Bedste hundeseng : Vores Dogue de Bordeuax har netop fået ny hundeseng


Om dette er den bedste hundeseng eller ej lader vi op til hunden at vurdere men reaktionen var rigtig god. Vi har netop købt en ny hundeseng til vores Dogue de Bordeaux. I denne artikel kan du følge hele processen fra købet online til levering. Sidst men ikke mindst kan du også se reaktionen fra vores Franske Mastiff som var virkelig positiv.

Vi gør endvidere opmærksom på at der i denne artikel er “annonce indhold”

Vi købte vores hundeseng online

Vi har en rigtig stor hund. En Dogue de Bordeaux er ikke en lille hund så vi skulle bruge en rigtig stor hundeseng som hunden kan putte i og rulle rundt i. Samtidig må der gerne være noget plads til hans legetøj hvilket han elsker at slæbe rundt på.

Vi har luret på en masse hjemmesider hvad vi gør jævneligt og vi fandt en model som virkede rigtig god til vores Franske Mastiff. Det var vigtigt for os at hundesengen både havde et pænt design samt den rigtige farve som matchede vores sofa i stuen.

Vi købte vores hundeseng her og sådan gik det

Vi surfede rundt på forskellige hjemmesider og tit og ofte er udfordringen med store hunde at de ikke har de store størrelser. Dog fandt vi den rigtige størrelse hos “Os med Kæledyr” (reklamelink) så vi tænkte. Vi har den rigtige størrelse, den rigtige farve og et flot design. Derfor smider vi en bestilling igennem her.

Vi får med det samme en bekræftelse på mail og efter et par dage landede vores pakke hos den lokale købmand. Hundesengen var godt og forsvarligt pakket ind. Da vi pakkede hundesengen ud var der ydermere et stykke plast omkring selve hundesengen så vi må sige ingen ridser eller mærker af nogen art.

Vores nye hundeseng kom rigtig pænt og forsvarligt indpakket. Derudover lå der snack inde i pakken som blev rigtig godt modtaget af vores Dogue de Bordeaux.

Vi var spændte på den nye hundeseng fordi vores hund er rigtig stor og der skal helst være god plads til han kan rulle lidt rundt og gemme sig i hundesengen.

Hundesengen var som sagt rigtig pænt pakket ind og havde ingen mærker eller skader, så topkarakter herfra til leverandøren.

Der fulgte en snack med til vores hundeseng

Da vi åbnede vores pakke havde leverandøren vedlagt en snack hvilket egentlig er et sjovt og godt påfund. Så da vi havde pakket hundesengen ud tænkte vi at se om den snack var noget for vores hund. Som det ses tydligt i videoen var den snack absolut spiselig og den forsvandt også hurtigt.

Vores snack er en Beef Stick “Hypo Allergenic” uden sukker tilsætning og med ekstra meget kød. Det var i hvert fald en lækker snack godbid som blev modtaget meget positivt. Det er jo langt fra nødvendigt at leverndøren behøver at vedlægge en snack eller noget andet men det gør alligevel købsoplevelsen som helhed lidt sjovere.

Vi købte vores hundeseng hos “Os med Kæledyr” (reklamelink) Vi har handlet der før og selvfølgelig andre steder. Vi finder meget tryghed i at handle steder hvor vi ved vi får en god service. Vi forlanger ikke det ekstra ordinære men det er altså bare rart når man får fornemmelsen af der er brugt et ekstra minut på at pakke varen ordentligt ind.

Når man har brugt over 1000 kroner på en hundeseng kan man godt lide at få den intakt og godt indpakket. Det er måske små ting men det er tit det der får hele kabalen til at gå op.

Den lille feature med at smide en snack med i pakken får altså også en thumps up herfra.

Vores dogue de Bordeaux elsker sin nye hundeseng

Vores Dogue de Bordeaux tog lynhurtigt ejerskab over sin nye hundeseng. Der er plads til han kan slappe af og rulle lidt rundt og så tager han gerne lige en tøj bamse eller 2 med op i hundesengen. Vores hund elsker konceptet med det er en lille hule og han deler gerne hjem med sine tøjbamser.

Hundesengen er super blød og samtidig retter den sig ud når hunden har ligget i sengen. Det er virkelig en kraftig og god kvalitet. Det lader til denne hundeseng vil holde et stykke tid så vi er tilfredse med vores nye investering. Vi vil selvfølgelig lave opdateringer på hundesengen som tiden den går.

Vores nye hundeseng er den absolut bedste hundeseng til vores Dogue De bordeaux. Her efter et par dage er det absolut et af favorit stederne så vi er meget tilfredse med vores køb.

Vi har været lidt kræsne omkring design og kvalitet og ikke mindst farve så der er en del at tage hensyn til. Men vi har fået opfyldt alle vores kriterier.

