunde med nyreproblemer finder du flere forskellige producenter som kan levere rigtig gode produkter. Ligeledes kan forhandlere også give dig en super god betjening og vejledning. I de fleste tilfælde vil det være rigelig men der kan også være tilfælde hvor mere viden er nødvendig.

Din dyrlæge kender din hund bedre end andre. Derfor så tag din dyrlæge med på råd når du handler denne slags hundefoder. Og som Hill´s foreslår så sørg for jævnelig kontakt med dyrlægen for at sikre kosten til din hund er optimal. Sidst men ikke mindst bliver din hund dårlig i forbindelse med skift af hundefoder så søg straks dyrlæge og få undersøgt hvad det kan være forårsaget af.

Billeder og materiale fra denne artikel er lån af “os med kæledyr” en online forhandler som vi tit bruger her på vores site da vi har gode erfaringer samt Hundeshoppen har gode anmeldelser og levere en høj service.

Stort udvalg af hundemad til hunde med nyreproblemer, hjerte samt leverproblemer

I denne artikel har vi fundet et begrænset antal produkter men listen af høj kvalitets hundefoder er lang. Vi vil derfor anbefale dig at besøge websitet og se på hele sortimentet. Husk altid at få en god vejledning af forhandleren hvis du er i tvivl og rådfør dig med dyrlægen.

Hvis dyrlægen allerede har anbefalet dig et produkt kan du blot klikke dig ind på hjemmesiden og købe dit produkt online. (reklamelink)

Hundetaske i lækkert design

Hundetaske i lækkert design

Ønsker du dig en hundetaske som er i det absolut flotteste og mest lækre design. Vi har fundet noget af det mest lækre indenfor hundetasker. Kig med i denne artikel og se om du er enig i vores valg. Vores fokus i denne artikel er hundetasker som er funktionelle og...

læs mere
Bedste hundevenner !

Bedste hundevenner !

Vores Dogue de bordeaux er en race som også kaldes den blide kæmpe og det er med god grund. Med den rette opdragelse er han simpelthen så kærlig en hund og er god til både mennesker og andre hunde. Især er han god til børn, han kan fornemme når det er de små...

læs mere
Vores hund elsker vandet

Vores hund elsker vandet

Vores hund elsker vandet ! Har du mulighed for det bør du absolut tage til stranden med din hund, der er intet bedre end at se ham valse rundt i vandet og nyde livet på en god sommerdag.  Han bliver faktisk lidt elektrisk når han ser stranden, der er det ekstra...

læs mere
En hundeseng er vigtig for hunden

En hundeseng er vigtig for hunden

Har du en hundeseng eller flere og overvejer du at anskaffe dig en hundeseng. Vi har kigget på en masse forskellige hundesenge i lækkert design og viser dig et udvalg her. Sidst men ikke mindst vender vi behovet for en hundeseng og drager vores konklusion sidst i...

læs mere
På tur i hundeskoven

På tur i hundeskoven

Overvejer du at komme på tur i hundeskoven. Læs om vores erfaringer med vores Dogue de Bordeux og hvorfor vi mener hundeskoven er et fantastisk sted. Vi gør opmærksom på jf reglerne at denne artikel har "annonce indhold" Der er rigtig mange fordele ved at tage hunden...

læs mere