Hundeskåle og underlag


Vores hunde skal alle sammen spise og drikke. Dertil skal bruges en hundeskål både til vand og mad. Vi har dykket lidt ned i mulighederne både hvad angår hundeskåle og ikke mindst underlag til hundeskåle. Konkret har vi denne artikel luret på produkter fra Cloud7 som laver super lækkert design og kvalitet.

Vi gør opmærksom på jf reglerne at der i denne artikel er “annonce indlæg” når vi henviser til shundeshops.

Cloud7 hundeskål

Det er ingen hemmelighed at vi er lidt forelsket i Cloud7 som brand. Det er nok forskelligt hvad man som forbruger tænder mest på men jeg synes deres design er super lækkert og så laver de altså bare gode produkter.

Vi har vendt mange af deres produkter her på bloggen, om end det har været en hundetaske, en hundekurv eller noget tredje. Vi kan bare konstatere at vi aldrig bliver skuffet over deres design. Om hunden eller hundene er lige så tilfredse med design kan man jo nok bestride men som hundeejer må tingene gerne være lidt lækre at se på.

Cloud7 laver mange ting og som sagt er hundeskålen ingen undtagelse. De har forskellige designs af hundeskåle som de hver især har navngivet og vi viser dig dem her.

Cloud7 Dylan hundeskål

Dylan hundeskålen er en klassisk hundeskål i stål og et meget rent design. Du finder et diskret logo som er indgraveret og derudover får du ellers en mat finish indvendigt i den tidsløse flotte hundeskål.

Hundeskålen er super nem at vedligeholde og står den fast på gulvet da den er skridsikker. Vi har nok alle sammen prøvet en hundeskål som glider frem og tilbage på gulvet og det er altså meget upraktisk. Både vand og mad følger med og det bliver ikke altid i hundeskålen. Derfor er en skridsikker hundeskål som “Dylan” en rigtig god løsning.

Dylan hundeskålen er rustfrit stål og lækkert design at se på. Derudover er hundeskålen nem at vedligeholde da den kan gå direkte i vaskemaskinen.

Cloud7 har designet og produceret denne hundeskål ved navn “Dylan” hundeskålen er rustfrit design og super nem at vedligeholde da du bare kan smide den i vaskemaskinen.

Dylan hundeskålen er desuden skridsikker så den står fast på gulvet. Vi har alle oplevet en hundeskåle som skrider rundt på gulvet. Med Dylan hundeskålen har du løsningen på dette.

Flotte hundeskåle

Vi er naturligvis måske lidt påvirket da vi er vilde med Cloud7 og deres design. Selvfølgelig findes der mange producenter og ligeledes forhandlere som kan levere en flot hundeskål. Denne artikel tager dog udgangspunkt i Cloud7 og deres produkter.

Selv om det er relativ simpelt med en hundeskål formår Cloud7 at lave mange forskellige designs så de imødekommer mange forskellige behov. Det gør du uanset din stil i hjemmet højst sandsynligt vil kunne finde et produkt der matcher dit behov og det udseende du søger.

Prismæssigt er Cloud7 faktisk slet ikke så dyrt, hvis du køber et ordentligt produkt i den rigtige kvalitet vil jeg påstå at det også holder tilsvarende længere. Pris og kvalitet hænger tit sammen og det gør sig absolut også gældende med en hundeskål fra Cloud7.

Det let genkendelige logo fra Cloud7 er i bunden af denne hundeskål som er navngivet “Granny” Det er en rigtig flot retro hundeskål.

Hundeskålen er lavet af emajle og kan gå direkte i din vaskemaskine, hvilket naturligvis betyder at den er ganske let at holde.

Underlag til hundeskåle

Nu har vi selv en Fransk Mastiff og er man i tvivl er det en hund som virkelig savler. Det kan selvfølgelig have sin charme men det kan også give nogen udfordringer. På trods af vi elsker vores hund kan vi nogen gange godt blive en smule trætte i betrækket når han savler og spilder vand.

Men det kan aldrig blive hundens skyld og vi har taget alle de forbehold vi kan for bedst muligt at holde hund, også selv om han savler lidt. Det bedste du kan starte med er naturligvis et underlag til din hundeskål. De findes i flere udgaver billige som dyre men igen her vælger vi at illustrere et underlag fra Cloud7.

Bemærk at et underlag til hundeskålen er ikke nok til at hindre hunden spilder andre steder. Dog er du godt på vej til et lidt renere hjem for ofte er det lige ved siden af hundeskålen hunden spilder.

Underlag til hundeskålen fås i flere udgaver. Her ser du en version produceret i træ. Det må et eller andet gerne være lækkert at se på samtidig med det har en praktisk anledning.

Modellen her er fra Clud7 og matcher de konkrete hundeskåle. Der findes naturligvis større udvalg på nedenstående link.

Underlag der matcher den rigtige hundeskål

Cloud7 har en serie af flotte hundeskåle og her kan du også finde et underlag der matcher til din personlige stil. Nogen ønsker tidsløst og rustfrit design hvor andre måske ønsker et helt andet look. Det ene er ikke mere rigtigt end det andet. Det primære er bare du får en god kvalitet hvor der er kredset for et lækkert design.

Uanset hvad du søger har du altid mulighed for at variere din stil. En hundeskål eller et underlag for den sags skyld skal måske bruges over de næste 10 år. Så kan du med fordel måske handle et par forskellige underlag eller hundeskål som du kan skifte lidt engang imellem.

Uanset hvad er hundeskålen samt underlag så central en del af hundens liv og ikke mindst noget man ser i hjemmet hver eneste dag. Derfor må det gerne se lækkert ud og ligeledes nemt at vedligeholde.

Som du kan se laver Cloud7 mange forskellige designs indenfor underlag til hundeskålen. Der er tænkt på mange detajler og det bliver tit og ofte et flot og lækkert supplement til dit hjem.

Cloud7 laver i det hele taget en hel serie af produkter til hunden men alt det kan du selv navigere rundt i på nedenstående hjemmeside.

Hvis du vil have et flot design og er du lidt kræsen så er Cloud7 et rigtig godt bud når du søger kvalitet til hunden.

Denne artikel “hundeskåle og underlag” har lånt sit materiale samt billeder fra Hundeshoppen luksushund.dk (reklamelink)

Seneste indlæg