Cykelkurv til hunden


Søger du en cykelkurv til hund så hjælper vi dig til at finde det helt rigtige produkt. Der findes et stort udvalg af cykelkurve og først og fremmest skal du afdække dit eget behov og ikke mindst din hunds behov.

Vi illustrere her i denne artikler forskellige cykelkurve med billeder og info . Vi har i denne artikel “cykelkurv til hunden” valgt at afdække produkter fra Luksushund som er en af vores foretrukne leverandører af hundeudstyr.

Vi gør endvidere opmærksom på at der i denne artikel kan forkomme (Annonce indhold)

Når du læser denne artikel har vi lavet en indholdsfortegnelse så du let og elegant kan springe til det punkt som er relevant for dig. Vi ønsker dig god fornøjelse med læsningen og håber du finder de svar du søger omkring en cykelkurv til hund.

Cykelkurv til hund

Der findes forskellige varianter af cykelkurve til hunden. Herunder findes der cykelkurve til hunden foran til styret og ikke mindst bag, til bagagebærer. Dertil kan du også få såkaldte cykel hundetasker afhængig af dit behov.

Sidst men ikke mindst er det hele også afhængigt af størrelsen på din hund. De forskellige cykelkurve til hunden fås i forskellige udgaver som hver især kan tåle op til en max belastning. Har du derfor en lille hund kan du med stor sandsynlighed vælge de fleste hundekurve.

Der findes et stort udvalg af cykelkurve samt cykelhundetasker. Hvis du investere lidt i denne transport til hunden er du sikker på hunden har det godt og trygt under rejsen.

Cykelkurv hund foran

Som tidligere nævnt findes der forskellige udgaver af cykelkurven til hunden. Nogen har det bedst med at have hundekurven foran ved styret. Hertil er andre mere trygge ved at have hunden bagtil på bagagebæreret.

Der findes ikke noget her der er rigtig eller forkert, det er op til den enkle som skal cykle rundt med familiens kæledyr. Det er dog vigtig at understrege du selvfølgelig skal være tryg når du cykler rundt. Derfor er det vigtigt du vælger en ordentlig kvalitet uanset om hunden sidder foran eller bagtil.

Her ser du en cykelkurv til hunden som monteres foran på styret. Den er utrolig nem at på og afmontere. Så er du sikker på din lille hund for en tryg og sikker rejse.

Gitteret på toppen af cykelkurven er nemt at tage af og på med stropperne som illustreres på billedet.

Cykelhundetaske foran

Foretrækker du en cykelkurv til hunden som også kan bruges som hundetaske så er det absolut muligt. I nedenstående billede ser du en super smart hundetaske som monteres på styret.

Der medfølger et smart kliksystem som du først montere på din cykel. Når dette er monteret en enkelt gang er din cykel klar til hundetasken. Hundetasken montere nemt og simpelt med et kliksystem som bruges når den skal af og på.

Hundetasken har desuden et net som sikre god ventilation af luft til hunden samt naturligvis også sikre at hunden ikke springer ud af tasken.

Her ser du en hundetasken som med et smart kliksystem kan tages af og på styret af din cykel. Det gør hverdagen utrolig nem hvis du tit er på farten med din lille hund på cykel.

Hundetasken kan tit gå hen og blive hundens mobile hjem når du er ude på cafe eller andre steder. Så kan hunden hygge sig i trygge og vante omgivelser selv om den er væk hjemmefra.

Cykelkurve bag

Er du mest tryg ved at have din hund bagpå din cykel på bagagebærer findes der fine modeller af cykelkurve til denne. Mange er trygge ved at have hunden i en cykelkurv bagpå cyklen så de kan koncentrere sig om trafikken uden hunden forstyrrer. Det er også vigtigt ved hundetransport at du ikke bliver distraheret.

Her ser du en rigtig fin model af en cykelkurv som monteres på bagagebæreret af din cykel.

Cykelkurven fremstår med sit flotte og ikke mindst kraftigt pilefelt med et rigtig lækkert look. Selv om det blot er et transportmiddel til hunden må det gerne se godt ud.

Cykelhundetaske bag

Foretrækker du en hundetaske som cykelkurv til din hund er dette naturligvis også muligt. En hundetaske er på mange måder super funktionel fordi den ikke kun bruges til transport. Har du f.eks hunden med på arbejde fungere hundetasken hurtigt som et mobilt hjem.

Her ser du en hundetaske som fungere som en hundecykelkurv. Den monteres bag på din cykel med et simpelt kliksystem. Dette kliksystem fungere sådan at du montere og afmontere hundetasken med et enkelt klik.

Hundetasken har desuden reflekser forskellige steder så den er let genkendelig i mørket. Det er en kæmpe fordel når du er på farten med din hund i trafikken i aftentimerne.

Cykelkurve til forskellige hunde størrelser

Hvilken cykelkurv til hunden du vælger kommer selvfølgelig an på hunden. Naturligvis er der også noget design og kvalitet du skal kigge efter men grundlæggende er vægt og størrelse ret afgørende.

