Prøv hundetv gratis : sådan gør du


Går du og er interesseret i at vide mere om hunde tv. Så har du mulighed for gratis at prøve hunde tv med en masse andre fordel uden binding. Det er en god mulighed for rent faktisk at se om hunde tv er noget for din hund og dig. Vi beskriver i denne artikel alle de spændende fordele der er ved tv til hunden.

I forbindelse med vores henvisninger og links skal vi oplyse om at denne artikel har (Annonce indhold)

Hundetv gratis i 14 dage uden binding

Først og fremmest, har du lyst til at prøve hunde tv gratis for en periode er det super simpelt. Du tilmelder dig på Planethundo.dk (reklamelink) og prøver dine gratis 14 dage. Er det ikke noget for dig afmelder du dig simpelthen igen, man må sige det ikke kan være meget lettere.

Udover gratis prøvetid på 14 dage får du også en masse andre fordele som er beskrevet senere i denne artikel, som hundetræning online, lægens bord samt godbidder med posten.

Kan man træne hunden med hundetv ?

Du kan absolut træne hunden på visse områder på hundetv. Hundetv er lavet særligt til hunden og er taget hensyn til lyde da hunden hører væsentligt bedre end mennesket. Det vil f.eks sige at lyde af fyrværkeri kommer med en lydstyrke hvor hunden ikke får et chok men langsomt vænner sig til lyden. Fyrværkeri er blot et ud af mange eksemplar.

Du kan på nedenstående video se mere om hunde tv

Gør din hund tryg når den er alene hjemme : brug hundetv

Med hunde tv har du timers tv til hunden når den er alene hjemme. Du vil i mange tilfælde erfare at det forbedre hundens trivsel væsentligt hvis den normalt ikke er glad for at være alene hjemme. Det er ikke sådan at hunden sidder konstant foran sit hundetv. Dog er lyde og bevægelser lavet udelukkende til din hund så hunden bliver afslappet og trives godt med lyd og billede.

Mange hundejere har prøvet det. Hunden er ked af at være alene hjemme. Måske den gør meget af tiden og kan ikke finde ro. Det er super synd og kan være en vanskelig opgave at løse. Med 14 dages gratis hundetv kan du finde ud af om det kan være med til at løse nogen af de potentielle udfordringer du måske har med din hund.

Du kan gøre rigtig meget med din hund når du er hjemme, du kan købe de rigtige godbidder eller købe den bedste hundeseng. Det er dog straks værre når du ikke er hjemme, så er hunden overladt til sig selv og er stimulering og hundetv en rigtig god alternativ løsning.

Hunde tv er fantastisk til hunden og koster ikke særlig meget

Der findes masser af eksempler på at hundetv er en rigtig god ide. Man kan sige at det på ingen måde kan skade. Derfor er det absolut en god ide til dig med en hund der især går meget alene hjemme.

Der er rigtig meget der tyder på at man forbedre hundens liv og trivsel markant især hvis hunden går alene hjemme. Du kan se en udtalelse mere omkring emnet fra en professionel her.

Hunde tv er de rigtige lyde og farver

Hundetv er produceret udelukkende til din hund. Du skal derfor ikke være bange for de forkerte lyde og de forkerte farver. Dertil er det også vigtigt at du ikke indstiller dit tv fordi du synes farverne er forkerte med hunde tv. Farverne er nemlig præcis som de skal være til din hund.

Hertil gør det sig også gældende med de lyde der i hundetv. Det hele er gennemtænkt til gavn for din hund som går alene og venter. Tanken om hunden rent faktisk bliver stimuleret af hunde tv og slapper af til de rigtig lyde er rigtig tiltalende.

Så kan du tage på arbejde og have mindre dårlig samvittighed over for din hund som venter derhjemme. Du bliver formentligt budt velkommen derhjemme af en hund i bedre humør med øget livskvalitet.

Prøv hundetv gratis i 14 dage med en masser andre fordele

Når du tilmelder dig Hundetv og får en gratis prøveperiode på 14 dage følger der mere med i din pakke. Du får ligeledes adgang til dyrlægen online, træning online samt godbidder i postkassen. Vi beskriver de følgende fordele her.

Du får adgang til dyrlægens bord : alle de gode råd til din hund

Her svarer dyrlæge Kim Hesvang løbende på spørgsmål om hundens helbred og trivsel. Kim hesvang har en tung bagage hvad angår hunden på flere måder. Kim har både være dyrlæge samt overdyrlæge hvor han har beskæftiget sig med kirurgisk samt medicinsk behandling.

Du får adgang til hundetræning og hjælp af de professsionelle : de ved hvad de taler om

Melanie og Nickie er 2 seje kvinder som har lavet et omfattende online træningsprogram til hunden. Alt sammen noget der følger med når du abonnere på hundetv. Uanset om det er renlighed, burtræning eller noget helt andet så finder du stort udvalg af online træningsvideoer med Nicki og Melanie som er professionelle hundetrænere.

Udover du får adgang til disse videoer er mange gange spændene features. Du får hver måned sendt materiale fra hundetrænerne med nye tips til dig og hunden. Alt sammen med det formål at din hund og dig skal få det bedst mulige samarbejde sammen.

Alt i alt er målsætningen at du får en gladere hund og så bliver du også glad. Det hele hænger sammen i sidste ende og det er en investering i dig og din hund og jeres velvære. Du kan se en præsentation af de profesionelle hundetrænere i nedenstående video.

Du modtager gratis godbidder med posten

Når du prøver dine 14 dage gratis følger der 2 gratis poser godbidder med i pakken. Vælger du så at beholde dit medlemskab hos Planethundo.dk (reklamelink) får du hver måned 5 poser godbidder fremover.

Vores konklusion på hundetv : prøv det gratis, du har absolut intet at tabe men alt at vinde med din hund

Konklusionen er ret klar. Hundetv får masser af positiv omtale og forskningen tyder også på en positiv effekt på hunden. Når du tegner et medlemskab hos Planethundo.dk (reklamelink) får du 14 dage gratis, gratis godbidder og en masse andre fordele. Du har derfor intet at tabe. Konklusionen må også være at Planethundo.dk (reklamelink) er ret sikre på de levere dig et godt produkt som du får lyst til at beholde i fremtiden.

Og hvis du ikke synes om produktet efte 14 dage opsiger du blot din aftale, det må siges at være fair vilkår. Alt materiale, billeder samt videoer er lånt fra Planethundo.dk (reklamelink) Vi anbefaler altid du selv læser aftalerne på den pågældende hjemmeside igennem og drager dine egne konklusioner.

Seneste indlæg