Bedste godbidstaske : perfekt til gåture med vores Franske Mastiff

af | 13. okt 2022 | godbidder

Gør det super nemt for dig selv når du er ude og gå tur med hunden. Køb dig en godbidstaske og få styr på dine godbidder. Det er noget man ikke tænker så meget over men vi har tit og ofte en frygtelig masse rod i vores lommer. Hvis du anskaffer dig en godbidstaske kan du have det hele samlet et sted, nemt og simpelt. I denne artikel guider vi dig så du har bedre mulighed for at finde den bedste godbidstaske.

Med denne artikel “Bedste godbidstaske” skal vi orientere dig om at der kan være “annonce indhold”

Hvorfor bruge godbidstaske ?

Mange af os bruger ikke en godbidstaske hvilket egentlig godt kan overraske lidt. Dog tror jeg at hvis man først har prøvet en godbidstaske så er den svær at undvære. Går du tit ture med din hund i naturen vil du erfare at godbidstasken er uundværlig når først du har prøvet den.

En godbidstaske er meget mere end blot godbidder, der er tænkt på det hele. Der er tit og ofte en lomme til din telefon og dine kreditkort så det hele er samlet og organiseret et sted. Vi har allesammen prøvet det, godbidder i den ene lomme, kreditkort i den anden og nøglerne, hvor var de lige henne ?

Derfor en stor anbefaling herfra : anskaf dig en godbidstaske, især til de lange ture med hunden, så har du overblik over dine ting og bedst af alt, du glemmer ikke dine godbidder når hunden skal belønnes.

Hvor mange slags godbidstasker findes der : vi giver dig overblik over de forskellige mærker her

Som med så meget andet så findes der mange brands som producere og ikke mindst designer godbidstasker. Der findes de helt billige og der findes de rigtig flotte og smarte godbidstasker. Det ene skal absolut ikke udelukke det andet men det kommer an på mange faktorer og hvilken krav du selv stiller.

Det er ingen hemmelighed at vi her på hundebloggen elsker lækkert design. Det gør jo ikke noget at selv om det er en praktisk ting så må det gerne se godt ud samtidig. Her har jeg altså bare en forkærlighed for lækkert design.

Du kan få en godbidstaske i mange forskellige design og prisklasser. Hvis det udelukkende er til praktisk brug er en godbidstaske så billig at alle med en hund bør have en af praktiske hensyn. Herunder ser du forskellige mærker og brands så du kan finde det der er for dig “den bedste godbidstaske”

Vi har netop fået en Cane Corso til familien så vi nu har 2 hunde. Vores lille nye ven er simpelthen så glad for godbidderne fra essential så det er perfekt til hundetræning.

Vi er i hundeskoven eller på stranden stort set hver eneste dag, det er altså bare meget nemmere med en godbidstaske hvor man kan have alle sine ting samlet.

click n treat godbidstaske : Professionel godbidstaske

Her finder du en godbidstaske med alle de funktioner man kan ønske sig. Tasken er udviklet af professionelle hundetrænere og kan bruges til de lange ture med hunden men også til din træning med hunden.

Det kaldes den ultimative godbidstaske og det er ikke uden grund. Tasken har masser af plads grundet størrelsen, hvorfor du kan have masse af godbidder med på dine ture. Du skal derfor ikke være bange for om dine hænder er for store, det element er der tænkt på.

Den har en super lukke og åbnemekanisme og er fremstillet i slidstærkt og ikke mindst vandtæt materiale. Den er ligeledes godt polstret hvilket gør den får et rigtig eksklusiv udseende. På bagsiden har den plads til din mobil telefon. Denne lomme er ligeledes vandtæt. Samlet set kan denne godbidstaske rumme 1 L. Dertil får du et bælte som kan justeres fra 81 cm til 145 i længden.

Du kan læse meget mere om produktet i produktbeskrivelsen hos leverandøren.

Denne godbidstaske er udviklet og testet af professionelle hundetrænere. Der er rigelig plads til alle dine godbidder og mere til.

Den fås desuden i både sort og hvid. Godbidstasken er super smart og kan sidde foran, bagved eller på siden, det bestemmer du helt selv. Sidst er den vandtæt og nem at vedligeholde.

Produktbillede og info er fra Petlux.dk (reklamelink)

Hunter godbidstaske : Model Tyra

Hunter er absolut også en af de stærkere Brands og Hunter godbidstasken Tyra er ingen undtagelse. Vi kender allesammen til beskidte lommer og godbidder alle vegne. Især når det hele er blandet sammen med vores nøgler, kreditkort og andet så er en godbudstaske bare en super nem løsning.

