Fodbold til hunde


Hunde elsker at lege bold. Der er ikke noget med livsbekræftende end at lege bold med sin hund og den anden vej rundt. Har du derfor ikke en bold til hunden så læs videre på vores artikel “fodbold til hunde” her. Vi vender legen og vi fokusere på hvilken slags fodbolde og ikke mindst bolde der findes på markedet.

(annonce indhold)

Når vi snakker bolde til hunde er det selvfølgelig vigtigt at det er den rigtige bold til den rigtige hund. Med denne menes naturligvis størrelsen. Du skal derfor altid kigge på størrelser når du kommer ind på et produkt og sikre dig din hund kan være med på legen.

Stor bold til hunde

Som nedenstående ser du en Jolly Soccer ball som forhandles hos “Os med Kæledyr” en stor populær bold i flere størrelser så alle hunde kan være med. Især de større hunde som godt kan bide hårdt er er denne Soccer ball til hunde rigtig god.

Til hunde under 18 kilo anbefales størrelsen “ø15” hvor større hunde anbefales størrelsen “ø20” Hunde der har en stærk kæbe anbefales generalt den store bold.

Bolden kan selvfølgelig rulle og opfordre til flere timers leg men den dufter også af vanilje og lækker duft af æble. Det gør det lidt sjovere for hunden at sætte tænderne i når legen står på.

Her ser du en Jolly soccer ball. Den findes i flere farver og ikke mindst størrelser. Den er meget slidstærk og punkterer som udgangspunkt ikke. Bolden vender tilbage til sin oprindelige form hunden ved et uheld bider for hårdt i bolden.

Bolden flyder på vand og er nem at finde pga af sin farve, så man kan godt lege selv om det er lidt halvmørkt.

Bolden er perfekt legetøj til hunden

Bolden har alle dage været noget af det foretrukne legetøj når det kommer til hunde. Det siger sig selv, det kan trille og rulle rundt og så er det særdels velegnet til at kaste med. Det er en utrolig nem og simpel måde at lege på men der er selvfølgelig ting du skal være opmærksom på.

Rigtig mange køber desværre en fodbold eller en bold som ikke er lavet til hunde. Faren her er selvfølgelig at bolden muligvis kan være sundhedsskadelig og det er klart noget du bør være opmærksom på. Hunden bider jo i bolden og er kvaliteten dårlig sluger hunden også potentielt noget af bolden. Det betyder at du skal sikre dig mest muligt at bolden indeholder stoffer som ikke er gode for hunden.

Måde du sikre dig bedst er selvfølgelig ved at købe en bold som er særligt produceret til hunde. Nu er det aldrig nødvendigvis godt at en hund sluger et stykke bold men ved at købe den rigtige bold har du gjort hvad du kunne for at mindske uheld for hunden.

Stor tennisbold til hunden

En klassiker er selvfølgelig også tennisbolden. Den betyder rigtig god motion og store udfordringer for hunden. Når bolden har en begrænset størrelse kan den gemme sig rigtig mange steder. Det betyder hunden kommer på en opgave og bliver stimuleret. Efterfølgende er hunden træt, glad og tilfreds på den rigtig fede måde.

Vi kender allesammen til at være trætte på den fede måde. For samme måde er det for hunden, den elsker at få brugt sine sanser og så er leg og jagt på en tennisbold den perfekte leg for hund og ejer.

Hunden kan selvfølgelig godt leve uden en bold. Dog kan man spørge sig selv hvorfor i alverden hunden ikke skal have en bold at lege med når det nu er så sjovt og godt for hunden. På samme måde har vi mennesker en masse ting vi sikkert godt kan undvære. Men er livet ikke lidt sjovere når vi leger og forkæler os selv. På samme måde er det med hunden.

En glad og stimuleret hund skaber bare mere trivsel og livskvalitet. Det mærkes på hunden og så kan hele familien mærke det.

Kong producere en masse legetøj til hunde. Her har du de klassiske Tennisbolde som bare altid er et hit hos hunden.

Disse tennisbolde er særlig skånsomme over for hundens tandkød og tænder, endnu et godt argument for at handle bolde som er lavet til hunde.

Derudover siger tennisbolden en lille “piv lyd” når hunden fanger den, hvorfor det er endnu sjovere for hunden at lege bold leg.

Aktiver din hund med en bold eller tennisbold

Din hund trænger til daglig motion og hunden har godt af en masse stimulering og leg i gaden. En forholdsvis lille investering i et par bolde eller en tennisbold kan derfor give et kæmpe afkast.

Det er ikke altid en hundeejer måske har oceaner af tid til at gå lange ture eller lave en masse lege. Her er bolden til en hund bare et super taknemmeligt stykke legetøj for hunden.

Det kræver bare at du svinger armen og kaster bolden og så er hunden evig taknemmelig. På den måde kan du på de dage hvor tiden er knap faktisk udnytte tiden rigtig meget med en bold til hunden.

Smid brugt hundelegetøj og bolde ud

Har du bolde eller hundelegetøj som er defekt så sørg for at smide det ud. Efter lang tids leg kan det meste legetøj gå i stykker især fordi en hund altså bare har skarpe tænder. Har du derfor noget defekt hundelegetøj så sørg for at smide det ud. Især hvis der hænger små flager fra en bold. Uanset hvor skånsomme materialer legetøjet er lavet af er det aldrig sundt for en hund at sluge legetøj. Hertil kan et stykke legetøj også sætte sig fast i hundens mave. Her ville det være rart at skulle undgå at bruge din hundeforsikring.

Det samme gør sig gældende med alt legetøj til hunden. Har du et tøjdyr eller en bamse så erstat det med noget nyt når det er gået i stykker og delene ligger spredt på gulvet eller på græsplænen.

Gummibold til hunde

Der findes et kæmpe udvalg af bolde til hunde og det kan du alt sammen se hos leverandøren. F.eks kan du også investere i en gummibold som holder endnu længere end en traditionel bold til hunden.

Her ser du en ultra ball fremstillet i fleksibelt gummi. Den har en ekstrem holdbarhed. Alt kan selvfølgelig bides i stykker men din hund kommer godt nok på arbejde med denne gummi bold.

Bolden er også rigtig god til leg i vand da den flyder så her er til god leg på stranden.

Alt materiale og billede fra denne artikel er lånt fra “Os med kæledyr” som er en af de hundeshops vi anbefaler her på sitet. Shoppen har en masse gode anmeldelser og driver af rigtig dyreelskere som desuden har udvalg til mange af familien kæledyr.

Seneste indlæg