Hundelegetøj : Alt om legetøj til din kære hund


hundelegetøj favner rigtig bredt og med denne artikel dækker vi et stort udvalg af hundelegetøj og ikke mindst hvorhenne du kan købe dit nye hundelegetøj. Der er rigtig mange faktorer der spiller ind omkring legetøj til hunden. Herunder størrelsen på din hund, kvaliteten af legtøjet, funktionen og naturligvis prisen.

Vi skal for god ordens skyld oplyse jf reglerne om blogindlæg at denne artikel har (annonceindhold)

Hvorfor bruge hundelegetøj

Der er rigtig mange gode grunde til at købe noget hundelegetøj til din hund. Hunden elsker at lege og den elsker ligeledes at blive stimuleret. Det kan ofte ske igennem mange timers leg med noget udvalgt legetøj. Konsekvensen ved at din hund ikke bliver stimuleret er ofte dårlig trivsel og en trist hund på sigt. Det er derfor en dårlig ide at spare på legetøj til din hund. Jeg vil anbefale at du som minimum finder et par stykker af legetøj til din hund som den kan være glad og tryg ved.

Anskaf hundelegetøj i en ordentlig kvalitet

Hundelegetøj kan være mange ting men først og fremmest bør det være en ordentlig kvalitet. Med en ordentlig kvalitet menes flere ting. Legetøjet skal kunne tåle at hunden bider og tygger i det, det er derfor en rigtig dårlig ide at købe noget billigt legetøj i en legetøjsforretning og tro det holder særlig længe.

En anden og meget væsentlig ting hvad angår kvalitet så bør legetøjet være beregnet til hunde. Her mener jeg at det skal være designet og produceret af materialer som ikke er farlige for hunden. Det nytter ikke noget hunden sluger billigt legetøj fra Kina som den måske ikke kan tåle. Hvis du køber et anderkendt mærke af hundelegetøj har du i hvert fald minimeret chancen for det er dårlige materialer i hundelegetøjet.

Hundelegetøj bold : Alle hunde bør have en

En bold til hunden er altid en sikker vinder og de fås i alle størrelser. Det siger næsten sig selv, hunden elsker at løbe rundt og bruge sin krop og bolden er altid sjov at fange. Det bedste ved en bold til hunden er også den gør rigtig meget af arbejdet selv. Uanset om du kaster bolden til hunden eller om hunden selv laver et puf til bolden går ud på et. Det er utroligt så meget leg og sjov en hund kan have med en bold.

En stor bold eller lille bold til vovse

Det er meget variabelt, de fleste foretrækker nok en lille bold som hunden kan løbe rundt med i munden. Det er dog meget forskelligt, med en lidt større bold kan i spille lidt fodbold i haven eller i hundeskoven. Fordelen ved den store bold er “en hund” ikke kan stikke af med bolden i munden, men alle hunde kan rende rundt og puffe til bolden og det er altså utrolig sjov leg hvis man først har prøvet det.

Her ser du en “kong” ekstreme ball. Den er punkterfri og perfekt til hunden eller hundene der elsker at lege med bold. Især velegnet er den til de lidt større hunde.

Bolden hopper meget så det er sikker motion og stimulering til din hund. Der er intet som en træt, glad og tilfreds hund. Det øver din hunds trivsel markant.

Hundelegetøj and : den siger rap rap

Enhver hund bør have sit eget lille favorit kæledyr. Det kan være en bamse eller en traditionel and. Gerne et lille dyr som også siger en lyd når hunden bider i det. Hunden er jo forskellige men tit og ofte bliver hunden så glad for det lille dyr at det passer rigtig godt på det.

Vi har f.eks en stor Fransk mastiff som vi har forkælet med flere små tøjdyr. Hvert af kæledyrene render han rundt med i bunden og nogen gange kaster dem rundt men han ødelægger dem ikke. Når han har leget lidt rundt i stuen eller i haven kan han finde på at gå ind i stuen til sin hundeseng og lægge sin tøjbamse godt til rette. Han er altså opmærksom på det her er hans legetøj og han passer på det.

Når vores Hund er legesyg og glad kan han også finde på at hente et af sine tøjdyr og lægge det i skødet på en af de voksne eller børnene. Det betyder nu skal der leges og det er samtidig en tillidserklæring fra hunden om at han er tryg ved at lægge sit dyrebare legetøj i skødet på dig.

Forskelligt hundelegetøj : hvad skal man vælge

Der findes i sagens natur mange forskellige producenter af hundelegetøj så hvad skal man egentlig vælge. Jeg er ikke ekspert i den forstand i hundelegetøj så skal ikke fremhæve den ene fremfor den anden. Det som jeg dog klart vil anbefale det er at man handler sit hundelegetøj i en butik der rent faktisk sælger kvalitet og noget som er beregnet til hunde.

Det betyder groft sagt at du ikke køber et tøjdyr i et discount supermarkedet og forventer det er beregnet til din hund. Tøjdyret går garanteret i stykker meget hurtigt og værst af alt, din hund sluger måske noget materiale som ikke er godt for nogen af dine husdyr, vælg derfor hundelegetøj som er produceret til formålet.

Vi har fundet flere forskellige kvalitetsproducenter frem og viser dig ligeledes hvor du kan handle dem.

Kong hundelegetøj : høj kvalitet til hunden

Kong mærket er et utrolig stærkt brand til hund og kat. Mærket blev grundlagt i 1970´erne af stifteren Joe Markham. Grunden til han oprindeligt fik ideen til at stifte selskabet var at hans schæferhund “Fritz” ødelagde sine tænder fordi han konstant bed i de forkerte ting.

Hans hund elskede at tygge på en ophængsordning af hårdt gummi på en wolkswagen bus. Derefter brugte Joe Markham 6 år på at producere et stykke hundelegetøj til hunden i samme form og størrelse som kunne overtage rollen som hundens ynglings tyggegenstand.

