Hundefoder tilbud : Se hvordan du spare 20% på din hundefoder


I disse tider hvor inflationen stiger med raketfart er det fornuftigt at kigge alle dine udgifter igennem i en husholdning. Her er hundefoder ingen nogen undtagelse og over en længere periode udgør hundefoder absolut en stor post. Vi har derfor scannet nettet for de gode tilbud og her har vi så fundet et hundefoder tilbud til dig som helt sikkert er værd at kigge på.

Vi skal gøre opmærksom på jf reglerne om markedsføring på nettet at denne artikel “hundefoder tilbud” indeholder (Annonce henvisninger)

Rabat på hundefoder : se her hvordan du gør

Hvis du har kigget jeres husholdningsbudget igennem og synes prisstigningerne er steget lige voldsomt nok. Så er du langt fra alene. Inflationen omkring hos i verden er steget rigtig meget og det gør almindelige varer er steget tilsvarende meget i pris. Det gør at man skal se sig godt for når man handler.

Almindelige madvarer og helt almindelige forbrugsvarer er pludselig noget man værdsætter på en anden måde end tidligere. Gudskelov findes der altid måder man kan spare på og her er en rigtig god måde hvor du kan spare helt op til 20% på din hundefoder.

Petlux.dk (reklamelink) er en stor forhandler af et hav af hundeartikler og ikke mindst hundefoder. De har i disse tider lavet et genialt tilbud hvor du selv bestemmer rabatten på din hundefoder. Din rabat øges i takt med du øger mængden af poser du køber. Det kan derfor være en rigtig god ide at kigge på dit forbrug af hundefoder over en periode for her er der mange penge at spare.

Rabatten på op til 20% på hundefoder gælder alle de forskellige brands indenfor hundefoder som du kan få hos forhandleren. Vi tager selvfølgelig forbehold for de stopper deres tilbud eller ændre det.

Essential hundefoder : sådan spare du 20%

Essential hundefoder er virkelig høj kvalitet og de laver fantastiske måltider til din hund. Deres produkter koster lidt mere men er en virkelig god investering når det kommer til din hunds trivsel. Med en besparelse på 20% på din hundemad bliver det ikke mindre attraktivt at investere i sund hundefoder til din hund.

Hvis du bruger lidt fornuft og har råd til at købe hundefoder ind til lidt længere perioder ad gangen så kan du spare virkelig mange penge på sigt.

Petlux forhandler rigtig mange mærker indenfor hundefoder. Alle produkter og Brands er nøje udvalgt fordi du som kunde altid skal kunne forvente den højst mulige kvalitet.

Uanset hvilket brand du vælger indenfor hundefoder kan du opnå en stor rabat når du handler mængder. Det er en stor besparelse hvis du handler ind til længere perioder.

Sådan får du rabatten. Petlux har opsat et system hvor du får en attraktiv mængderabat hvis du handler flere poser af hundefoder ad gangen. Systemet er meget simpelt og er som nedenstående

Du vælger selv din rabat hos Petlux

 • 2 poser hundefoder udløser 10% rabat
 • 4 poser hundefoder udløser 15% rabat
 • 10 poser hundefoder udløser 20% rabat

Systemet er super simpelt og ikke til at tage fejl af. Du ved din hund skal have mad hver eneste dag så vælger du at købe 10 poser af din favorit hundemad så udløser det en rabat på 20% og det er mange penge når du gør dit forbrug op af hundefoder over en længere periode.

Rabatkoder på din hundefoder : se rabatkoderne her

Når du skal have din rabat og besparelse på hundefoder er systemet indrettet med rabatkoder. Det vil sige når du har lagt din ordre i indkøbskurven så skal du skrive din rabatkode.

Rabatkoderne på henholdsvis 5. 10 og 20% er som nedestående

 • Rabatkode med 2 poser og 10% er (Hundefoder10) skriv blot rabatkoden i kurven
 • Rabatkode med 4 poser og 15% er(Hundefoder15) skriv blot rabatkoden i kurven
 • Rabatkode med 10 poser og 20% er (Hundefoder20) skriv blot rabatkoden i kurven

Uanset hvilket hundefoder du vælger i shoppen skal du altså aktivt skrive rabatkoden når du handler online. De 10 sekunder du bruger på dette giver dig dog også en stor besparelse.

Videre i denne artikel vil vi vise dig hvilken brands af hundefoder du kan spare penge på i hundeshoppen.

Spar penge på hundefoder : se alle mærkerne her

Essential hundefoder

Et af de absolut stærke brands som vi tidligere har beskrevet her i artiklen. Du går ikke galt i byen når du bruger Essential. Virksomheden har nogen stærke værdier og på flere områder er det en leverandør man absolut godt tør anbefale når det kommer til det bedste hundemåltid.

Der kan nævnes utrolig mange elementer om hvorfor Essential er den perfekte næring til din hund, men vi har fundet denne video hos leverandøren som går i dybden med de gode spørgsmål

Du kan se det store udvalg af Essential hundemad hos Petlux.dk og du får mængderabat på alle produkterne.

De øvrige mærker indenfor hundefoder er som følgende

 • Monster
 • Acana
 • HIKE Hundemad
 • Naturea Elements
 • Naturea Grainfree
 • Naturea Naturals
 • NowFresh
 • Sportmans Pride
 • Orijen

Petlux har desuden et stort udvalg af vådfoder og anden foderaktivitet.

Hundefoder af den højeste kvalitet

Hos Petlux kan du forvente at du får produkter af den bedste kvalitet til din hund. Petlux er en familiedrevet virksomhed hvor fokus er på luksus og meget høj kvalitet til både hund og kat.

Det gør sig også gældende på resten af sortimentet hos Petlux.dk (reklamelink) Hvad enten du skal bruge godbidder eller snacks til din hund. Herudover har Petlux over 100 brands du kan vælge imellem hvad angår alt til din hund. Du løber derfor ikke tør for udvalg når du søger noget lækkert tilbehør til hunden.

Petlux.dk er som sagt en familiedrevet virksomhed igennem mange år hvor fokus er på luksus til vores små firbenede venner. Det betyder altså at du altid ved produkterne er nøje udvalgt med henblik på at du får den højeste kvalitet. Forhandleren er desuden godkendt af E-mærket og vælter i gode anmeldelser på trustpilot.dk. Du kan derfor trygt handle hos Petlux.dk (reklamelink) Sidst men ikke mindst optjener du stadig point i deres medlemsklub. Point du kan bruge senere i hele sortimentet i hundeshoppen.

Seneste indlæg