Hunter godbidstasken er robust og vandtæt så du og hunden kan sagtens trave afsted i regnvejret. Tyra modellen er desuden lavet genbrugsmaterialer så du kan snildt bruge den med god samvittighed. Der er ligeledes en lille smart lomme til hundeposerne og ligeledes en klikker eller andet.

Hunter godbidstasken model Tyra er en flot og praktisk hjælper når du skal afsted med hunden. Det er en utrolig simpel og let løsning som ikke kan undværes når først du har prøvet den.

Hunter er et stærkt og anerkendt brand indenfor branchen.

Produktinfo og billede er fra Canem.dk (reklamelink)

Karlie godsbidstaske luksus : som mavebælte

Karlie har ligeledes lavet en luksusudgave af deres godbidstaske. Her har du også plads til dine øvrige effekter når du er på farten. Når først du har vænnet dig til en godbidstaske får den sin faste plads derhjemme. Så er den let at montere når du skal på tur med hunden.

Talt af erfaring, en godbidstaske bliver hurtig uundværlig. Det er især med omtanke på hvor mange gange man har haft beskidte lommer og alting bliver blandet sammen i jakke eller bukselomme. Med en Karlie godbidstaske er du tæt på hvad vil kalde den bedste godbidstaske når vi samtidig kigger på prisen.

Karlie godbidstasken er en populær lille luksusudgave hvor du har plads til det hele. Den er i øvrigt justerbar i længden og utrolig praktisk.

Du kan have dine hundeposer, godbidder, kreditkort og nøgler med og hvad der ellers måtte være. Det er bare utrolig nemt og praktisk og så ser det samtidig godt og organiseret ud. Så er der lidt mindre stress.

Produktinfo og billede er fra Canem.dk (reklamelink)

Konklusion om godbidstaske : tæt på uundværlig og virkelig et godt køb i mange prisklasser

Vores egen konklusion er simpel. har du først vænnet dig til en godbidstaske kan du ikke undvære den igen. Vi kender alle til de gåture hvor vi har lidt godbidder i alle lommer. Alt er blandet sammen, nøgler, kreditkort og øvrige effekter.

Med en godbidstaske liggende i din entre kan du nemt montere den og du er altid klar til en tur. Godbidstasken er desuden et uundværlige stykke værktøj når du skal træne din hund. Som bæltetaske får du også super smart opbevaring til dine høm høm poser, nøgler, telefon og hvad du ellers har på dig. Så er alt samlet et sted.

Vi håber du fik inspiration og svar på dine spørgsmål med denne artikel “den bedste godbidstaske”

Specific Hundefoder

Specific Hundefoder

Søger du Specific hundefoder så læs videre her. Her kan du læse om Specific hundefoder og ligeledes guider vi dig til hvor du kan købe det til attraktive priser. (annonce indhold) Specific Allergi hundefoder Specific produceres af en større international virksomhed...

læs mere
Halsbånd til hunden

Halsbånd til hunden

Søger du det helt rigtige halsbånd til hunden. Læs mere her, vi sætter fokus på halsbånd og det udvalg der findes. (annonceindhold) Det rigtige halsbånd til hunden Når du vælger halsbånd er det vigtigt du vælger det rigtige til din hund. Et er selvfølgelig det skal...

læs mere
Hundefrakke til hunden

Hundefrakke til hunden

Har du en hund som hader det kolde og våde vejr. Så har vi løsningen til dig her, læs vores artikel "hundefrakke til hunden" og se det inspirerende lækre udvalg i hundetøj til hunden. Cloud7 producere og udvikler virkelig lækkert tøj til hunden i super flot design. Er...

læs mere
Bedste mundkurv til hunden

Bedste mundkurv til hunden

Der kan være mange årsager til at din hund skal bruge mundkurv og derfor kan du lige så godt finde den bedste mundkurv til hunden. Vi har fundet et stort udvalg af mundkurven til hunden så det er nemmere for dig at finde rundt i mulighederne. Vi gør opmærksom på jf...

læs mere
Hundeskåle og underlag

Hundeskåle og underlag

Vores hunde skal alle sammen spise og drikke. Dertil skal bruges en hundeskål både til vand og mad. Vi har dykket lidt ned i mulighederne både hvad angår hundeskåle og ikke mindst underlag til hundeskåle. Konkret har vi denne artikel luret på produkter fra Cloud7 som...

læs mere