Dogue de Bordeaux slapper af og nyder livet


En Dogue de Bordeaux slapper af og nyder livet rigtig meget af tiden. Dog er en Dogue de Bordeaux også en vagthund og tit og ofte når vi sover, så er den blide kæmpe på vagt og passer på hele familien.

Vi gør opmærksom på at der i denne artikel “dogue de bordeaux” er annonce indhold.

Hvilken type hund ønsker du dig ? Her kan du læse en masse om vores Dogue de Bordeaux

Inden du får hund skal du gøre dig rigtig mange overvejelser. Hvorfor ønsker du dig hund og ikke mindst, hvilken slags hund ønsker du dig.

Nogle ønsker sig en vagthund, andre ønsker sig en sofahund, hvor det også kan være en familie hund eller måske ønsker du dig bare et aktiv liv hvor du kan komme ud i naturen med din hund.

I hvert fald findes der mange forskellige hunde og derfor er det vigtigt at du har gjort op med dig selv hvilken slags hund du ønsker, samt ikke mindst hvad du forventer af livet med en hund.

En Dogue de Bordeaux er et godt valg hvis du ønsker dig en familie hund

En Dogue de Bordeaux er en udpræget familie hund og passer samtidig godt på sin familie. Dog er det ikke en vild aktiv hund, det vil sige du ikke skal forvente en aktiv jagthund med denne hunderace.

Vi har fra starten af med vores Dogue de Bordeaux gjort utrolig meget ud af socialisere vore Franske Mastiff. Derfor er har vi gået en del ture med ham og han elsker at gå. Dog er han helt flad når vi har været på ture og så sover han utrolig mange timer i træk.

I det hele taget sover en Dogue de Bordeaux meget men den store blide kæmpe holder altid øje og er ved hoveddøren i løbet af få sekunder hvis det banker på døren.

Hvor sover vores Dogue de Bordeaux

Vi har flere hundeseng i vores hjem. Derfor kan vores Dogue de Bordeaux altid selv vælge hvorhenne han ønsker at sove. Han har ikke et fast sted han sover men han kan godt finde på, at flytte sig rundt i huset i løbet af natten.

Vores Franske Mastiff kan sagtens finde på at flytte sig ned til børnene i løbet af natten og derfor er det oplagt han har en donut hundeseng nede ved børnenes værelser.

Ellers har han en fast hundeseng i stuen men han vælger ubetinget selv hvor han ønsker at sove, man han høre ham snorke i stort set hele huset, det er bare sådan en Dogue de Bordeux ting, han snorker og det er højlydt så det er noget der skal overvejes hvis du ønsker dig denne hunderace.

Dogue de Bordeaux i hundeskoven, vores Franske Mastiff elsker det

Vi er meget tit i hundeskoven med vores Dogue de Bordeaux og han elsker det. Vi har fået en del venskaber på kryds og tværs og i dag er hundeskove generelt et sted vi kommer meget.

Samtidig er det utrolig aktivt og hundene elsker det. Man møder tit de samme mennesker og på den måde får man snakket meget om sine hunde og deler hinandens erfaringer.

Vores Dogue de Bordeaux løber frit rundt i hundeskoven og han er blid især mod de små hunde. Det kan se voldsomt ud når de store hunde leger men det vænner man sig til. Især ved små hunde så smider vores Dogue de Bordeaux sig på ryggen så han byder de små hunde til leg.

Hvad spiser vores Dogue de Bordeaux ?

Der findes et væld af muligheder og der findes utrolig mange brands indenfor hundefoder. Det ene skal ikke udelukke det andet, derfor er det vigtigt du altid finde det rette til præcis din hund.

Dog er vi selv meget kritiske med hvad vores hund spiser og vi er ikke gået på kompromis med hundemaden til vores Dogue De Bordeaux. Vi har før brugt et andet brand men er i nyere tid skiftet til Essential da vores hund havde svært ved at holde vægten oppe.

Med Essential Foods har vi fået vægten oppe og nu spiser vores hund altid op. Det varmer vores hundehjerter når hundene spiser op og de trives optimalt. Essential Foods er et stærkt meget anerkendt Brand inden for måltider til hunden og derfor noget vi stærkt kan anbefale.

Husk ligeledes at hvis du køber 3 sække ad gangen på deres hjemmeside så fratrækker de ofte automatisk noget rabat i indkøbskurven.

Dogue de Bordeaux sammen med andre hunde, vores Franske Mastiff bor sammen med en Cane Corso

Vi har jo haft vores Dogue De Bordeaux i godt 2 år. Dertil har vi nyere tid får en Cane Corso. Vi var spændt på hvordan det ville gå med at have 2 hunde af 2 forskellige hunderacer.

Vi må bare sige at det er gået utrolig godt, den store Dogue de Bordeaux behandler vores Cane Corso som den store hvalp han er og derfor er der meget rummelighed. Det har overrasket os hvor meget de 2 hunde leger sammen hver eneste dag.

Alt den leg hjemme i haven stimulere begge hunde utrolig meget og de sover endnu bedre og godt. Det koster selvfølgelig ekstra hundemad og hundeudstyr men hundene har så godt af hinandens selskab. De sover også i klump og det er en ren fornøjelse at se på.

Se denne video af Dogue de Bordeaux og Cane Corso hvalp der leger sammen

Som det ses på videoen er vores Dogue de Bordeaux rigtig stor. Selv om vores Cane Corso er en stor hvalp er den Franske Mastiff meget stor ved siden af.

Det unikke ved Dogue de Bordeauxen her er at den ligger sig ned på maven og gør plads til legen. Det hele foregår ganske ufarligt og harmløst.

På samme måde er det når vores Franske Mastiff møder andre hunde i hundeskoven. Det er en fornøjelse at se på og det giver god mening at man kalder den Franske Mastiff den blide kæmpe.

Vores erfaring med vores store hund her er super vellykket og meget tilfredsstillende. Cozmo som han hedder passer virkelig på mennesker og hunde omkring ham.

Hvad koster en Dogue de Bordeaux ?

Det vil selvfølgelig altid variere men som udgangspunkt er prisen de fleste steder omkring 15.000 kroner. Vi vil varmt anbefale at du køber den hos en avler og du får stamtavle på hunden. Det er en meget stor hund og derfor er det vigtigt den har haft de bedste forudsætninger fra starten af livet.

Når du køber en hund de rigtige steder får du typisk hundemad og lidt hundeudstyr med hjem. Du skal dog ud og købe hundetegn og mange andre ting. Derfor skal du regne med det koster et sted mellem 20 og 25.000 kroner i opstart hvis du skal have de fundamentale ting.

Et godt sted at handle hundeudstyr og ikke mindst finde en god pris på dit udstyr til hunden er hos “alt til hund og kat” De er utrolig prisdygtige på hundeudstyr, det kan være alt fra hundetegn, hundesengen eller sågar en klapvogn til din hundehvalp. Klik på linket og se det store udvalg, forhandleren har gode anmeldelser på trustpilot

Vi håber du fik inspiration og svar på dine spørgsmål med denne artikel “Dogue De bordeaux slapper af”

Seneste indlæg