Hundemad online – Denne hundemad bruger vi til vores hunde


Der findes flere hundrede tusind hunde i Danmark og alle disse hunde spiser hver dag. Spørgsmålet er bare om din hund får den rette hundemad. Læs mere her om om vores erfaring med vores hunde samt hvilken hundemad vi giver vores Dogue de Bordeuax og Cane Corso.

Vi gør opmærksom på at der i denne artikel hundemad online er annonce indhold.

Hundemad Essential : Dette er vores fortrukne hundemad

Vi har 2 hunde, nemlig en Cane Corso på 5 mdr og en Dogue de Bordeaux på snart 2 år. Vi har tidligere haft hund så vi ved det nogen gange kan være en kabale at finde den rette hundemad til hunden.

Vi skiftede i nyere tid over til Essential Foods fordi vi havde problemer med vægten på vores Franske Mastiff. Han manglede lige de sidste kilo og da vi samtidig fik en Corso Hvalp, så tænkte vi at slå 2 fluer med et smæk.

Vi købte derfor 2 store sække til den store hund og en sæk til den lille hund.

Banner fra Essential Foods

Både vores Dogue de Bordeaux og Cane Corso er rigtige glade for deres hundemad fra Essential Foods

De spiser altid op og de stortrives til hverdagen. Det er vigtigt for os at have aktive og glade hunde som brænder for at komme du og lege i hundeskoven.

For os som familie betyder hundene utrolig meget og derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores hundemad.

Skal du derfor handle hundemad online tør vi godt anbefale Essential Foods

Første dag med hundemaden gik sådan her

Begge hunde spiste op med det samme. Normalt er vores store Franske Mastiff lidt kræsen, så han kan godt strække den med at spise og vi ville gerne finde noget hvor han spiste op med det samme.

Vores Cane Corso er ekstrem madglad så han spiser maden meget hurtigt og kunne snildt spise mere. Hvis han får lov stjæler han også fra den stores madskål men det er vi selvfølgelig opmærksomme på.

Umiddelbart påvirkede hundemaden kun vores Dogue de Bordeaux positivt og han spiser altid op den dag i dag så det er meget tilfredstillende. Vores Cane Corso spiser ivrigt og har slet ingen udfordringer med sin mad.

Evaluering af vores hundemad efter noget tid

Nu er der gået et par måneder og vores evaluering af hundemaden er meget positiv. Hundemaden var Essential fra ikke i den billige ende men vi havde læst og hørt så meget positivt så vi tog chancen.

Begge hunde har spist op fra første dag og gør det stadig. Det er svært tilfredsstillende med en hund som spiser op og som kan lide sin mad.

Vores Cane Corso havde en smule tynd mave de første par dage men det er helt normalt når du skifter hundefoder. Du skal selvfølgelig være opmærksom på at hundens afføring bliver fast efter nogen dage og at hundene generelt er aktive og glade.

Hundemad på budget, sådan sparer du penge på mad til hunden

Som tidligere nævnt koster Essential en del penge. Vi synes personligt at det er rigtig godt givet ud for vi har 2 raske hunde som trives optimalt.

Dertil vil vi selvfølgelig gerne spare penge hvis det er muligt. Essential Foods tilbyder derfor rabat hvis du køber større mængder. Det betyder ikke du skal købe hele butikken men blot 3 sække. Det gøres nemt og simpelt når du handler hundemad online hos Essential Foods.

3 Sække er absolut overkommeligt og når du lægger dem i din indkøbskurv online så fratrække rabatten automatisk så du skal ikke gøre noget mere for at optjene rabatten.

Fordele ved at købe hundemad ind til længere perioder

Det kan altid virke som mange penge at købe hundemad til 2 – 3 måneder men det har altså absolut sine fordele. Man tænker måske ikke over det i hverdagen men det kan have både økonomiske fordele og ikke mindst være tidsbesparende.

