Det bedste hundemad : fordi vores hunde fortjener det


Det bedste hundemad kan være et vidt begreb. Væsentligt er det dog, at vores hunde får den bedst næring, således at de har det bedste liv. Det er præcis som med os mennesker, hvis vi fylder os med det forkerte har vi det heller ikke altid godt. Hvorimod spiser vi sundt lever vi vi ofte længere og ikke mindst bedre.

Denne artikel “det bedste hundemad” har annonce indhold.

Det bedste hundemad

Vores drenge, herunder Cato (vores Cane Corso) samt Cosmo, vores Dogue de Bordeaux.

De får hundemad fra Essential Foods og de elsker det. Det er en fantastisk investering i vores hunde, samt vores familieliv.

Vores hunde trives og er stærke og sunde og de spiser altid op.

Bedste hundemad kan være flere forskellige ting.

Når vi selv bruger Essential Foods skal det absolut ikke udelukke andre brands. Dog er vi sikre på at Essential Foods er i den høje ende når det gælder kvalitet til hunden.

Essential Foods er heller ikke i den billige ende, men vores hunde fortjener også det bedste. Vi mener det er en investering, fordi vores hunde er ikke syge og de trives hver eneste dag. Derfor mener vi at det betaler sig at investere i ordentligt mad til vores hunde.

Vi har skrevet flere artikler omkring hundefoder og hundemad og vi har flere steder hvor vi godt turde handle, dog går det så godt med den hundemad vi bruger nu, at det ikke ville give mening at skifte hundemad til vores Cane Corso og Franske mastiff.

Hvor mange måltider får vores hunde hver dag?

Vores hunde får lige nu mad en gang om dagen. Det fungere rigtig godt og det er typisk om aftenen. De har vænnet sig til det og man kan mærke på dem når sulten nærmer sig.

Når vi har fyldt deres madskåle op sidder de pænt og en smule utålmodigt og venter på at få deres mad. Når vi siger værsgo ! spiser de ivrigt deres hundemad. De spiser altid op og virker meget tilfredse med deres måltider.

Vi prøvede i starten forskellige mærker men især vores Franske Mastiff ville ikke altid spise op og han vejede for lidt, men det problem har løst sig fuldstændig med Essential Foods.

Det skal siges at der er mange forskellige måder at fodre sine hunde på, det kan sagtens være det rigtige for dig er 2 gange om dagen og det kommer selvfølgelig meget an på mængden. Hertil er det også afgørende hvilken hund du har og ikke mindst jeres vaner og muligheder.

Det bedste hundemad

Det bedste hundemad er for os Essential. Vores store dreng Cosmo “en Dogue de bordeuax” ville ikke altid spise op før.

Det har dog løst sig med hundemaden, så nu spiser han ivrigt op hver eneste dag.

Vores Cane Corso spiser sin hundemad som var det slik.

Hvilken hundemad bruger du? – se flere af de stærke mærker indenfor hundemad her

Der findes som sagt flere store brands som laver hundemad og det kan nogle gange være en jungle at finde rundt i. Jeg tror på at det er vigtigt at der er stabilitet og du ikke skifter hele tiden. Når en hund skifter foder kan den godt få dårlig mave i nogle dage. Dette er dog normalt, så ingen grund til bekymring. Er du i tvivl bør du dog altid snakke med din dyrlæge.

Vi vil ikke liste alle hundemad mærkerne op her, men guide dig til nogle af de steder vi selv handler.

  • Essential Foods (reklamelink) Vores egne foretrukne mærke.
  • Gilpa.dk (reklamelink) en populær producent og leverandør af flere forskellige mærker
  • Osmedkæledyr (reklamelink) også et de steder vi selv handler jævnligt
  • Petlux.dk (reklamelink) en lækker hjemmeside, samt mange forskellige mærker
  • Alttilhundogkat.dk (reklamelink) et bredt sortiment

Vi har godt at sige om alle ovenstående leverandører. Fælles er det at de alle sammen er ret seriøse og man får en god kundeservice. Der findes helt sikkert flere steder du får god kundeservice og kvalitetsprodukter, så google kan være et godt sted hvis du søger noget hel specifikt.

Et godt tip hvis du handler, så får du ofte noget rabat hvis du tilmelder dig nyhedsbrev. Du kan også tit få noget rabat hvis du køber flere poser hundefoder. Typisk er der rabat hvis du vælger 3 poser eller mere.

Det betaler derfor at handle lidt større ind, så spare du penge, men du slipper også for at købe ind hele tiden. Vi kender alle sammen det med at løbe tør, så ender man et sted i den lokale og får det forkerte hundemad.

Det bedste hundemad

Det bedste hundemad har for os været Essential foods. Vores hunde stortrives og vi døjer ikke med sygdomme og inaktive hunde.

Hundene spiser ivrigt op og de er aktive samt familien elsker drengene.

Vi er derfor ikke bange for at anbefale Essential Foods hvis du søger det bedste.

Hundene skal fordøje når de har spist deres hundefoder

Uanset hvilken hundemad, som du servere for dine hunde, skal du altid huske på de skal fordøje. Det vil sige, gerne en halv time hvor de ikke er for aktive.

Det er ikke sundt for hundene at spise lige inden aktiv leg, eller en tur i hundeskoven. Det er præcis som med os mennesker, det er ikke sundt at gå til bordtennis lige efter du har spist.

Sørg derfor altid at tilrettelægge din tid, så hunden kan nå at fordøje og slappe af, inden i skal afsted i hundeskoven eller anden aktivitet med hundene.

Leg hjemme i haven med hundenes legetøj bør heller ikke foregår lige efter maden. Hvids du får indbygget nogle gode rutiner vænner hundene sig til at slappe af lige efter deres måltider.

Vi håber du med denne artikel omkring det bedste hundemad blev lidt klogere på hvilket hundemad din eller dine hunde skal bruge.

Seneste indlæg