Sådan sørger du for din hund altid får den rette mængde hundefoder


Der kan være mange udfordringer med hund. En af dem er klart at sørge for hunden for den rette mængde hundefoder. Især i hvalpe stadie er det vigtigt at holde øje med hundens vægt og udvikling og her er det meget aktuelt at hunden får de rette mængder af sin hundemad.

Vi gør opmærksom på jf reglerne at der i denne artikel er “annonce indhold”

Sådan vejer du din hunds hundefoder

Der findes flere måder at sikre din hund får den rette mængde hundefoder. Den klassiske er selvfølgelig den ordinære vægt til mad, det er dog i virkeligheden et ekstra led for nu kan du få en smart, pæn og praktisk hundeskål med indbygget vægt til hundefoderet. På den måde er du sikker på at din hund altid får den rette mængde hundefoder.

Med en hundeskål og Doksie hundevægt har du altid styr på hvor meget din hund spiser. Vægten er meget nøjagtig så du skal ikke bekymre dig. Du skal selvfølgelig bare huske at fylde Doksie skålen op de gange det er planlagt i døgnet.

Dette kan minimere fordøjelsesproblemer hos din hund

Doksie hundeskålen er ikke bare god til at veje den rette mængde foder til hunden. Det er også pæn og designet sådan at hunden ikke spiser for store mundfulde. Der er nemlig i midten af hundeskålen små dutter som forhindre hunden i at spise for store mundfulde. Dette bevirker også at det er begrænset hvor meget luft hunden får indtaget for meget luft hvilket jf Doksie kan give fordøjelsesproblemer.

Som du kan se er Doksie hundeskålen designet med små dutter i midten. Det betyder at hunden ikke spiser for store mundfulde ad gangen. Det betyder derfor også at hunden ikke får for meget luft ind når de spiser, hvilken kan minimere fordøjelsesproblemer hos hunden.

Alt i alt er en Doksie hundeskål en simpel og god løsning hvids du vil have styr på mængderne af hundefoder som din hund indtager.

Hvis hunden er overvægtig er dette den rigtige løsning

Mange hundeejere står med den udfordring at hunden er overvægtig. Mange tror desværre også at de selv kan regulere vægten på hunden ved at give lidt mindre hundefoder eller godbidder. Desværre er det bare tit forgæves og hunden ender nogen gange med at få det forkerte næring.

Hvis du køber det rigtige hundefoder og vejer det hver gang er du sikker på at din hund får præcis den rette mængde hundefoder hver gang. Det gør det også nemmere at styre hvor meget hundefoder du skal købe og dermed er det nemmere at styre din økonomi omkring hundens forbrug.

Ved at veje hundens mad med en Doksie hundeskål er du sikker på at din hund får præcis den mængde mad som den skal bruge, hverken mere eller mindre.

Det er også nemmere at lave et madbudget til din hund for du ved præcis hvor lang tid din hundefoder holder. Bruger du f.eks 250 gram på en dag så skal du blot dividere det op i de antal kilo sin sæk vejer. Så har du antal dage en sæk holder og så er dit regnskab nemmere.

Nu er du sikker på din hund spiser den rigtige mængde mad

Det er simpelt og alligevel er der mange hundeejere som selv prøver at regulere mængden af hundefoder til deres hund. Uanset om hunden vejer for lidt eller er overvægtig kan det være utrolig svært at regulere hundens vægt pr instinkt.

Det smarte med Doksie hundevægten er netop at du kan fodre din hund med en vis mængde over tid. Så kan du evaluere hundens vægt og hvis resultatet ikke er opnået med hundens vægt så kan du regulere i hundens mad uden at lave fejl. Det er uanset om hunden vejer for lidt eller om den stadig er overvægtig.

Man skal selvfølgelig altid huske på at hvis man går med konkrete mål om hundens vægt skal man begrænse søde sager og holde sig til det planlagte hundefoder. Hvis du giver hunden andet mad ved siden af eller forkæler den med alt for mange godbidder så er det klart resultatet på hundens vægt på sigt vil være misvisende.

Hvis du glemmer at fodre din hund findes der løsninger der husker det for dig

Vi har alle sammen prøvet at glemme vores hund engang imellem. Det kan være på de hektiske dage hvor det hele er vendt på hovedet. Vi er måske kommet for sent op, børnene er umulige eller noget helt tredje. De dage kommer vi måske lidt for sent ud af døren og pludselig kommer vi i tanken om vi glemte at fodre hunden.

Det kan nogen gange resultere i at vi giver hunden ekstra med når vi kommer hjem og det skaber ikke altid den bedste balance. Hvis din hund skal fodres f.eks 2 gange om dagen er der nemlig en mening med dette. Det svare også til hvis vi mennesker dropper alle måltider på dagen og spiser et stort måltid inden vi skal i seng. Dette skaber absolut ikke den bedste balance og det gør det heller ikke for din hund.

Dette findes der smarte løsninger på for udover en smart hundevægt har Doksie også en automatisk foderautomat som løser alle dine udfordringer.

En Doksie foderautomat sørger for din hund altid får mad

Doksie har denne fuldautomatiske foderautomat som faktisk gør dit liv meget nemmere. Udover at være rigtig pæn i designet skal du faktisk bare fylde automaten op med det hundefoder som din hund spiser. Hernæst skal du indstille på maskinen hvor store mængder hunden skal spise. Sidst men ikke mindst skal du så indstille hvor mange gange i døgnet din hund skal have mad.

Doksie foderautomaten klare så resten for dig og pludselig blev livet meget nemmere. En Doksie foderautomat kan både bruges til hunden og til katten og er beregnet til tørfoder.

Doksie foderautomat gør livet nemmere for både hunde og katteejere. Det er slut med at glemme at give din hund mad og nu er du også sikker på at hunden får den rette mængde hundefoder.

Udover at være pæn i designet er Doksie automaten nem at indstille. Du indstiller tidspunkter din hund skal spise og du indstiller hvor meget du ønsker din hund skal spise.

Foderautomaten kan både køre på batteri eller på ledning, du kan læse meget mere om Doksie på deres hjemmeside.

Seneste indlæg