Alt om hundetegn


Her finder du alt om hundetegn, regler, muligheder og hvorhenne du skal handle dit hundetegn.

(annonce indhold) Denne artikel er opdateret 18 februar 2023

Køb dit hundetegn online med gratis gravering

Når du køber dit hundetegn hos leverandøren i denne artikel får du gratis gravering med i prisen. Du skal derfor ikke spekulere på hvad gravering koster. Den pris du ser er den pris du får.

Husk altid der ofte findes flere størrelser af hundetegn og du skal selvfølgelig købe et hundetegn der matcher den størrelse hund som du selv har.

myfamily guldhjerte

Alt om hundetegn finder du her hos leverandøren som giver dig gratis gravering med i prisen.

Det betyder uanset hvilken hundetegn du finder så er gravering med i prisen og det gør det væsentligt nemmere for dig at oveskue prisen.

Hvor længe holder et hundetegn

Se, det er super varieret fra hunde til hund. Fordi hvor udsatte bliver de hundetegn du køber. Hvis du er i hundeskoven hver eneste dag bliver et hundetegn alt andet lige meget mere udsat.

Hvis hundetegnet bliver udsat for alt slags vejr vil det trods alt betyde mere slidtage end hvis hunden ligger i sofaen det meste af tiden. Dog vil jeg sige det sådan at nu har vi haft vores Dogue de Bordeaux i snart 2 år og hans hundetegn er godt materet men man kan sagtens læse hvad der står på hundetegnet.

Selve hundetegnet er dog godt slidt og materet at se på, derfor skifter vi hans hundetegn så vi får flotte nye hundetegn med glans.

Nye hundetegn fra myfamily.it Det er en god ide altid at købe et par ekstra hundetegn. Vi har købt 2 stk til hver hund så vi altid har et i reserve.

Som du kan se er hundetegnene rigtig godt pakket ind i deres forsendelse så de kommer frem intakte uden skader.

Vores hunde er så stor en celtral del af vores familie så vi vil gøre alt vi kan for at hundene kommer hjem igen hvis de er blevet væk.

Myfamily laver et hav af hundetegn og du kan se et stort udvalg af dem her i artiklen eller du kan gå direkte til shoppen og handler på linket.

Hundetegn lov

Det er ganske simpelt, du SKAL jf loven have hundetegn på din hund fra den fylder 4 måneder. Hernæst er det lovpligtigt at du oplyser dit navn og adresse således at du altid kan lokaliseres hvis din hund bliver væk.

Såfremt du ikke har hundetegn på din hund kan politiet udstede en bøde. Men hånden på hjertet skal politiet først impliceres begynder det at blive en pinlig affære. Et hundetegn kan sagtens købes for 100 kroner så det er bare med at få det købt hvis du ikke allerede har det.

Det er lovpligtigt at man kan se hvem der ejer hunden på hundetegnet. Det er så nemt at udfylde oplysningerne når du handler på dette site. Dertil er gravering gratis og indeholdt i prisen.

Det er en god ide at skrive dit telefon nummer på hundetegnet så man hurtigt kan komme i kontakt med dig hvis din hunde er løbet væk.

Vi har netop selv købt hundetegn : se vores hundetegn her

I forbindelse med vi her i februar 2023 har fået os en lille Cane Corso skulle vi selvfølgelig ud og købe hundetegn. Vi har erfaret efter godt 2 år med vores Dogue de Bordeaux at hundetegnet godt kan blive lidt slidt på overfladen.

Det skal siges at vi er ude og lege hver dag og er rigtig tit i hundeskoven. Det betyder selvfølgelig at hundetegnet bliver belastet og materet på overfladen. Man kan sagtens se oplysningerne på hundetegnet men det er blevet en smule udvisket med tiden men det er vist naturligt nok.

Du kan læse mere om vores nye Cane Corso her.

Vores Cane Corso har fået et My Family basis hundetegn. Vi kan godt lide at det er neutralt og det passer til stort set alt.

Vi har købt 4 nye hundetegn og det gør vi af den simple årsag at vi altid skal kunne skifte hundetegn af den ene eller anden årsag. På den måde er vi altid sikre på at folk der finder vores bortløbene hund hurtigt kan komme i kontakt med os.

Hvad hvis hunden bliver væk i udlandet

Mange af os holder ferie i udlandet og i den forbindelse er der også mange af os der tager vores hund med. Det kan typisk være på en camping ferie rundt omkring i Europa. Det er jo vældig hyggeligt og hunden kender som ofte sin plads i campingvognen eller i teltet.

Men det sker jo at der er leg og glade dage og på en Camping plads i udlandet hvor man ikke kender omgivelser kan hunden hurtigt blive væk og ikke finde tilbage igen.

Her redder hundetegnet dig fuldstændig. Uden et hundetegn på en ferie i udlandet er dine odds væsentlig forringet for at se din hund igen. Men med et hundetegn kan du hurtigt blive forenet med din hund igen og det hele kan ende lykkeligt.

