Hund med små kæledyr


[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Vi fik os et lille hamster ved navn Alexander

Vi havde som familie udskudt tanken nogen gange med at anskaffe os et lille hamster skønt det er i bur det meste af tiden, for når man har en 70 kilo tung hund som vandre rundt på gulvet ville det rent ud sagt være en katastrofe hvis hunden udså sig det lille hamster som potentiel mad. 
Men familiens yngste på 7 år ville ikke så let give op, det var hendes helt store drøm med et hamster så til sidst overgav vi os alle og besluttede os at overraske med et Hamster og alt det tilhørende udstyr det kræver for sådan en lille een. 

Vores Dogue de Bordeaux snuser til det lille hamster

Endelig skulle der købes hamster

Den store dag var kommet og da Liva den lille på 7 år kom hjem havde vi alle været ude og handle ind til den store overraskelse. Liva blev fantastisk glad og da hun havde hilst på den lille og stadig tænkte over hvad vi skulle navngive hamstreret så skulle hund og hamster introduceres for hinanden.

Cozmo vores hund opfattede hurtigt at hamster var en del af familien og selv om det kan virke voldsomt med størrelsen forskellen så er Cozmo lynhurtigt beskyttende over for det lille nye kæledyr præcis som han er over for børnene.

Det viser os hvor hvor vigtigt det er at indvie hunden hurtigst muligt og det har vi gjort for dag et af især også med andre hunde i hundeskoven.

Vores Dogue de Bordeaux er et bjerg ved siden af lille Alexander

Hunden vænner sig lynhurtigt til hamster

Siden den korte introduktion har Cozmo ikke vist hamster den store interesse over for det lille hamster men man kan se han er opmærksom på lille Alexander. Det interessante ved det her er at Cozmo sagtens kan være på stikkerne hvis der er fugle, katte eller andet i haven men når han ved det er familiemedlem så er han utrolig beskyttende.

Vores konklusion må derfor være at det sagtens er muligt at sætte en stor Dogue de Bordeaux sammen med et lille hamster uden at det behøver at være et problem. Men og der er et stort men, vi vil kraftigt anbefale at man altid sørge for at vise hunden at hamster er en del af familien præcis som med mennesker der kommer på besøg eller andre hunde såvel hjemme som ude.

Vi har desværre oplevet andre steder hvor man ikke har socialiseret hunden tidligt nok og det kan give en masse vanskeligheder på et senere tidspunkt, f.eks at du står med hund som slet ikke kan være sammen med andre hunde, vi er langt fra eksperter på det område man kan hel sikkert anbefale dig at opsøge eksperter for det er et langt liv med hund hvis du skal tage en masse forbehold når du er ude med din hund eller hvis du f.eks ikke kan få kæledyr fordi din hund ikke acceptere det.

Hamster er ikke bange for hunden, derfor er det vigtigt hunden forstår han skal passe på hamster

Vores indkøb til det lille hamster

Nedenstående er et par reklamelinks til hvor vi kan anbefale dig at handle ind til køb af dit hamster, vi har fået et avanceret bur med masser af små gange og så købt os et lydlyst hamsterhjul, vi startede faktisk med et almindeligt hamsterhjul men hvis du er glad for nattesøvn så tilråder vi at du køber et lydløst med det samme.

Vi vil som udgangspunkt anbefale at i tager ud i et lokal dyrehandel og finder det rigtige hamster til jeres familie men når vi snakker udstyr er Dyrelageret.dk et rigtig godt sted online. Her finder du et væld af udstyr til dit hamster og de har også til en masse andre kæledyr og selvfølgelig også hunden. 

Et andet godt sted i kan handle er hos Osmedkaeledyr.dk her finder i også en god praktisk side når vi snakker hamster og udstyr.


















[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
	

Seneste indlæg