Hundehalsbånd i Dansk design


Et halsbånd til hunden er noget af det mest personlige udstyr vi har til hunden. Det må derfor gerne være funktionelt og samtidig pænt at se på. Vi har i denne artikel kigget nærmere på Dog Copenhagen som udvikler og designer kvalitetsprodukter til hunden. Vi har i denne artikel fokus på Hundehalsbånd fra Dog Copenhagen (reklamelink)

(Annonce indhold)

Hundehalsbånd i høj kvalitet

Dog Copenhagen blev som virksomhed grundlagt i 2015 og siden er det gået stærkt. Du kan i dag købe købe deres produkter i mere end 20 lande. De designer og udvikler kvalitetsprodukter til hunden med fokus på at netop produkter skal være komfortable og ikke mindst holdbare. Hertil er deres design virkelig lækkert og samtidig er der styr på det funktionelle.

Klik og se udvalget

Alt i Alt er virksomheden Dog Copenhagen og deres produkter absolut en god investering til hunden. De designer og udvikler desuden udover halsbånd, liner samt hundeseler. Det er lykkes virksomheden med deres unikke design og høje kvalitet på flere punkter at adskille sig fra andre mærker.

Her ser du et hundehalsbånd fra Dog Copenhagen. Du er ikke i tvivl om når du står med deres produkter. Lækker funktionelt design og især deres let genkendelige Brand.

Hundehalsbåndet hedder Urban Explorer og er med sit Ergonomiske design skånsom for regionerne i hundens nakke samt hundens hals.

Halsbånd i alle størrelser og farver

Det er lykkes Dog Copenhagen at skabe nogen flotte halsbånd i let genkendelige farver og der er nok af farver at tage af. Det gør du kan give hunden det rette halsbånd på til lejligheden. Herudover fås halsbåndet også i følgende størrelser.

 • XS – denne størrelse passer til nakke på 28 – 34 cm – Width på 3 centimeter
 • S – denne størrelse passer til nakke på 34 – 42 cm – Width på 3,5 centimenter
 • M – denne størrelse passer til nakke på 42 – 50 cm – Width på 4 centimeter
 • L/XL – Denne størrelse passer til nakke på 50 – 56 cm – Width på 4 centimeter

Det anbefales jf hjemmesiden at hvis du er imellem 2 størrelser så vælg altid den største størrelse.

Her ses hundehalsbåndet i grøn, det er nemt og simpelt på hjemmesiden at skifte mellem farverne og se hvordan de forskellige kulører ser ud til halsbåndet.

Du kan købe de lækre halsbånd i mange shops omkring i verden men du kan også handle det direkte hos Dog Copenhagen.

Designer hundehalsbånd

Der er en tråd imellem de produkter der bliver udviklet og designet hos Dog Copenhagen. Vi er ikke blege for at kalde det absolut lækkert design og i højeste klasse. Det fede ved de er produkter er seler, liner og halsbånd matcher og passer sammen. Som med så mange andre produkter til hunden kan man godt få en lille forkærlighed for designet her og der er lidt prestige i design og produkt.

Udover det lækre design er der mange øvrige ting som absolut er værd at nævne.

 • Der er ikke noget der kan ruste på halsbåndet
 • Til hundetegnet er der en separat befæstelse
 • I de mørke timer er der øget synlighed med en effektiv 3M refleks-trim
 • Halsbåndet har i sin fulde længde en åndbar og blød polstring
 • Hundens hals og nakke regioner bliver skånet med det ergonomiske design
 • Der er ekstra sikkerhed da du kan montere din line 2 steder. Halsbåndet har dobbelte D-Ringe

Prisen er absolut fornuftigt taget i betragtning hvor meget du får.

Hundehalsbånd i blå, rød, grøn, sort og…..

Som tidligere beskrevet findes halsbåndene i mange kulører. Halsbåndet som tidligere beskrevet er i øvrigt Uran Explorer modellen. Virksomheden har også udviklet Urban Style. Dette er et let anvendeligt “hverdagshalsbånd” som er nemt og hurtigt at bruge.