Husk at når du er i udlandet har de forskellige landezoner i udlandet, skal de derfor ringe til dig er det vigtigt der på dit hundetegn står landekode på +45. Det kan du lige så godt være opmærksom på når du køber hundetegn og du tænker at tage hunden med til udlandet.

Hundetegn i sort eller forskellige farver

Dette hundetegn produceres af “my Family” og er rigtig populært. Når du køber dette hundetegn online får du det gratis leveret og med i prisen følger også indgravering. Indgravering består af 3 linier af 15 tegn på 1 side.

Dette hundetegn er ligeledes jf leverandøren lavet et massivt anodiseret aluminimum. Hernæst er det emaljeret i hånden. Selve emaljen er allergivenlig og helt fri for Nikkel.

Sort flot hundetegn fra my family med gratis gravering til en super pris. (reklamelink)

Hundetegn til din Rottweiler

Her ser du et hundetegn til din Rottweiler. Du kan få mange forskellige hundetegn til de forskellige hunderacer hvis du ønsker det sådan, du kan se et stort udvalg af hundetegn med forskellige hunderacer her.

Hundetegn til din Rottweiler (reklame link)

Hundetegn til din Fransk Bulldog

My Family har også designet et hundetegn til din Franske Bulldog. Hundetegnene er så billige at du altid kan skifte mellem 2 – 3 stykker af hundetegn med forskellige designs. Hundetegnene er desuden robuste så der skal meget til før de går i stykker.

Hermed det perfekte hundetegn til din Franske Bulldog. Du får også gratis gravering hurtig levering (reklamelink)

Hundetegn til alle hunderacer

Uanset hvilken hunderacer du har kan du finde et stort udvalg af forskellige hundetegn til de fleste hunderacer.

Uanset om du har en Fransk Bulldog eller en gravhund finder du med stor sandsynlighed et hundetegn du kan bruge her.

Her et hundetegn med Cocker Spaniel med gratis gravering (reklamelink)

Billige hundetegn

Hundetegnene her er så billige at vi vil anbefale dig at købe minimum 2 eller 3 stykker. Det er altid rart at have et ekstra hundetegn. Du kan også udskifte engang imellem i design efter ønske.

I skrivende stund som denne artikel skrives kan du få et hundetegn helt ned til 39 kroner med gratis gravering. Dertil får du ovenikøbet et stort udvalg og selvfølgelig også andre priser men absolut økonomisk fornuftigt.

Et hjerteformet hundetegn i lilla til en pris af 39 kroner som denne artikel skrive og så med gratis gravering. Meget billigere fås det næppe. (reklamelink)

Gratis gravering på hundetegn

Det er lovpligtigt at have et hundetegn fra din hund fylder 4 måneder. Dernæst er det også lovpligtigt at have gravering på dit hundetegn. Vi har gjort det nemt for dig for alle de hundetegn du ser i denne artikel får du gratis gravering med i købet.

Gravering laves på en graveringsmaskine hos leverandøren og sendes så hurtigt til dig efterfølgende. Når du handler dit nye hundetegn så skriver du blot på linie 1, 2 og 3 f.eks navn, adresse og telefon nummer. Så er dit nye hundeskilt på vej til dig med posten.

Aldrig har det været nemmere at bestille et hundetegn på nettet til billige penge. Gratis gravering og så er det på med posten til dig (reklamelink)

Hundetegn messing

Hundetegn fås i mange forskellige udtryk og varrianter. Søger du et hundetegn i messing finder du det også her. Det er flot og tidsløst og fås i forskellige designs.

Det kan desuden graveres på begge sider og gravering er naturligvis gratis oven i hatten. Leverandøren har sin egen graveringsmaskine så det går super hurtigt og lander hos dig i postkassen nemt og simpelt.

Her et flot hundetegn i tidsløst design, det mangler bare at du skriver hvad der skal stå, så graveres det gratis og sendes til dig med posten

MyFamily laver simpelthen så mange flotte hundetegn og der er næsten alt hvad hjertet begærer.

Hundetegn hjerte

Der findes mange forskellige hunde og der findes mange forskellige hundeejere. Vi ønsker alle noget forskelligt til vores hund. Hvad angår hundetegn fås der rigtig mange designs. Nogen ønsker et hundetegn med former, andre ønsker et simpelt hundetegn med oplysninger på.

Et hundetegn med hjerte er utrolig populært især til små hunde. Husk du også sagtens kan skifte hundetegnet engang imellem. Det er så billigt at du sagtens kan købe 2 3 hundetegn og skifte det når humøret tillader det.

Et hundetegn i Basic hjerte Guld. Husk du kan få mange forskellige farver i hjerteformen.

Køb det nemt online og husk gravering er med i prisen (reklamelink)

Sjove hundetegn

Du kan få et væld af hundetegn. Det kommer jo meget an på din type af hund men selvfølgelig også hvad du ønsker at signalere med din hund.

