Alt om hundetegn

af | 11. sep 2022 | Hundetegn

Her finder du alt om hundetegn, regler, muligheder og hvorhenne du skal handle dit hundetegn.

(annonce indhold)

Køb dit hundetegn online

Først og fremmest får du her et kæmpe udvalg af hundetegn så der er noget at vælge imellem. Kort inden du vælger dit hundetegn skal vi gøre dig opmærksom på de simple regler som vi uddyber senere i artiklen.

Alt om hundetegn finder du her hos leverandøren som giver dig gratis gravering med i prisen (Reklamelink)

Hundetegn lov

Det er ganske simpelt, du SKAL jf loven have hundetegn på din hund fra den fylder 4 måneder. Hernæst er det lovpligtigt at du oplyser dit navn og adresse således at du altid kan lokaliseres hvis din hund bliver væk.

Det er lovpligtigt at man kan se hvem der ejer hunden på hundetegnet. Det er så nemt at udfylde oplysningerne når du handler på dette site. Dertil er gravering gratis og indeholdt i prisen.

Kæmpe udvalg af hundetegn

Vi guider dig hermed igennem et stort udvalg af hundetegn som du kan handle online. Der findes selvfølgelig mange udbydere og vi guider dig hermed igennem mulighederne.

Hundetegn i sort eller forskellige farver

Dette hundetegn produceres af “my Family” og er rigtig populært. Når du køber dette hundetegn online får du det gratis leveret og med i prisen følger også indgravering. Indgravering består af 3 linier af 15 tegn på 1 side.

Dette hundetegn er ligeledes jf leverandøren lavet et massivt anodiseret aluminimum. Hernæst er det emaljeret i hånden. Selve emaljen er allergivenlig og helt fri for Nikkel.

Sort flot hundetegn fra my family med gratis gravering til en super pris. (reklamelink)

Hundetegn til Labrador Retriver

Her ser du et hundetegn til din Labrador Retriver. Du kan få mange forskellige hundetegn til de forskellige hunderacer hvis du ønsker det sådan, du kan se et stort udvalg af hundetegn med forskellige hunderacer her.

Hundetegn til din Labrador Retriver (reklame link)

Hundetegn til din Schæferhund

My Family har også designet et hundetegn til Schæferhunden. Hundetegnene er så billige at du altid kan skifte mellem 2 – 3 stykker af hundetegn med forskellige designs. Hundetegnene er desuden robuste så der skal meget til før de går i stykker.

Hermed det perfekte hundetegn til din Schæferhund. Du får også gratis gravering hurtig levering (reklamelink)

Hundetegn til alle hunderacer

Uanset hvilken hunderacer du har kan du finde et stort udvalg af forskellige hundetegn til de fleste hunderacer.

Uanset om du har en Fransk Bulldog eller en gravhund finder du med stor sandsynlighed et hundetegn du kan bruge her.

Her et hundetegn med Fransk Bulldog med gratis gravering (reklamelink)

Billige hundetegn

Hundetegnene her er så billige at vi vil anbefale dig at købe minimum 2 eller 3 stykker. Det er altid rart at have et ekstra hundetegn. Du kan også udskifte engang imellem i design efter ønske.

I skrivende stund som denne artikel skrives kan du få et hundetegn helt ned til 39 kroner med gratis gravering. Dertil får du ovenikøbet et stort udvalg og selvfølgelig også andre priser men absolut økonomisk fornuftigt.

Et hjerteformet hundetegn i lilla til en pris af 39 kroner som denne artikel skrive og så med gratis gravering. Meget billigere fås det næppe. (reklamelink)

Gratis gravering på hundetegn

Det er lovpligtigt at have et hundetegn fra din hund fylder 4 måneder. Dernæst er det også lovpligtigt at have gravering på dit hundetegn. Vi har gjort det nemt for dig for alle de hundetegn du ser i denne artikel får du gratis gravering med i købet.

Gravering laves på en graveringsmaskine hos leverandøren og sendes så hurtigt til dig efterfølgende. Når du handler dit nye hundetegn så skriver du blot på linie 1, 2 og 3 f.eks navn, adresse og telefon nummer. Så er dit nye hundeskilt på vej til dig med posten.

Aldrig har det været nemmere at bestille et hundetegn på nettet til billige penge. Gratis gravering og så er det på med posten til dig (reklamelink)

Hundetegn messing

Hundetegn fås i mange forskellige udtryk og varrianter. Søger du et hundetegn i messing finder du det også her. Det er flot og tidsløst og fås i forskellige designs.

Det kan desuden graveres på begge sider og gravering er naturligvis gratis oven i hatten. Leverandøren har sin egen graveringsmaskine så det går super hurtigt og lander hos dig i postkassen nemt og simpelt.

Her et flot hundetegn i tidsløst design, det mangler bare at du skriver hvad der skal stå, så graveres det gratis og sendes til dig med posten (reklamelink)

Hundetegn hjerte

Der findes mange forskellige hunde og der findes mange forskellige hundeejere. Vi ønsker alle noget forskelligt til vores hund. Hvad angår hundetegn fås der rigtig mange designs. Nogen ønsker et hundetegn med former, andre ønsker et simpelt hundetegn med oplysninger på.

Et hundetegn med hjerte er utrolig populært især til små hunde. Husk du også sagtens kan skifte hundetegnet engang imellem. Det er så billigt at du sagtens kan købe 2 3 hundetegn og skifte det når humøret tillader det.

Et hundetegn i Basic hjerte Guld. Husk du kan få mange forskellige farver i hjerteformen.

Køb det nemt online og husk gravering er med i prisen (reklamelink)

Sjove hundetegn

Du kan få et væld af hundetegn. Det kommer jo meget an på din type af hund men selvfølgelig også hvad du ønsker at signalere med din hund.

