Aktivitetstæppe til hund


Et aktivitetstæppe til hund som også kan gå under betegnelse et snusetæppe er utrolig populært til den firbenede. Det er på mange måder undervurderet hvor meget det kan stimulere din hund og kan være en fantastisk investering til hunden. Vi viser dig i denne artikel forskellige snusetæpper og guider dig til hvor du kan købe dem til fornuftige priser.

(annonceindlæg)

Et snusetæppe stimulerer din hund

Aktivitetstæppet hjælper din hund på flere måder. Et typisk snusetæppe har en masse flosser. Det betyder at hvis du smider forskellige godbidder ud på tæppet skal hunden bruge lang tid på at finde den. Det stimulere din hunds lugtesans rigtig meget og det elsker hunden. Herudover tager det længere tid for hunden at spise sine godbidder så det ikke bare sluges med det samme.

Se video herunder hvor fordelene ved et snusetæppe beskrives

Som det også fortælles i videoen kan det give maveproblemer når hunden sluger sit foder eller sine godbidder alt for hurtigt. På denne måde bliver hunden stimuleret og den bruger sin lugtesans. Sidst men ikke mindst bliver godbidderne spist i et fornuftigt tempo hvilket godt kan være en udfordring nogen gange for vores hunde.

Vi er nok alle sammen bekendt med hvor hurtigt vores hunde kan spise og nogen gange er det altså en fordel hvis hundemåltidet kunne blive delt en smule op. Med et aktivitetstæppe skal hunden arbejde lidt og samtidig bliver sanserne brugt. Det er rent win win på så mange måder.

Det perfekte snusetæppe til hunden

Dette snusetæppe har navnet EAT SLOW – LIVE LONGER og det giver på mange måder rigtig god mening. Såvel vi mennesker som hunde kan lære meget af at indtage vores mad og søde sager i et fornuftigt tempo. Nemmere sagt end gjort men med et snusetæppe til hunden har vi skabt gode forudsætninger for vores hund.

Med et snusetæppe får din hund tid til at tygge ordentligt på sin mad og det ryger ikke forhastet ned i maven. Dette sker i øvrigt ofte når vi foder hunden hvilket de fleste hundeejere kan nikke genkendende til. Hertil hjælper det også på hundens mundhygiejne at maden ikke sluges med 300 kilometer i timen.

Du kan her se selve aktivitetstæppet til hunden i aktion.

Som du kan se bruger hunden virkelig sin lugtesang og pludselig bliver det også til en sjov leg at få sine godbidder. Når hunden søger frem til sin mad bliver den stimuleret, afslappet og glad og træt på den rigtige gode måde.

Med en snusemåtte er det slut med forhastet spisning hvor hunden hurtigt får slugt sin mad eller hundefoder i en fart og bagefter potentielt får ondt i maven. Hertil er det også bare sjov leg for hunden som er underholdt og løbende bliver beløbet når den finder dine godbidder godt gemt væk i aktivitetstæppet.

Når først din hund har prøvet et snusetæppe bliver det meget svært at undvære igen. Hertil bliver leg og spisning kombineret og hunden er tilfreds og træt på den bedste måde efterfølgende.

Eat slow – Live longer er et fantastisk motto og det kan alle vist lære meget af. Med et snusetæppe til hunden kan den blive stimuleret og spise sin mad eller godbidder i et fornuftigt tempo hvor det hele ikke sluges i en fart.

Dette snusetæppe måler 44 x 228 cm og er lavet af godkendt fødevareplast uden pvc, bpa samt phthalater. Desuden vaskes det ved 30 grader og har på bagsiden anti slip belægning så det ikke skrider på gulvet.

Stimuler din hund med et snusetæppe

Når du vælger at lade din hund spise af et snusetæppe er der mange fordele. Hunden elsker at snuse sig frem til sin mad. Det ligger i hundens natur og det er skaber en ro og balance i hunden når den løbende bliver belønnet når den snuser sig frem til sin mad.

En anden virkelig stor fordel er også alle de timers leg der samlet er i et snusetæppe. Hvis vi som hundeejer måske ikke altid har tid nok til at lege og stimulere vores hund, så hjælper et aktivitetstæppe utrolig meget. Man kan sige at hunden egentlig gør arbejdet selv, men snusetæppet er redskabet som aktivere sanserne hos din hund.

Hvis du derfor synes din hund mangler stimulering bør du absolut investere i et snusetæppe til din hund. Et snusetæppe fås desuden i flere forskellige størrelser, design og farver, så der er frit valg på alle hylder.

Fordele ved et snusetæppe/aktivitetstæppe til hunden

  • Hunden får virkelig brugt sin lugtesans
  • Hunden spiser sin mad i et fornuftigt tempo og sluger ikke maden i en fart
  • Det er godt for mundhygiejnen hos din hund
  • Hunden bliver stimuleret
  • hunden bliver glad, belønnet og træt på den rigtige gode måde
  • hunden leger mens den spiser

Som du kan se er der masser af fordele ved et snusetæppe til hunden. Det er i virkeligheden utrolig nemt at bruge sådan et tæppen til hunden og det har en kæmpe effekt og kan bruges igen og igen. Hvis snusetæppet ikke skal ligge frem må man sige det er nemt at opbevare og det fylder stort set ingenting.

Hvem siger det ikke godt må være sjovt at spise sin mad eller godbidder. Et snusetæppe fås i mange design og din hund vil elske dig for sådan en investering.

Et snusetæppe fylder ingenting og kan nemt opbevares og pakkes væk i skabet med hundefoder og godbidder.

En super hundeshop med et stort udvalg

Vi har i denne artikel fået vores inspiration fra Luksushund.dk (reklamelink) Denne forretning er efter vores mening en af de bedste hundeshops når det gælder tilbehør til hunden. Vi bruger tit denne virksomhed i vores artikler da produkterne er i høj kvalitet og til fornuftige priser.

Alle produkter, videoer samt billeder i denne artikel “aktivitetstæppe til hunden” er lånt fra luksushund.dk (reklamelink)

Seneste indlæg