Bedste hundemad : Se hvilken hundemad vi bruger til vores Dogue de Bordeaux og Cane Corzo

af | 23. feb 2023 | hundefoder

Leder du efter det bedste hundemad så skal du læse med her. Vi viser dig her hvad vi bruger til vores store Dogue de Bordeaux og vores lille Cane Corso. Et godt måltid med det rigtige indhold er afgørende for hundens trivsel og velvære. Vi søger derfor det bedste til vores hunde.

Vi gør opmærksom på at der i denne artikel er annonce indhold.

Hundemad online : Du kan få den bedste hundemad online leveret lige til døren

Vi ønsker det bedste for vores hunde uden noget kompromis. Derfor er vi også kritiske med hvad vi putter i munden på vores hunde. Groft sagt gælder det samme for vores hunde som det gør for os mennesker. Vi har brug for den rigtige næring for at fungere optimalt. Derfor har vi valgt Essential hundemad til vores hunde.

Det bedste hundemad behøver ikke være det samme for alle hunde. Dermed udelukker vi langt fra andre mærker men vi har efter at have brugt Essential til vores store Dogue de Bordeaux oplevet bedring og nu spiser han altid op. Vi havde før i tiden med andre brands problemer med at han spiste op.

Vores Dogue de Bordeaux elsker sit hundemad og spiser det ivrigt. Før i tiden ville han ikke altid spise op og vi havde en smule udfordringer med hans vægt. Det har vi fået løst med hundemaden fra Essential Foods.

Ligeledes har han rigtig meget energi og er aktiv flere timer om dagen når vi er ude i hundeskoven, trods han store størrelse.

Hundemad tilbud : Sørg for at købe kvalitet frem for kvantitet når du handler hundemad hjem

Det kan være fristende at købe billigt ind. Det kan derfor også være fristende at købe noget billigt hundefoder fra supermarkedet eller andetsteds. Vi er dog selv stærkt kritiske over for den tilgang for vi har erfaret med hunden at hundemad er ikke noget du bare skifter fra den ene dag til den anden.

Vi oplever med et skift af hundemad at hunden sagtens kan få dårlig mave og ikke altid vil spise sin hundemad. Derfor var der et lille glædesrus da han spiste op første gang vi serveret Essential for vores Dogue de Bordeaux og han spiste op og virkede meget tilfreds.

Vores Cane Corso på blot 12 måneder får også hundemad fra Essential. Vi har selvfølgelig ikke lang tids erfaring endnu men han spiser også ivrigt sin hundemad og er sprængfyldt med energi.

Det giver meget mening for mig at give en hund den bedst mulige start på livet med den rigtige næring. Her er Cato “vores Cane Corso” som hygger sig med en Fransk Bulldog han har mødt i hundeskoven.

Rigtig hundemad : Hvis du vil opnå den mest optimale trivsel hos dine hunde

Når vi mennesker spiser sundt og rigtigt trives vi bedre. Vi performer bedre og alt i alt øger vi vores livskvalitet. Præcis det samme gør sig gældende for vores hunde. Hvis vi giver dem det rigtig hundemad og alt det rigtige super næring med det rigtige får de masser af energi.

Omvendt har de fleste af os mennesket oplevet hvad dårlig næring og snackfood kan gøre ved kroppen og evne til at producere energi. Af samme årsag skal du også give din hund det rigtige hundemad. Så har den energi til at løbe og lege og bruge sin krop.

Er din hund uoplagt eller virker som om den mistrives er hundemaden et godt sted at kigge hen. Vi som mennesker kan heller ikke leve af chokolade og pomfritter og det nedsætter bare vores energi. Oplever du det samme med din hund bør du derfor kigge på den næring som hunden får.

Essential hundefoder : vores foretrukne hundefoder til vores hunde

Når man besøger Essential Foods på deres hjemmeside er man ikke i tvivl om at de lever og ånder for at skabe det bedste hundemad til vores hunde. Vi var selv forbi ved flere lejligheder da vi i første omgang har prøvet andre produkter.

Essential Food er ikke det billige alternativ på markedet. Til gengæld er det absolut noget af det bedste du kan få. Kigger man derfor på den samlede ligning betyder det for os vi får en hund der trives bedre og har mindre gener. Det kan også betyde færre besøg hos dyrlægen og på langt sig være en rigtig god investering.

Vores hunde spiser hundemad fra Essential foods, se en lille intro video her med Cozmo og Cato

Vi har lavet en lille video med vores hunde som modtager deres hundemad hver især. Det er en ren fornøjelse at fodre hundene med disse produkter da de spiser op og er glade. Der bliver ikke efterladt noget i hundeskålen og det er for os et super godt tegn.

Bedste godbidder : perfekt til træning af vores hvalp og vores store Dogue de Bordeaux

Vores lille nye Cane Corso er meget glade for små luksus godbidder og derfor er de perfekte til træning. det vigtige er for os at godbidderne ikke er for store så hvalpen ikke bruger for lang på at tygge dem. Det gør bare træning med hunden væsentligt nemmere og ikke mindst sjovere.

bedste hundemad

Vores Cane Corso har fundet en rigtig god ven i en Fransk Bulldog som han leger med jævneligt i hundeskoven. Der bliver forbrændt en masse energi og derfor er det vigtigt for os at både hundemaden og ikke mindst godbidder er af den højeste kvalitet.