Når du køber en hundekurv er der flere afgørende elementer du skal være opmærksom på som følgende.

 • Hvilken hunderace har du og hvor stor bliver den
 • Hvis du køber en hundecykelkurv til din hvalp, så husk på hvor stor hunden bliver på sigt
 • Kig altid på målene på din hundekurv, de står angivet ved hver enkelt hundekurv i shoppen
 • Sørg for hunden ikke vejer mere end max anbefalet vægt, det skal være sikkert og trygt
 • Herunder skal du selvfølgelig være glad for designet
 • Sidst men ikke mindst, sørg for en ordentlig kvalitet, produkterne vi anbefaler her er af høj standard

Husk på et produkt som måske koster lidt mere her og nu kan være billigere på sigt og i yderste konsekvens redde dig og din hund i trafikken. Dansk Kennel har en guide til dig i trafikken når du er på farten med din hund.

Cykelkurv til hunden i 5 kilo, 8 kilo, 10 kilo, 12 kilo eller mer

Cykelkurv til hunden fås i en masse størrelser. Typisk er det de små hunde som er nemmest at transportere på en cykel i trafikken. Årsagen er selvfølgelig de er små og det er begrænset hvor meget de kan forstyrre med deres vægt.

Hvis en lille hund hopper frem og tilbage i sin lille cykelkurv eller hundetaske vælter din cykel ikke. Du har relativ kontrol og kan stadig navigere rundt i trafikken. Vejer din hund f.eks tættere på 15 – 20 kilo er det straks værre. Så kan pludselig spontane bevægelser godt forstyrre dig i trafikken. Derfor er det også en god ide allerede fra hvalpestadie at cykle rundt med sin hund. På den måde kan du nemmere vænne hunden til trafikken samt lære hunden hvad der er rigtig og hvad der er forkert.

Trixie cykelkurv til hunde

Trixie laver en masse produkter af høj kvalitet til hunde. Herunder laver de også cykelkurve til din cykel. Trixie har i flere årtier været til for vores kæledyr og man kan være sikker på man får ordentligt produkter når man køber dette brand.

Det kan være fristende at spare men lige præcis i trafikken bør man være opmærksom på sikkerheden og en ordentlig kvalitet. Desværre skal uheldet ske bare en gang så er en lille besparelse meget dyr.

Trixie producere en masse udstyr til hunden og vores kældedyr i al almindelighed. Trixie er kort sagt et kvalitetstempel hvis du vil have noget ordentligt.

Det er vigtigt du er tryg og sikker i trafikken så det kan være en forkert sted at gå på kompromis. Når det så er sagt er produkterne fra Trixie absolut fair og konkurrencedygtige.

Hvad er den bedste cykelkurv til hunde

Der findes ikke et præcist svar, der er flere spørgsmål men flere af dem er også til at svare på. Hvis du ønsker en høj kvalitet giver det sig selv at du skal købe et stærk brand hvor der er fokus på kvalitet og sikkerhed.

Vi er selv pylret med vores hund så vi ville selv fokusere på følgende med en cykelkurv til hunden

 • Vælg et kvalitetsprodukt, prisen er sekundær, især hvis cykelkurven holder i årevis
 • Sørg for et kliksystem, det er super nemt at på og afmontere og spare tid og er sikkert
 • Vi ville vælge et system til bagagebærer, så kan du koncentrere dig om trafikken
 • Overvej en hundetaske, så har du flere funktioner, lomme til godbidder, høm høm poser osv. Hertil har en hundetaske den fordel at den er et lille ekstra mobil hjem når du er ude på cafe eller lign. Så har hunden en tryghed og føler sig hjemme uanset hvor den er henne.
 • Sørg for der er gitter eller top på cykelkurven, så kan hunden ikke pludselig springe spontant ud i trafikken.

Cykeltrailer til hund : super praktisk

Vi ser det tiere og tiere i trafikken. Det er ikke bare børn, men også hunde der er med i cykeltraileren. Det er rigtig fornuftigt, for det kan være begrænset hvor meget motion, din hund kan klare.

Derfor kan det altid anbefales at have en cykeltrailer til hunden når du skal længere med din hund.

Sørg for en hundeforsikring i trafikken

Er du tit på farten og færdes i trafikken med din hund. Så kan det klart anbefales at du har en ordentlig hundeforsikring. Det er lovpligtigt med en hundeforsikring men tegner du en udvidet hundeforsikring er der stor hjælp at hente hvis din hund kommer til skade i trafikken.

Det er klart værd at overveje. Det er selvfølgelig altid en risikovurdering men for få hundrede kroner kan du tegne en udvidet forsikring til din hund så du får den bedste hundeforsikring til din hund.

Vi er ikke altid selv herre over hvad der sker i trafikken og bliver din hund kørt ned kan det have fatale konsekvenser. En tur på dyrehospitalet kan være rigtig dyrt og det kan i værste fald betyde aflivning af din hund hvis en operation bliver for dyr. Hvis du ikke har en ordentlig hundeforsikring er det dig selv der skal betale for regningen på dyrehospitalet.

Seneste indlæg