Den grå farve matcher vores hjem og vores møbler, designet er pænt og hundesengen er en kraftig god kvalitet som ikke synker sammen så vi forventer at hundesengen holder en del år selv om vi har en stor tung hund.

Pakken med hundesengen indeholdte lidt ekstra

Først og fremmest er det bare rart at få leveret sin hundeseng til hurtigt og effektivt. Hertil er det rart at få leveret den intakt og pænt pakket ind. De fleste af os har prøvet at få leveret en pakke hvor forsendelsen måske godt kunne være lidt pænere pakket ind.

Hertil valgte “Os med kæledyr” (reklamelink) at smide en smagsprøve med i pakken hvilket vi synes er et sjovt påfund. Smagsprøven blev vel modtaget og spist relativt hurtigt af vores hund. Hertil fulgte information om smagsprøven som var en lækker snack. Sidst men ikke mindst kunne der opnås rabat på produktet. Det er jo langt fra nødvendigt at butikken smider ekstra i bestillingen men det er sådan noget der gør man har lyst til at handle der igen.

Pakken med hundesengen indeholdte lidt ekstra. Det er jo ikke noget man kan forvente når man køber varer online så derfor er det bare sådan noget man husker når man skal handle en anden gang.

Vi fik en lækker snack til hunden. En Beef Stick og hunden var absolut tilfreds så det kan være vi benytter os af det gode ekstra tilbud der følger med.

Fantail Snooze Epic Grey hundeseng : Den bedste hundeseng til vores Dogue de Bordeaux

Sengen er indtil videre den bedste hundeseng til vores Dogue de Bordeaux. Vi har flere Donut hundesenge som er rigtig praktiske og gode men vi har manglet en lidt større og måske mere robust seng. Fantail hundesengen har en høj kant som gør det nemmere for vores hund at pakke sig lidt ind i sin hule da vores hunderace er rigtig stor.

Hertil er vi vilde med designet og udtrykket og den grå farve passer bare rigtig godt ind i vores hjem. Det primære er selvfølgelig at vores hund på naturligvis har lyst til at putte i hundesengen og det skete med det samme.

En Fantail hundeseng har alt i alt været et hit. Så vi er ikke pleje for at sige det er den bedste hundeseng for vores hund.

Vi har naturligvis valgt hundesengen i den store størrelse da vi har en rigtig stor hund. Den har en høj kant så hunden ikke falder ud af hundesengen og der er plads til hunden kan rulle lidt rundt.

Fordele ved en Fantail hundeseng er følgende

Der er meget godt at sige om Fantail. De laver nogen fantastiske hundesenge og har absolut forstand på det som de laver. Jeg synes man får rigtig meget kvalitet for pengene og det er holdbart så i sidste ende et økonomisk godt køb. Hertil følger designet bare med så all in all er vi meget tilfredse med hundesengen.

Derudover så er der alle disse positive facts omkring Fantail Hundesenge

  • Hundesengen er meget slidstærk, det er vi ikke i tvivl om efter vi har fået den i hænderne
  • Designet er fra Europa og vi er ret vilde med design, udtryk og kulør
  • Hundesengen er med memoryfoam hvilket gør at hunden ligger rigtig godt
  • Hundesengen er kraftig og holder sin form, da den indeholder stabilt kvalitetsfyld
  • Hundesengen har aftageligt betræk
  • Du kan vaske betrækket ved 30 grader, nemt og simpelt
  • Hundesengen er nem at vedligeholde og kan sagtens tåle en fugtig klud
  • Du kan få 6 forskellige kulører
  • du kan få 3 størrelser af hundesengen (En douge de Bordeuax skal have den store størrelse)
  • Odor care – det betyder en slags lugtkontrol

Hundesengen fås i 3 forskellig størrelser

Small som er i 60 x 60 (Indvendige mål: ca: 41 cm x 30 cm)

Medium som er 80 x 50 (indvendige mål ca: 55 x 40 cm)

Large som er 110 x 80 (indvendige mål ca: 76 x 56 cm)

Det er denne model (Large) som vi har købt til vores Dogue de Bordeaux) i kuløren grå som desuden fremgår af billeder samt video.

Som du kan læse af ovenstående er der mange fordele ved en Fantail hundeseng hvorfor vi mener det er den bedste hundeseng til vores Dogue de Bordeaux.

Designet er lækkert, kvaliteten er høj og så er den stor og rummelig til en stor hund. Købsoplevelsen var god og man får leveret sin hundeseng godt pakket ind, intakt og uden skader. Sidst men ikke mindst fik vi en bonus snack med i købet som vores hund absolut var tilfreds med.

Seneste indlæg