F.eks kan du få hundetegn formet som et kødben, men du kan også få de traditionelle hjerter eller sågar et flag. Du kan også få de rigtig søde og er du til Bling og Blang findes det også.

Hvilken hund elsker ikke sin mor. Når du handler får du gratis gravering på bagsiden.

Søde glade hundetegn finder du her hos leverandøren med gratis levering (reklamelink)

Regler for hundetegn

Vi har beskrevet det tidligere i artiklen men det kan ikke understreges nok.

Når du vælger at anskaffe dig en hund er hundeloven meget præcis. Du SKAL have hundetegn på din hund fra din hund fylder 4 måneder. Såfremt du ikke har hundetegn på din hund kan det koste bøder som udstedes af politiet. Ydermere kan der være flere omkostninger du skal betale såfremt hunden skal fragtes i samarbejdet med politiet.

Værst af alt må man sige, har du ikke et hundetegn på din hund så risikere du jo at miste din hund. De fleste mennesker som finder en hund som er løbet væk hjemmefra er rigtig flinke. Har hunden derfor et hundetegn får du en opringning og så kan hunden hentes.

Skal hundens navn på hundetegnet

Det er meget forskelligt hvad folk vælger at gøre på deres hundetegn. Først og fremmest er der jo begrænset plads så derfor skal man prioritere. Vigtigst af alt er det at man kan lokalisere ejeren af hunden og derfor er hundens navn ikke så vigtigt.

Derfor er det ikke på nogen måde et lovkrav at hundens navn skal fremgå af et hundetegn. Der kan være fordele og ulemper ved dette, så det er op til den enkle hundeejer.

Du bestemmer selv om hundens navn skal fremgår af hundetegnet. Nogen synes det er praktisk, andre er lidt utrygge ved fremmed måske kan udnytte det og kalde din hund til sig. (reklamelink)

Hundetegn på tilbud

Her i vores artikel omkring alt om hundetegn har vi sat fokus på en af de førende leverandører. I skrivende stund er der jævneligt tilbud på hundetegn og lige nu er der gode besparelser hos leverandøren, dette er dog altid med forbehold.

Vi synes som udgangspunkt at man kan få et halsbånd til under 50 kroner med gratis gravering er voldsom billigt. Man kan derfor sige at det er begrænset hvor meget billigere det kan blive.

Tit og ofte vil du også kunne opnå fordele såfremt du handler flere ting et og samme sted. Man skal også kigge på anmeldelser og kvalitet når man handler online og det har vi altid fokus på når vi skriver en artikel og vælger en leverandør.

Leverandøren Luksushund har en hel tilbudssektion hvor du jævneligt kan kigge ind og opdatere dig på deres tilbud. (reklamelink)

Husk forsikringen til hunden

Der er få vigtige ting du skal huske når du anskaffer dig en hund. Først og fremmest halsbånd, hundetegn og de få nødvendige elementer. Vi håber vi har afdækket dit behov med vores artikel alt om hundetegn og vil gerne supplere op med en fundamentalt vigtigt ting til hunden.

En af de allervigtigste ting er desuden forsikringen til hunden.

Det er lovpligtigt at have en hundeforsikring, det kan ikke understreges nok hvor vigtigt det du får tegnet en forsikring så snart du anskaffer dig en hund. Det betyder at såfremt din hunde forårsager et trafikuheld eller andre så hjælper din forsikring.

Den bedste hundeforsikring til hunden

Forsikringer ændre sig hele tiden og konkurrencen også. De forskellige forsikringsselskaber ændre løbende deres priser og vilkår og kæmper også hele tiden om at være attraktive for kunderne.

Der er kommet et genialt koncept som er brugt af adskillige tusind kunder hvor forsikringsselskaberne giver dig tilbud på din hundeforsikring og så vælger du et bedste tilbud, simpelt og genialt. Du taster dine oplysninger og dine behov og så afventer du det bedste tilbud på din hundeforsikring.

Flere end 700.000 kunder har gjort brug af dette forsikringstilbud og 80% af brugerne oplyser at de spare penge. Konceptet kan naturligvis bruges til alle dine forsikringer i husstanden (reklamelink)

Vores hund sover rigtig meget

Vores hund sover rigtig meget

Vores hund sover rigtig meget ! Vores hund elsker at sove og den elsker i særdelshed at snorke. Vi har vænnet os til lyden og det giver en sjov tryghed at altid kunne høre Cozmo i huset på alle tidspunkter af døgnet. Det er svært for mig at anslå men jeg vil tro vores...

læs mere
På dyrehospitalet med hunden

På dyrehospitalet med hunden

Hvor går du hen når uheldet er ude med din hund, det kan være ved akut sygdom eller hvis din hund f.eks har indtaget noget den ikke kan tåle, herunder chokolade eller lign.Her kan du læse lidt om dine muligheder døgnet rundt når din hund er kommet til skade eller er...

læs mere
Den perfekte Hvalpegård

Den perfekte Hvalpegård

Har du et kuld af hundehvalpe på vej eller måske bare en enkelt hundehvalp. Det kan også være du har en lille hund og du har behov for et afgrænset område hvor din hund kan færdes trygt og sikkert. Vi har fundet den perfekt mobile hvalpegård til dig. Vi gør opmærksom...

læs mere
Er du sikker på du ønsker dig en hund

Er du sikker på du ønsker dig en hund

Er du sikker på du ønsker dig en hund Rigtig mange har denne her illusion om at det er hel fantastisk at få sig en hund og nyde godt af alle hyggestunderne men de har glemt at forberede sig på alle forpligtelserne der følger med den firbenede. Man ser det desværre tit...

læs mere