F.eks kan du få hundetegn formet som et kødben, men du kan også få de traditionelle hjerter eller sågar et flag. Du kan også få de rigtig søde og er du til Bling og Blang findes det også. Du kan også få et hundetegn som en panda, en løve eller mange andre dyr.

De fleste af os har et favorit dyr fra zoo. . Når du handler får du gratis gravering på bagsiden.

Søde glade hundetegn finder du her hos leverandøren med gratis levering (reklamelink)

Regler for hundetegn

Vi har beskrevet det tidligere i artiklen men det kan ikke understreges nok.

Når du vælger at anskaffe dig en hund er hundeloven meget præcis. Du SKAL have hundetegn på din hund fra din hund fylder 4 måneder. Såfremt du ikke har hundetegn på din hund kan det koste bøder som udstedes af politiet. Ydermere kan der være flere omkostninger du skal betale såfremt hunden skal fragtes i samarbejdet med politiet.

Værst af alt må man sige, har du ikke et hundetegn på din hund så risikere du jo at miste din hund. De fleste mennesker som finder en hund som er løbet væk hjemmefra er rigtig flinke. Har hunden derfor et hundetegn får du en opringning og så kan hunden hentes.

Hvis folk møder f.eks en stor hund uden hundetegn kan det godt være mere kompliceret. Hvis man i forvejen er bange for hunden er der sandsynlighed for man ikke prøver at indfange en hund. Hertil må man også sige at hvis hunden ikke har hverken halsbånd eller hundetegn på hvordan skal man så holde hunden fast.

Skal hundens navn på hundetegnet

Det er meget forskelligt hvad folk vælger at gøre på deres hundetegn. Først og fremmest er der jo begrænset plads så derfor skal man prioritere. Vigtigst af alt er det at man kan lokalisere ejeren af hunden og derfor er hundens navn ikke så vigtigt.

Derfor er det ikke på nogen måde et lovkrav at hundens navn skal fremgå af et hundetegn. Der kan være fordele og ulemper ved dette, så det er op til den enkle hundeejer. Men hvis dit telefon nummer ikke står på hundetegnet risikere du at der går lang tid før du høre fra nogen.

my family hjerte hundetegn

Du bestemmer selv om hundens navn skal fremgår af hundetegnet. Nogen synes det er praktisk, andre er lidt utrygge ved fremmed måske kan udnytte det og kalde din hund til sig. (reklamelink)

Hundetegn på tilbud

Her i vores artikel omkring alt om hundetegn har vi sat fokus på en af de førende leverandører. I skrivende stund er der jævneligt tilbud på hundetegn og lige nu er der gode besparelser hos leverandøren, dette er dog altid med forbehold.

Vi synes som udgangspunkt at man kan få et halsbånd til under 50 – 100 kroner med gratis gravering er voldsom billigt. Man kan derfor sige at det er begrænset hvor meget billigere det kan blive.

Tit og ofte vil du også kunne opnå fordele såfremt du handler flere ting et og samme sted. Man skal også kigge på anmeldelser og kvalitet når man handler online og det har vi altid fokus på når vi skriver en artikel og vælger en leverandør.

Leverandøren “Alt til hund og kat” (reklamelink) har et generelt et kæmpe udvalg til attraktive priser.

Husk forsikringen til hunden

Der er få vigtige ting du skal huske når du anskaffer dig en hund. Først og fremmest halsbånd, hundetegn og de få nødvendige elementer. Vi håber vi har afdækket dit behov med vores artikel alt om hundetegn og vil gerne supplere op med en fundamentalt vigtigt ting til hunden.

En af de allervigtigste ting er desuden forsikringen til hunden.

Det er lovpligtigt at have en hundeforsikring, det kan ikke understreges nok hvor vigtigt det du får tegnet en forsikring så snart du anskaffer dig en hund. Det betyder at såfremt din hunde forårsager et trafikuheld eller andre så hjælper din forsikring.

Den bedste hundeforsikring til hunden

Forsikringer ændre sig hele tiden og konkurrencen også. De forskellige forsikringsselskaber ændre løbende deres priser og vilkår og kæmper også hele tiden om at være attraktive for kunderne.

Der er kommet et genialt koncept som er brugt af adskillige tusind kunder hvor forsikringsselskaberne giver dig tilbud på din hundeforsikring og så vælger du et bedste tilbud, simpelt og genialt. Du taster dine oplysninger og dine behov og så afventer du det bedste tilbud på din hundeforsikring.

Flere end 700.000 kunder har gjort brug af dette forsikringstilbud og 80% af brugerne oplyser at de spare penge. Konceptet kan naturligvis bruges til alle dine forsikringer i husstanden (reklamelink)

Vi håber at du med denne artikel “alt om hundetegn” fik inspiration og svar på dine spørgsmål. du kan læse mange flere af vores artikler om hunde her.

Seneste indlæg