Mad til hunde med nyreproblemer


Har du en hund med nyreproblemer, så læs videre her. Vi har fundet flere produkter til dig som er særligt udviklet til hunde med nyreproblemer. Mad til hunde med nyreproblemer er et problem for mange som vi prøver at sætte fokus på denne artikel

Vi gør endvidere opmærksom på at det altid er en god ide at snakke med dyrlægen inden du beslutter dig for et produkt da dyrlægen har en bred erfaring og formentligt ved hvad der er bedst for præcis din hund.

(annonce indhold)

Nyrediæt til hunde

Der findes flere producenter som laver mad til hunde med nyreproblemer. Vi har fundet nogen frem som er udviklet af de store producenter. Husk der kan være særlige kriterier for din hund, derfor er det altid vejledende, som tidligere nævnt er det altid at anbefale dyrlægen kommer med på råd.

Specific Heart & Kidney Support

Specific har udviklet Heart & kidney Support. Denne hundefoder er til hunde med nedsat funktion i lever, nyre eller hjertet. Har du derfor en hund med f.eks nyresygdom kan dette være et rigtig godt produkt til hunden.

Det er en komplet fuldfoder som af afbalancert til voksne hunde med leversigt. Denne hundefoder har et lav natriumindhold og lavt fosfor indhold. Hertil er der reduceret proteinindhold af en rigtig høj kvalitet. Foderet indeholder fedtsyrer , samt omega 3 fedtsyrer fra fiskeolie og let fordøjelige kulhydrater.

Alt ovenstående er selvfølgelig en masse tekniske ting, det vigtigste er du kan finde noget som er god kost til din hund som lider af eventuel nedsat nyrefunktion.

Uanset hvor gode produkterne er så rådfør dig med din dyrlæge først. Din dyrlæge har formentligt kendskab til flere af disse produkter samt producenter. Det er altid ekstra betryggende når dyrlægen siger okay til et produkt og det gør dyrlægen jo i de fleste tilfælde. Dog kan der være særlig omstændigheder hvor din dyrlægen måske foreslår noget andet af forskellige årsager, derfor er det altid godt at være på den sikre side.

Her ser du Specific som har udviklet hundefoderet Heart and Kidney. Specific har en hel serie at særlig diætfoder til hunde med forskellige sygdomme.

Se hele udvalg af diætfoder hos leverandøren. (reklamelink)

Hill’s Prescription Diet Canine u/d hundefoder

Hills hundefoder udvikler ligeledes en stor serie af produkter af hundefoder. Her er der ligeledes flere egnede produkter. Dog er det igen stærkt tilrådeligt jf producenten at du rådfører dig med en læge før og hver 6 sjette måned så længe din hunde spiser et veterinær produkt fra Hill´s Prescription Diet.

Hill´s producere et hav af høje kvalitetsprodukter hvad angår hundefoder. Her har de også udviklet produkter til hunde med f.eks nyre problemer.

Husk altid at rådføre dig med dyrlægen når du handler denne slags produkter (reklamelink)

Der findes et stort udvalg af hundemad til hunde med nyreproblemer

Der findes rigtig mange produkter som kan bruges til din hund hvis den har udfordringer med sine nyre. Det gælder også mange andre funktioner og tit øger det livskvaliteten hos hunden. Dog er ikke 2 hunde ens og selv om produkterne virker efter hensigten hos mange hunde er der altid forbehold.

Din hund er en stor del af familien og tit og ofte din bedste ven. Du skal derfor gøre dig selv den tjeneste altid at rådføre dig med en dyrlæge inden du handler disse særlig produkter til din hund. Når du søger mad til hunde med nyreproblemer finder du flere forskellige producenter som kan levere rigtig gode produkter. Ligeledes kan forhandlere også give dig en super god betjening og vejledning. I de fleste tilfælde vil det være rigelig men der kan også være tilfælde hvor mere viden er nødvendig.

Din dyrlæge kender din hund bedre end andre. Derfor så tag din dyrlæge med på råd når du handler denne slags hundefoder. Og som Hill´s foreslår så sørg for jævnelig kontakt med dyrlægen for at sikre kosten til din hund er optimal. Sidst men ikke mindst bliver din hund dårlig i forbindelse med skift af hundefoder så søg straks dyrlæge og få undersøgt hvad det kan være forårsaget af.

Billeder og materiale fra denne artikel er lån af “os med kæledyr” en online forhandler som vi tit bruger her på vores site da vi har gode erfaringer samt Hundeshoppen har gode anmeldelser og levere en høj service.

Stort udvalg af hundemad til hunde med nyreproblemer, hjerte samt leverproblemer

I denne artikel har vi fundet et begrænset antal produkter men listen af høj kvalitets hundefoder er lang. Vi vil derfor anbefale dig at besøge websitet og se på hele sortimentet. Husk altid at få en god vejledning af forhandleren hvis du er i tvivl og rådfør dig med dyrlægen.

Hvis dyrlægen allerede har anbefalet dig et produkt kan du blot klikke dig ind på hjemmesiden og købe dit produkt online. (reklamelink)

Vi håber du med denne artikel fik svar på nogen af dine spørgsmål.

Seneste indlæg