Træningsgodbidder til hvalpe

Der findes mange forskellige godbidder du kan bruge til din hvalp. Jeg synes faktisk sortimentet hos Essential favner bredt så du kan vælge imellem de fleste godbidder. Vi synes selv det er godt at variere så vi har købt flere forskellige som du kan se i vores video. Alle de forskellige godbidder bliver taget godt imod af vores hvalp, såvel som hos vores Dogue de Bordeaux.

Bedste godbidder til hunde

Der findes rigtig mange leverandører og producenter af godbidder og det skal siges at vi tror rigtig meget af det er godt. Det er måske lidt tilfældigt at vi startede med godbidder fra Essential og så er blevet der. Vi har prøvet at købe lidt billige godbidder fra supermarkedet men har faktisk oplevet at hunden spytter dem ud igen.

Vores erfaring indtil nu er derfor at de bedste godbidder til hunden fås hos Essential. Så længe det fungere så godt prøver vi ikke andre mærker af. Du vil også erfare hvis du navigere rundt på hjemmesiden hos Essential Foods så er det en virksomhed som virkelig gør sig umage med at skabe de absolut bedste produkter til hunden.

Essential har de mest fantastiske godbidder til hunden som vi bruger til vores Dogue de Bordeaux lige fra start af. Vi har også til tider prøvet andre godbidder og de hitter ikke helt på samme måde.

Husk når du er ude og træne med din hund at en lille godbidstaske kan være en rigtig god ide hvor du kan samle alle dine ting.

Hvorfor skal du vælge hundemad fra Essential foods

Først og fremmest arbejder Essential foods for at dyr generelt skal have et bedre liv. Det alene er noget der appellere når jeg handler ind. Hertil produceres ingredienserne til foderet primært i Wales, Skotland og England. Udgangspunktet er nemlig at det kun er dyr der har haft det godt og har haft en godt liv som skal bruges til hundefoder.

Så er der også bare nogen grundværdier hos Essential foods som absolut tiltaler mig. Det vigtige for virksomheden er at de ikke bare forbedre men også forlænger hundens liv. Det er selvfølgelig meget ambitiøst men ikke desto mindre tager jeg hatten af for sådan en målsætning og virksomheden tør stå på mål for den.

Kåret som nogen af de bedste måltider til hunden

Det er altid svært når man skal være objektiv og det er det naturligvis også for Essential Foods. Derfor har vi selv prøvet produkterne på vores hunde og derfor er det også noget vi kan stå inden for. Hertil har All About dog food En organisation som sammenligner hundefoder fra hele verden. I dette tilfælde 933 andre leverandører hvor Essential ligger helt i toppen. Det er endnu et tryghedsbarometer for os når vi handler ind til vores hund.

250.000 hunde får spiser hver dag måltider fra Essential. Det i sig selv er en stor anerkendelse og må betyde at der gøres noget rigtigt. Nu kan vi selvfølgelig kun tale på vores egne vegne, men vi har været rigtig tilfredse indtil videre med vores hundemad.

Hvordan skifter man hundefoder

At skifte hundefoder kan lyde som en simpel proces. Dog skal du være opmærksom på at det skal gøres forsigtigt over nogen dage. Når du skifter hundefoder skal du tilpasse mængden så den passer til din hund og det tager typisk 5- 7 dage.

For vores vedkommende gik det fuldstændig problemfrit med vores Dogue de Bordeaux fra dag 1. Vores lille Cane Corso spiser som en elefant men havde lidt tynd mave de første dage. Efter nogen dage er afføringen blevet mere fast og så ved du at du har ramt den rigtige mæthedsfornemmelse.

Vi håber du med denne artikel “bedste hundemad” blev inspireret og fik svar på nogen af dine spørgsmål.

Kornfrit hundefoder

Kornfrit hundefoder

Søger du kornfrit hundefoder er du kommet til rette sted. Vi har fundet udvalget til dig samt vi viser dig hvor du kan købe kornfrit hundefoder til attraktive priser. Rigtig mange hundeejere er klart af den opfattelse at foder uden korn og gluten er tættest på hundens...

læs mere
Socialisering af hund

Socialisering af hund

Socialisering af hund Hvis du for alt i verden ønsker dig en hund som er social og kan med andre hunde og mennesker er det vigtigt at du fra start af sørger for at lade den møde andre hunde på så tidlig et stadie som muligt. Men der er selvfølgelig også rigtig mange...

læs mere
Hunden fryser

Hunden fryser

Det er vinter og det er koldt. De fleste af os pakker os ned under dynen når vi får lejlighed til det og søndagen tilbringes tit med netflix og varm kakao. Vinteren er over os og derfor er det ikke altid lige sjovt at være udenfor mere end højst nødvendigt. Det samme...

læs mere
Transport til hunden

Transport til hunden

Transport til hunden Det kan ikke forhindres at vi engang imellem skal bruge transport til hunden et længere stykke og her er der rigtig stor forskel på om du har en lille hund eller en stor hund. Når vi derudover snakker transport til hunden kan det også være på...

læs mere
Fjern dine hundehår

Fjern dine hundehår

Hvis du synes det driller med hundehår hjemme i din sofa er du langt fra den eneste, vi kommer her med tips og råd til hvordan du får bugt med hundehår. (annonce indhold) Fjern hundehår fra sofaen Det er en klassiker, hunden kommer op i sofaen og før vi ved det vælter...

læs mere
Arion Hundefoder

Arion Hundefoder

Læs mere om Orion hundefoder her og læs også hvor du kan købe det. Husk vi skriver om alt slags hundefoder her på siden så det kan altid være en god ide at surfe rundt i udvalget. Her kan du læse mere om hundefoder fra Arion og hvem der står bag produktet (annonce...

læs mere