Automatisk foderautomat til din hund


Nu bliver det ikke nemmere at huske hundefoder til din hund. Med en Automatisk foderautomat til din hund skal du blot huske at fylde automaten op med mellemrum og så klare din hund resten. Det ender formentligt også med lidt bedre samvittighed de dage du har glemt at fylde hundeskålen op.

Vi gør opmærksom på at der i denne artikel er (annonce indhold)

Nu glemmer du aldrig at fodre din hund

Din hund vil elske dig for at anskaffe denne automat og du vil formentligt også klappe dig selv på skulderen. Vi kender alle de dage hvor der er travlt, der skal måske smørres madpakker eller du er kommet for sent op og så er det bare at det sker, den lille hund fik ikke sin mad i madskålen.

Den dårlige samvittighed præger os dagen lang og så sker der tit og ofte det at hunden får lidt for meget mad når vi kommer hjem med det resultat at hunden får ondt i maven.

Hunden har brug for stabile måltider og ikke for lidt eller for meget. Her er en automatisk foderautomat altså ret genial. Hertil har foderautomaten en masse praktiske funktioner men det kan du læse mere om senere i denne artikel.

Sørg for din hund spiser den rette mængde hundefoder

Det er et eller andet sted ret genialt fordi du fylder din foderautomat op og så indstiller du hvilken mængder din hund skal spise og du vælger også hvor mange måltider du ønsker din hund skal have pr dag. Det betyder altså at du slipper for manuelt at fylde hundeskålen op og du sikre dermed at din hund får de rette mængder hundefoder.

En Doksie foderautomat har et lækkert og simpelt display. Du kan indstille hvor stor eller små mængder din hund skal spiser i løbet af dagen og du kan også indstille hvor mange måltider du ønsker pr dag.

Sådan undgår du at overfodre din hund

Med en automatisk foderautomat fra Doksie så slipper du for mange bekymringer. Et er selvfølgelig at glemme at fodre din hund i en travl hverdag. Et andet er dog også at man nogen gange kan have tendens til at overfodre sin hund.

At overfordre din hund kompensere ikke fordi du har glemt at fodre din hund i noget tid, det kan hurtigt give dårlig mave og er ubehageligt for hunden. Hvis du samtidig har en hund som kræver måltider flere gange om dagen i specifikke mængder er en automatisk foderautomat hel fantastisk.

Du undgår simpelthen at overfodre din hund fordi du oplyser foderautomaten hvilken mængder din hund skal spise samt på hvor mange tidspunkter på døgnet du ønsker din hund skal have et måltid.

Hvis du vil undgå at overfodre din hund eller sikre dig din hund får de rette mængder hundefoder så er Doksie foderautomaten hel genial.

Du oplyser på et praktiske display hvor meget og hvor tit du ønsker din hund spiser og så klare Doksie Automaten resten for dig. Dit liv blev lige meget nemmere og din hund får altid mad til tiden og i de rette mængder.

En foderautomat til hunden i toplækkert design

Foderautomaten har selvfølgelig sin primære funktion. For hunden som har et konkret behov for konkrete mængder mad flere gange om dagen der er Doksie Automaten hel genialt. Når det så er sagt overdriver vi ikke ved at sige at designet i sig selv er meget appellerende.

Det er ikke altid lige pænt når hundefoderet står fremme i poser og matcher måske ikke resten af køkkenet eller spisestuen. Med det lækre design som du får med en Doksie foderautomat fortjener denne maskine at stå fremme og den pynter hel klart på omgivelserne.

Designet på Doksie fortjener ros for den er flot og de er sluppet rigtig godt afsted med deres simple design.

Det er væsentlig pænere end hundefoder i poser og det er pludselig meget nemmere at have 3 kilo hundefoder stående i stuen.

Indstil maskinen og du glemmer aldrig at fodre din hund og så får din hund endda de rette mængder og altid til tiden.

Super praktisk måde at fodre din hund på

Mange af os har en travl hverdag, der er måske flere børn der kræver opmærksomhed, der skal styr på lektier og madpakker og måske en masse fritidsaktiviteter. Glemmer vi hunden i farten er det super synd og det præger også vores samvittighed. Hvis du har en automatisk foderautomat glemmer du aldrig at fodre din hund igen.

Hertil er du også sikker på din hund får de rette mængder hundefoder og så er det slut med den dårlige samvittighed. Der er rigeligt at have styr på til hunden. Du kan se Doksie foderautomaten i nedenstående video.

https://youtu.be/5CLpVCqlqD4

Pæn og praktisk opbevaring af tørfoder til hunden

Vi har tit og ofte en pose hundefoder stående og det er ikke altid lige pænt. Med en foderautomat kan du løbende fylde din Automatiske fodermaskine op og så har du dermed praktisk, simpel og ikke mindst en pæn opbevaring af dit hundefoder.

Maskinen er kun velegnet til tørfoder jf producenten og kan bruges både til hund såvel som kan. Maskinen kan bruges pr strøm men der er også mulighed for at den kan gøre på batteri hvis du f.eks vil have foderautomaten stående frit uden ledninger. Dette kan du læse mere om hos forhandleren.

Sund hundefoder til din hund til tiden hver dag

Vi kan alle sammen som hundeejere nok nikke genkendende til at glemme at servere måltiderne for hunden hver dag til tiden. Det er bare super let at bruge en foderautomat så er du sikret din hund får mad flere dage frem uden du skal spekulere på om du nu også huskede at fylde hundeskålen op med den rette mængde hundefoder.

Det er selvfølgelig især praktisk for de hundeejere som har en travl hverdag måske med skiftende arbejdstider og et hektisk familieliv. Nu skal du blot indstille maskinen til jeres behov og selvfølgelig sørge for at fylde maskinen op efter behov. Foderautomaten har desuden gode anmeldelser og er et eftertragtet produkt hos forhandleren.

Alt materiale fra denne artikel er fra Doksie. Vi håber du fandt din læsning inspirerende og nyttig.

Seneste indlæg