Det betød så det store startskud på virksomheden “Kong” Navnet kom faktisk fordi en af vennerne kommenteret at hundelegetøjet lignede en øreprop til King Kong og deraf navnet “kong”. Det var starten på en lang rejse og i dag er “Kong” legetøj en af de største og mest anerkendte producenter af legetøj både til hund og kat.

Kong hundelegetøj tilbud : find de bedste tilbud her

Kong hundelegetøj fås hos flere forhandlere og tit og ofte kan du støde på gode tilbud på dit hundelegetøj til vores bedste firbenede ven. Vi anbefaler følgende forhandlere af hundelegetøj som løbende kører med forskellige tilbud, både på Kong produkter men også fra andre leverandører.

Ovenstående har et stort udvalg af hundelegetøj hver især og der er tit og ofte chance for at du kan falde over et godt tilbud.

Tandrensende hundelegetøj : godt for tænderne

Alle hunde elsker at tygge, selvfølgelig nogen mere end andre. Hvis du vil gøre noget godt for dig selv og ikke mindst din hund så vær opmærksom på hundelegetøj der er godt for tænderne.

Du kan investere i rigtig meget legetøj der er godt at tygge i, det kan f.eks være en naturlig trærod. Den kan hunden tygge flere timer. Den medfører at tandsten opløses på en naturlig måde når hunden tygger på træroden.

Pas godt på din hunds tænder. Invester i en trærod som er robust og som samtidig ikke splinter. Den er samtidig stressreducerende for hunde som godt kan lide at tygge.

Produktet er især godt til hvalpe som er under tandudskiftning. Dette produkt er fra Alt til hund og kat og fås desuden i flere størrelser. Sidst men ikke mindst hjælper den mod mundlugt.

Stærkt hundelegetøj : til den store hund

Søger du noget legetøj til den store hund er der masser af muligheder. Det skal selvfølgelig kunne tåle lidt mere men det er der råd for. Der er designet masser af stærkt hundelegetøj så din hund kan hygge sig i timevis uden legetøjet går i stykker.

Selvfølgelig findes der ingen garanti for legetøjet holder for evigt for alt kan gå i stykker når hunden har bidt i det tilstrækkeligt mange gange. Især hvis du som os har en stor hund så bliver hundelegetøjet en smule udsat.

Denne montermouth fra “alt til hund og kat” er et rigtig populært og sjovt legetøj til hunden. Udover det sjove udseende kan du gemme godbidder indeni den så din hund først bliver rigtig udfordret.

Hertil lander den sjovt og falder rundt på forskellige måder så din hund bliver stimuleret. Materialet er selvfølgelig produceret af naturgummi som er giftfrit så hunden roligt kan tygge løs. Sidst men ikke mindst kan det lille monster vaskes i vaskemasken efter behov.

Aktivitetslegetøj til hunden : stimulere din hund

Som vi skriver kan du virkelig stimulere din hund med det rigtig aktivitetslegetøj. Din hund elsker at blive stimuleret og udfordret. Du kan gøre rigtig meget af det selv men der er mange timer på dagen hvor det rigtig legetøj kan hjælpe dig utrolig meget.

Et stykke aktivitetslegetøj vi gerne vil fremhæve til hunden er Foobler. Foodbler er en godbidsspil som forbedre din hunds aktivitet og ikke mindst sundhed. Det er kendt som verdens første godbidsbold som vel at mærke er elektronisk.

Du har en Foobler bold som har 6 kamre som du så kan fylde med forskellige godbidder. Så kan du sætte en timer på forskellige intervaller. Det kan være 15,30,60 eller 90 minutter. Med dette lærer din hund hvad det betyder når klokken slår. Det er virkelig stimulerende for hunden når den skal arbejde for godbidderne.

Her ser du en foobler som er et genialt aktivitetslegetøj til din hund. Find de bedste godbidder og lad hunden blive stimuleret samtidig med den bliver belønnet med ynglings godbidderne.

Kastelegetøj til hunden

Det er ikke blot en bold du kan kaste rundt med når hunden skal lege og aktiveres. Der findes et rigtig stort udvalg af kastelejetøj til din hund. Det klassiske reb med en tennisbold er også utrolig populært til leg med hunden.

Rebet med tennisbold er produceret af rent bomuld og renser tænderne samt mellemrummene mellem hundens tænder.  Hundelegetøjet fås desuden i flere forskellige farver så det er let genkendeligt for hunden.

Det klassiske reb med en tennisbold i midten. Det er altid et hit når hunden skal stimuleres og der skal leges. Det er også dejligt for hunden at bide og tygge i.

Din hund skal stimuleres

Alt i alt gør legetøj til hunden rigtig mange ting. Men det væsentlig er at din hund bliver stimuleret og får leget, tygget og brugt sine sanser i løbet af en dag. Din hund bliver ikke lykkelig af at lægge i hundesengen en hel dag eller se hundetv.

Du kan selvfølgelig selv gå ture med din hund og aktivere din hund på mange måder. Dog er der ingen tvivl om at aktivitetslegetøj og et tøjdyr og de gængse ting indenfor hundelegetøj virkelig kan gøre en kæmpe forskel. Du kan få rigtig mange ting til din din hund “se tidligere artikel, tjekliste til din hund” og vi mener hundelegetøj absolut er en nødvendig ting til en hund der skal trives.

Som tidligere nævnt findes der mange leverandører af kvalitetslegetøj til hunden. Du kan google dig til mange options, i denne artikel henviser vi til forhandlere som har gode anmeldelser og mange af de anerkendte produkter. Vi ønsker dig og din hund en rigtig god leg 🙂

Seneste indlæg