De bedste hundefoder guides


Der kan være mange fornøjelser ved at få en hund. Det kan ændre livet på så mange gode måder men der er også udfordringer. Især lige det element med at sørge for at hunden får den bedste kost. Vi har derfor skrevet denne artikel omkring hundefoder guides så det måske kan hjælpe dig på rette kurs.

Vi gør opmærksom på jf reglerne at der i alle vores artikler er “annonce indhold”

God og sund hundefoder til hunden

Først og fremmest må man bare sige. Hvis hunden får sund og god næring så får den også et bedre liv. Flere af de forhandlere vi henviser til i denne artikel er forhandlere som er passioneret omkring deres produkter og der er ingen tvivl om at forhandlerene hver dag gør alt de kan for at skabe de bedste produkter til hunden.

Det er som med os mennesker, hvis vi får sund og god kost, så trives vi bedre og har et sundere liv. Hvis vi spiser chokolade og pomfritter hver dag så kommer vi ofte i en dårlig balance og det skaber ikke trivsel. Vi skal nok se lidt på vores hund på samme måde. Hvis vi giver hunden sund og balanceret kost så trives hunden bedre. Det giver mere overskud og velvære, det er nok de færreste der vil modsætte sig det argument.

Det er ikke altid med os mennesker at vi i en travl hverdag får lavet det rigtige mad og så spiser vi fastfood. Hertil spiser vi måske for mange søde sager når vi er forbi bageren eller tanken og det giver alt andet lige en dårligere livsstil end hvis vi spiste sund.

Det er nok de fleste der kan nikke genkendende til at man måske ikke laver alt det sunde mad og spiser den varieret kost som er bedst for os selv. Til gengæld er det heldigt at vi har mulighed for at give vores hund den absolut bedste kost fordi vores hund vælger ikke at køre på tanken eller andetsteds og købe snacks. Vores hund spiser udelukkende det som vi fodre hunden med og hvis vi fodre den ordentligt med den bedste hundefoder får den sund næring og et tilsvarende sund og godt liv.

God hundemad skaber et godt hundeliv

Det lyder som en simpelt overskrift men det er stadig en påstand. Hvis vi giver hunden mad som indeholder alt det rigtige næring og giver hunden energi så har vores hund meget bedre vilkår. Det er også begrænset hvor langt et menneske kan komme på 3 poser matador miks men hvis vi spiser et sundt måltid er der er meget energi. Den rigtige mængde hundefoder hver dag giver vores hund de bedste forudsætninger.

Spørgsmålet er så bare hvilken hundemad og hvilken hundefodre er bedst til vores hund og det der er en helt anden kabale.

Hvilken hundemad er bedst til min hund

Det er ikke så simpelt at man kan pege på en pose hundefoder og sige den der foder er det bedste til alle hunde. Der findes mange slags hunde og der findes hunde i mange størrelser og der findes især hunde med særlige behov.

Til det findes der heldigvis producenter og forhandlere som har et bredt udvalg og ikke mindst en viden som kommer os hundeejere til gode. De forhandlere vi henviser til i denne artikel er alle anerkendte forhandlere og de har mange gode henvisninger. Vi siger ikke den ene forhandler er bedre end den anden, ligeledes tror vi heller ikke på at man kan henvise til et konkret produkt fordi alle hunde er forskellige med forskelige behov.

Det primære for os er at disse forhandlere har rigtige brede udvalg, meget informerende hjemmesider og ikke mindst guides til din hund.

Essentiel Foods er super stærke i hundemad

Når man besøger Essentiel Food på deres hjemmeside er man ikke i tvivl omkring deres viden og ikke passion for hundemad. De er utrolig ambitiøse omkring det de laver og man er ikke i tvivl når man navigere rundt på deres hjemmeside.

Dertil har Essentiel foods også en rigtig god guide på deres hjemmeside som hjælper dig rigtig meget på sporet af hvad der er rigtigt for din hund. Essentiel Foods har desuden prøvemåltider til hunden og det kan være en god ide at prøve at hvad der er godt for din hund inden du beslutter dig.

En ting er selvfølgelig det produkt som du handler men det er også vigtigt du handler et sted hvor der er fokus på bæredygtighed og der mener vi klar Essentiel Foods har stærke værdier.

Gilpa er endnu en af de førende i hundemad

Når du besøger Gilpa på deres hjemmeside er du heller ikke i tvivl. Denne virksomhed drives af et ægtepar som selv har flere hunde og de driver deres virksomhed med sjælen. Det er tydeligt at mærke når du besøger hjemmesiden. Der er utrolig mange informationer og virksomheden har en del brands indenfor hundefoder og en meget bred viden om hundemad.

Gilpa er klart et besøg værd hvis du er i tvivl om hvad du skal fodre din hund med. Ligeledes finder du også snacks og øvrigt tilbehør til din hund på deres site. Gilpa har desuden en kundeklub og andre fordele så dette er endnu en god grund til at give Gilpa et visit.

Os med kæledyr er også en af vores favoritter

Os med kæledyr har generelt et bredere sortiment med alt til hunden. Men grunden til vi har dem med her er af de fører et relativt stort udvalg af meget stærke brands af hundefoder. Hertil har de en hundefoder guide som jeg personligt synes er meget nyttig.

Som tidligere nævnt udelukker det ene brand ikke det andet. F.eks forhandler Os med Kæledyr ligeledes Essential Foods produkter som vi tidligere har skrevet om i denne artikel. På den baggrund kunne vi selvfølgelig anbefale alle der forhandlede Essentiel men så ville listen blive meget lang.

Os med Kæledyr har den fordel at man kan få utrolig mange ting samlet et sted og virksomheden er ligeledes en familie virksomhed hvor dyrene er i fokus. Uanset om du skal bruge hundefoder, en hundeseng eller det rettes hundetegn så finder du det hos Os med Kæledyr.

Uanset hvad hvis du besøger Os med Kæledyr vil vi anbefale du prøver deres hundefoder guide.

Det bedste hundefoder skal serveres i de rette mængder : se her hvordan du gør

Uanset hvor du finder dit hundefoder skal du altid sørge for at din hund får de mængder der er brug for og det kan også være en udfordring. Mange hundeejere har en travl hverdag og det er ikke altid vi husker at fodre hunden eller får fyldt hundeskålen op med de rette mængder.

Afhængig af hvilken hund du har kan der være behov for at fodre din hund flere gange om dagen samt det kan være konkrete mængder din hund har behov for. Det kan være udfordrende hvis du glemmer at fodre engang imellem og måske må kompensere med ekstra foder engang imellem. Det er ikke altid den bedste løsning at hunden overspiser eller sulter for den sags skyld.

Løsningen kan være en automatisk foderautomat. Det er lige så simpelt som det lyder. Med sådan en automat fylder du maskinen op og indstiller den efter din hunds behov. Det betyder den selv fylder hundeskålen de gange i døgnet din hund skal spise samt sørge for de rette mængder.

På denne måde får din hund præcis den optimale kost samt på alle de rigtige tidspunkter. Det er også slut med at have dårlige samvittighed over at glemme at fodre hunden. Din hund får nemlig det bedste hundefoder til tiden hver eneste gang.

Vi håber du med denne artikel “de bedste hundefoder guides” fik inspiration og god læsning.

Seneste indlæg