Tjekliste til din hund : Alt du skal bruge til din hund


Går du og overvejer at anskaffe dig en hund. Så er det en rigtig god ide at læse med her for vi viser dig vores tjekliste til hvad du skal bruge når du anskaffer dig din hund. Vi tager dig step by step så du ikke er i tvivl om du mangler noget når din lille hvalp ankommer til familien.

Når man køber sig en lille hundehvalp er glæden stor men det er ikke altid man har styr på detajler omkring regler, herunder hundetegn, forsikring osv. Det er der råd for, som nedenstående har vi skrevet alt hvad du skal vise om de forskellige ting og hvad du skal bruge.

Derudover skal vi jf regler omkring en blog oplyse om at der i denne artikel er (annonce indhold)

Tjekliste til din nye hund : alt du skal bruge til din hund

Her kommer din tjekliste til hunden, hvis du kan sætte flueben har du godt styr på det og ellers har du god mulighed for at råde bod på det og gøre dine indkøb inden hunden kommer hjem til dig.

 • Hundeforsikring – det er megakedeligt men meget nødvendigt, loven siger du skal have en hundeforsikring. Det skal minimum være ansvarsforsikring men vi anbefaler du tegner en udvidet hundeforsikring så du kan få hjælp på dyre hospital og andre dyre ting. Vi mener du finder den absolut bedste hundeforsikring hos Findforsikring.dk (reklamelink)
 • Hundetegn – Loven siger også du skal bruge et hundetegn. Det gør sig gældende fra hunden er 4 måneder gammel og derfor anbefaler vi at du køber dit hundetegn så snart du får din hvalp. På den måde vænner hunden sig også til at gå med sit hundetegn fra starten af. Du kan finde smarte og robuste hundetegn hvor gravering er gratis her hos luksushund.dk (reklamelink)
 • Hundefoder – det er absolut nødvendigt at din hund spiser mad. Derfor skal du selvfølgelig købe hundefoder også inden du modtager din nye hund. Typisk får din hund allerede noget mad og det kan i en overgangsfase være en god ide at fortsætte med dette. Vi anbefaler at du køber dit hundefoder hos en af de store etableret leverandører på markedet, en af dem er Gilpa.dk (reklamelink)

 • Godbidder – en rigtig god ide er godbidder til din hund. Det er ikke livsnødvendigt men det er absolut meningsfuldt at købe godbidder hvis du vil forkæle og ikke mindst træne din hund. Igen findes der mange gode leverandører af godbidder til hunden. En af de største som vi vil anbefale dig hvor du finder et stort udvalg af godbidder er Osmedkaeledyr.dk (reklamelink) Her kan du også shoppe en godbidstaske som er utrolig praktisk at have med på dine gåture med hunden.
 • Hundehalsbånd – igen en nødvendig ting, uden halsbånd er det ret umuligt at gå rundt med din hund, det gør sig også gældende med hundeselen. Der findes love om at din hund skal være i snor flere offentlige steder. Derfor er det ikke et valg du har, du finder rigtig flotte og ikke mindst praktiske hundehalsbånd i Dansk design her hos DogCopehagen.dk (reklamelink)
 • Hundeseng – igen er det ikke livsnødvendigt men absolut noget som giver mening. En hundeseng er ikke en luksus men noget alle hunde bør have. Ligesom vi mennesker har vores seng har hunden også sin egen seng. Hvad enten om det er en Donut seng hvor hunden kan have sin lille trygge hule eller en større hundekurv. Du kan handle hundesenge mange steder men et godt bud er Cenem.dk (reklamelink)
 • Hundeskål – din hund skal spise og drikke. Det kan selvfølgelig gøres af en dyb skål eller hvad du ellers har derhjemme. Dog er det praktisk med en ordentligt hundeskål. Dette bør være en til hundefoder og en til drikkevand. Det kan også anbefales at købe et stativ og måske et lille underlag. Hertil kan du også købe noget opbevaring til dit hundefoder så det står pænt et sted. Disse artikler kan du købe rigtig mange steder, hertil er et rigtig godt bud luksushunhttps://www.luksushund.dk/d.dk (reklamelink)

 • Hundelegetøj – Det er selvskrevet at når du får en hund så skal den også have legetøj. Hundelejetøj kan være rigtig mange ting, det kan være en bold, eller et reb den kan tygge i eller et aktivitetstæppe. Det primære er at din hund bliver stimuleret så den er glad for trives. Hertil er det også vigtigt at din hund får noget legetøj som er ordentlige materialer. Ellers sluger den de forkerte ting. En online hundeshop som har et stort udvalg i hundelegetøj er Osmedkæledyr.dk (reklamelink)
 • Hundetøj – her menes en hundefrakke eller hundedækken når det er koldt eller til andre lejlighederne hvor det er nødvendigt. Her er vi ret vilde med design og kvalitet fra Luksushund.dk (reklamelink)
 • Mundkurv til hunden – såfremt du har en hund af en hunderacer hvor det er påkrævet skal du naturligvis bruge en mundkurv til hunden de steder det er påkrævet – det finder du hos alttilhundogkat.dk som også har et bredt udvalg af alt til hund og katten (reklamelink)
 • Transport til hunden – transport er et nødvendigt onde når du skal have hunden med rundt. Det kan være du blot skal bruge en cykelkurv til hunden eller et hundebur til bilen – her anbefaler vi Canem.dk (reklamelink) som har et støre udvalg når det angår transport til hunde.
 • Hundeskilt – Bor du i et hus eller en ejendom hvor det er en god ide at advarer beboere og besøgende mod du har en hund. Her er et hundeskilt en rigtig god ide. I øvrigt gør du dine omgivelser en tjeneste så et bud eller lignende ikke bliver overfaldet af din hund i haven. Det er hverken sjovt for hunden eller for den besøgende. Derfor er det dit ansvar at sørge for et skilt på havelågen eller andetsteds. Hundeskilte og lign kan du købe hos Alttilhundogkat.dk (reklamelink)

Der findes selvfølgelig mange andre artikler som du kan købe til din hund, men har du styr på ovenstående tjekliste til din hund så er du godt på vej til at være klar til at udvide familien.

Det er altid væsentligt nemmere hvis du er på forkant og har købt ind til hunden. Dertil kan vi kun anbefale på det kraftigste at du tager en hundeforsikring i god tid og ikke mindst sørger for et hundetegn og de basale ting til din hund.

Seneste indlæg