Du spare penge ved større indkøb af hundemad

Som tidligere nævnt er det en stor fordel at købe stort ind da du så opnår en rabat. Det betyder jo grundlæggende at du over en længere periode spare ret mange penge. Det kan altid virke voldsomt at købe stort ind men når først dit bryggers er fyldt op med hundemad skal du ikke købe ind i flere måneder.

Du spare masser af tid når du køber stort ind af hundemad

Hvordan i alverden sparer mand tid ? jo, det er meget simpelt. Vi har alle samme prøvet at løbe tør for hundemad og hvad gør man så ?

Vi har selv brugt timer på at køre rundt og finde et tilsvarende produkt til vores hund, fordi vi ikke havde bestilt rettidigt. Det kan hurtigt også dig en masse tid og besvær og ligeledes blive dyrt i kroner og øre hvis du skal ud i en dyrehandel og finde en tilsvarende hundemad.

Din hund undgår at skulle skifte hundemad fordi du har glemt at købe ind, så undgår du også selv stress

Alene det pludselig at løbe tør for hundemad er stressende nok i sig selv. Men det er heller ikke sjovt for hunden hvis du køber et alternativt produkt i et supermarked. Det kan hurtigt betyde mistrivsel for din hund og dårlig mave over flere dage.

Hertil er det slet ikke sikkert at den alternative hundemad er så god som den hunden plejer at få. Det er vigtigt hunden får den rette næring og de rigtige ingredienser den er vant til.

Så at skifte hundemad jævneligt fordi man glemmer at købe ind kan ikke anbefales, vi har selv prøvet det og det resultere ofte i en hund som mistrives og ikke vil spise sin mad.

Du spare penge ved at købe den rigtige hundemad

Det kan være at den rigtige og mest lækre hundemad koster mange penge. Dog vil vi påstå at det er en optimal investering i din hunds trivsel og ikke mindst sundhed.

Derfor kan man godt vove den påstand at den billige hundemad går hen og bliver dyr i den lange ende. Selvfølgelig kan det regnstykke være svært at gøre op men man ved når man har en glad hund der spiser op og ikke render rundt med tynd mave hele tiden.

Vi synes det er en stor besparelse når vi sikre vores hunde det bedst mulige helbred og heller ikke skal tit til dyrlægen fordi vores hunde måske mistrives.

Når det så er sagt kan der sagtens være noget billigt hundemad som virker for din hund. Men du skal være opmærksom på din hunds trivsel. Er du i tvivl er det altid en god ide at snakke med din dyrlæge som kan guide dig til det rette hundemad.

Hvis du ønsker noget af det bedste hundemad til din hund så bør du besøge Essential Foods på deres hjemmeside og læse alt om deres produkter.

Essential har en særlig tilgang til deres produktion af hundemad og det er tydeligt de er passioneret omkring det de laver.

Det er tiltrækkende for os som familie og hundeejere at det som vores hunde spiser er den bedst mulige næring.

Vi ønsker vores hunde lever det bedst mulige liv og de skal også leve så lang tid det er muligt. Vi er klart af den opfattelse at hundemaden fra Essential hjælper på det.

Banner fra Essential Foods

Tilbud på hundemad, hold altid øje med de gode tilbud

Selvfølgelig er der også en mulighed for at dit favorit hundefoder kommer på tilbud. Hvis det sker er det selvfølgelig en god ide at købe ekstra stort ind hvis der er penge i budgettet.

Det er lidt en mental ting, at man syntes det er for mange penge at købe hundemad ind til f. eks 5 måneder. Men i sidste ende er det kun god forretning. Du spare en masse penge på bundlinien, du undgår stress når du løber tør og ikke mindst undgår du at skifte hundemad spontant fordi du havde glemt at handle mad til hunden.

Tit og ofte når du handler hundemad online er det nemt og praktisk. Det bliver leveret til direkte til din adresse hvis du ønsker det og du skal ikke spekulere på om din hund har mad i lang tid.

Vi håber du med denne artikel hundemad online fik inspiration.

Seneste indlæg