Socialisering af hund


Socialisering af hund

Hvis du for alt i verden ønsker dig en hund som er social og kan med andre hunde og mennesker er det vigtigt at du fra start af sørger for at lade den møde andre hunde på så tidlig et stadie som muligt. Men der er selvfølgelig også rigtig mange andre ting du skal være opmærksom på.

Følgende artikel indeholder annonce indhold

Vores Dogue de Bordeaux

Da vi fik vores lille Dogue de Bordeaux på 8 uger var det første vi sørgede for derhjemme var at gøre hunden tryg i sine nye opgivelser og så nussede vi den og var meget sammen med den hele familien. Vi legede og roste den og gjorde i det hele taget alt hvad vi kunne for at den skulle få så fantastisk en start i sit nye hjem som overhovedet muligt.

Vores oplevelse nu hvor der er gået over et år derhjemme er simpelthen at hund børn og familien stortrives. Selv det lille hamster som løber rundt i sin lille kugle på gulvet er hel tryg når den ruller forbi vores hund som efterhånden vejer små 70 kilo.

Vi mødte en English bulldog

Forleden havde nogen af vores venner efter rigtig lang ventetid endelig fået deres lille ny hvalp hjem. Den sødeste lille English Bulldog. Vi mødtes på en lille strand vi kender og vores store Dogue de Bordeaux og den lille hundehvalp gik straks i gang med at udforske hinanden.

I sådan et tilfælde sørger for vi for at være nærværende men stadig give hundene plads til at lege og tjekke hinanden ud. Det er tydeligt at vores store hund er meget opmærksom på den lille hvalp og viser meget hensyn.

Vi er af den opfattelse at sådan ture her for hvalpen er super godt i starten for det gør han får et rigtig sundt og afslappet forhold til andre hunde og især store hunde. Nogen hunde kan godt føle sig intimideret af vores hund fordi den er så stor eller måske fordi de ikke er kommet så meget ud og det er rigtig synd så sørg endelig for at socialisere din hund så tidligt som det er muligt.

Den lille hvalp var lidt overvældet ved så stor en hund, men blev meget hurtig tryg fordi den fik plads til at udforske og det gik stille og roligt til. Vi valgte desuden et sted hvor der ikke er særlig mange mennesker eller hunde.

kom til hundetræning

Det er klart en fordel hvis du kommer til hundetræning også på et tidligt stadie. Hundetrænerne kan altså bare noget og det er utrolig socialt med alle de hunde og mennesker der møder op og især med en god indstilling. Det skaber bare en super god atmosfære og den første tid er bare utrolig vigtig og så er hundetræning altså noget man kan bruge resten af livet.

Der findes hundetræning i hold og der findes også online træning og sågar kan du modtage privat hundetræning Hundetræning.dk er et godt eksempel hvor du kan læse meget mere om dette.

Medbring godbider til hunden

Hvis du bruger godbider og træner din hund er det væsentlig nemmere kalde hunden til dig hvis det bliver nødvendigt. Hvis du har trænet din hund og vænnet ham til der er en belønning i sigte så er det nemmere at kalde vovse til dig såfremt det bliver nødvendigt.

Rabat på godbider til hunden

På Danmarks måske største markedet for godbider kan du vælge imellem et hav af godbider og snacks til hunden. Os med kæledyr (reklame)har i deres markedet for godbider næsten 100 alternativer og så ovenikøbet med en attraktiv rabatordning hvor du får mængde rabat ud fra dit køb.

Se det kæmpe udvalg af godbider til hunde og få mængderabat på dit køb her hos OS med kæledyr (reklame)

Seneste indlæg