Har du en stor hund ? Se hvor du køber ind til de store hunde


Kender du det, du har en kæmpe stor hund og du finder tit og ofte en masse smarte produkter til hunden du bare må eje. Men før du ved det så findes de ikke i den rigtige størrelse. Det er desværre nogen gange en udfordring for os med en rigtig stor hund. Der findes dog svar på tiltale for vi har fundet den perfekte hundeshop som har en masse udstyr til os med de store hunderacer.

(Annonce indhold)

Efter nogen søgen har vi fundet hundeshoppen Canem.dk (reklamelink) som har fokus på netop hundeartikler til større hunde. Stifteren af denne hundeshop Wicki Oppendieck er selv indehaver af 3 stk Dogue De Bordeaux. Hun ved derfor om nogen hvad det vil sige at blive udfordret når hunden er lidt for stor.

Vi er selv den glade ejer af en hund af samme race og vi står af og til med et lækkert produkt men må desværre konstatere at hunderacen lige er et nummer for stor i størrelsen. Wicki har med sin Shop dog gået skridtet videre hvor du både kan finde de store størrelser til hund og kat og ikke mindst til hesten.

Canem er en hundeshop med mange artikler til de store hunde. Du kan derfor med stor sandsynlighed finde et produkt i den rigtige størrelse hvis du har en større hund.

Dog skal siges at udvalget er bredt så har du en lille hund finder du også med rimelig sandsynlighed gode produkter her.

Ulemper ved en rigtig stor hund

Vi har ved tidligere lejligheder skrevet om vores egne hund Cozmo. Han er en stor Dogue de bordeaux og han fylder bare rigtig godt i landskabet. Det betyder også at vi flere gange har gået forgæves i en dyrehandler fordi et halsbånd til en Fransk Mastiff bare ikke nødvendigvis er en lagervarer.

Derfor er shops som fører et bredere sortiment eller netbutikker som Canem med udstyr til de store hunde en absolut fordel for os som hundeejere. Når vi snakker ulemper til hunden mener vi faktisk alt i størrelser, uanset om du skal bruge en hundeskål, et halsbånd, en hundeseng eller en hundejakke. Alt er bare mega størrelse og nogen gange skal du lede rigtig længe før du finder produktet i rigtig størrelse.

Herudover er et element som transport til hunden også bare en stor udfordring. Hvis du har en stor hund og forventer at skulle køre i bil kræver det trods alt et køretøj hvor du har plads til måske 100 kilo i bagagerummet. Her kan det også være en udfordring med hundebur til bilen og andre løsninger til de store størrelser.

Hos forhandleren finder du mange ting i den rigtig størrelse til din hund. Her er f.eks en hundelem i str XL , der er plads til de store hunderacer kan være med.

En hundelem som denne er egnet til hunde helt op til 100 kilo så her kan de fleste store hunde komme igennem.

En hundelem er i øvrigt en genialt opfindelse til dig som har en hund som er meget inde og ude skiftevis i haven. Hundelemmen kan naturligvis låses forsvarligt af.

Den bedste hundeseng til store hunde

Endnu et sted man kan være udfordret er på hundesenge og hundekurve. Der er masser af flotte og attraktive produkter men størrelsen driller lige lidt. Det er lidt som at købe en seng der er for lille, det føles bare forkert og der mangler lige det sidste.

Her hos denne forhandler finder du et stort udvalg i hundesenge. Størrelser kan være et vidt begreb men går du ind under de enkle hundesenge hos forhandleren er størrelserne beskrevet. Blandet andet finder du en XXL størrelse og her kan de store hunde altså være med.

Man har prøvet det så tit, at surfe rundt og finde det rigtige produkt. Når man så skal bestille ser man de store størrelser mangler. Et godt råd er derfor altid at tjekke de store størrelser først og så forelske dig i produktet bagefter.

Her ser du f.eks en Bia Bed hundeseng som findes i rigtig mange størrelser. Tager du f.eks XXL kan de store hunde sove med. En Grand Daniose matcher fint XXL

Tager du en X Large matcher den en Rottweiler eller en Schæfer. Vores hunde fortjener at sove og putte godt. Det skaber også en bedre livskvalitet.

En stor hund koster flere penge

Man kan altid diskutere prisen på en hund. Dog kan man ikke diskutere hvorvidt en stor hund spiser mere end en mindre hund. Hertil kommer bare at XXL størrelserne koster mere end de små størrelser. Det gør at du som potentielt hundeejer skal overveje denne med dit budget inden du anskaffer dig en hund.

Groft sagt betyder det at rigtig mange artikler koster mere uanset om det er din hundeseng, halsbånd eller dit hundebur. Alt er i de store størrelser og det betyder prisen får en hak opad. Hertil kan der også være udfordringer med nogen store hunderacer som ikke lever lige så længe. Det betyder også at f.eks en hundeforsikring kan være mere kostbar hvis du skal have den bedste hundeforsikring.

Hertil skal du også tænke stort når du skal bruge et hundehus eller lign. Et lille flethegn er langt fra nok hvis din hund vejer 100 kilo og du gerne vil forhindre at den løber på udflugt i nabolaget. Her skal du med rimelig sandsynlighed montere et ordentligt hundehegn som kan løbe op i rigtig mange penge afhængig af størrelsen på din grund.

Uanset om det koster mange penge er der også rigtig mange glæder. Vi vil for intet i verden undvære vores Dogue de bordeaux. Men det har overrasket os en smule med udgifterne i starten. Dog kan man også sige at er man først etableret er det begrænset hvad der så kommer løbende. Udgifter til dyrlæge, hundefoder og de almindelige ting vil altid være der.

En hundeshop med gode anmeldelser

Denne artikel er inspireret af netbutikken Canem.dk (reklamelink) Udvalget er stort og dem med Kat og sågar hest finder også et stort udvalg. Forretningen har rigtig positive anmeldelser på trustpilot og et positivt tegn er også at Wicki som driver forretningen tit og ofte går ind og svare på anmeldelser. Det indikere indsigt og interesse i kunderne og det er altså bare et stort plus som kunde, hvorfor vi giver en thumps up herfra.

Alt materiale og billeder fra denne artikel er lånt fra Canem.dk

Seneste indlæg