Her ser du Hundehalsbåndet fra Dog Copenhagen i modellen Urban Style. Simpelt og flot design i den blå udgave.

Den fås i størrelser S, M og L

Fede hundehalsbånd der matcher andre produkter

Som tidligere nævnt i denne artikel udvikler producenten udover hundehalsbånd også seler og liner. Det betyder du har mulighed for at købe matchende sæt og designet på de øvrige artikler fra Dog Copenhagen er af samme lækre og flotte udtryk og kvaliteten er samme høje standard.

Hundesele i lækkert design

Denne lækre hundesele sælger sig selv. Modellen hedder Comfort walk air og er produceret af materialer som er smuds samt vandafvisende.

Der er 4 steder du kan justere selen således at den kan tilpasses den enkle hund.

Hvad enten du skal bruge et hundehalsbånd, line eller seler får du en høj kvalitet og lækkert design. Det er dog vigtigt du køber den rigtige størrelse til hunden. Dog Copenhagen har lavet en video og guide som du kan se her

https://youtu.be/4jk6p1xLLTw?list=TLGGTkf9CE6j0sQwODEwMjAyMg

Liner til hunde samt linetaske

Som tidligere nævnt har Dog Copenhagen også designet liner og hertil kan du få deres linetaske. Det er klart på linie med deres øvrige design. Udover linetasken er i flot design er den funktionel og perfekt til gåturen med din hund.

Den har desuden en integreret dispenser til alle dine hundeposer som tit og ofte glemmes eller hvor man mangler et sted til opbevaring. Med linetasken er der tænkt på let opbevaring af dine øvrige effekter, dette kunne f.eks være dine nøgler, dine godbidder eller andre værdigenstande som kreditkort eller lign. Det gør det sjovere, nemmere og væsentligt mere praktisk at gå en hurtig tur med hunden.

Denne linetaske er navngivet Pouch Organizer. Den fås også i rigtig mange farver så du kan matche de øvrige produkter fra Dog Copenhagen.

Indholdet i linetasken holdes tørt da materialer er vandafvisende. Derfor kan du nemt og bekvemt opbevare dine effekter i tasken hvis du skal hurtigt på farten med din hund.

Vælg hundeudstyr i en ordentligt kvalitet

Det er så vigtigt for din hunds trivsel at du bruger lidt ekstra på en ordentligt kvalitet. På den lange bane er det også en rigtig god investering. Det hænder også tit at køber man noget billigt udstyr så skal det skiftes ud ofte. Derfor råder vi dig til at gøre en ordentlig investering hvilket vil have flere positive udfald.

 • Din hund trives bedre i produkter som er udviklet hvor der vises mest muligt hensyn til hunden
 • Trives din hund resultere det ofte i en glad hund og en forøget livskvalitet hos hund og familie
 • en ordentligt kvalitet koster lidt mere men holder længere og er derfor ofte en bedre investering
 • Med en god kvalitet, så får du også ofte et super lækkert design

Som tidligere nævnt får du faktisk rigtig meget for pengene.

Køb dit hundehalsbånd og udstyr online

Inspiration, billeder samt videoer til denne artikel er lånt af “Dog Copenhagen“(reklamelink) Produkterne som er illustreret i denne artikel er blot et udpluk af sortimentet. Produkterne kan købes rundt omkring i hele verden og ligeledes direkte hos Dog Copenhagen.

Som udvikler og forhandler har virksomheden et hav af gode anmeldelser, både på deres egne hjemmeside samt trustpilot. Virksomheden beretter også selv på deres site at de har en mission om tilbagevendende kunder hvilket vidner om en kvalitetsbevist virksomhed som har formået at skabe et virkelig stærkt brand. Det bliver spændende at se Hvad Dog Copenhagen (reklamelink) byder på i fremtiden.

Klik på banner og se udvalget

Seneste indlæg