Bedste halsbånd til hunden : du finder et kæmpe udvalg af halsbånd her


Mangler du et halsbånd til hunden så læs videre her. Vi guider dig igennem alle mulighederne med de forskellige halsbånd der findes til hunden.

Vi gør endvidere opmærksom på at denne artikel Bedste halsbånd til hunden har annonce indhold.

Halsbånd til hunden der gør

Har du en hund der gør og har du svært ved at kontrollere det. Så kan du få Anti Halsbånd til hunden der gør. Den fungere simpelthen sådan at hvis hunden gør for højt så udløses en sensor i halsbåndet som så udløser en lille spray.

Denne spray distrahere din hund og den holder så op med at gø. Det kan næsten virke for nemt men det er et simpelt og meget brugt system som får bugt med den støjende og gøende hund. Det skal dertil siges at duften som kommer ud af denne spray er ufarlig for din hund.

Dette kan klart anbefales hvis du har en af de hunde der bare skal gø hele tiden. Det er et halsbånd som fungere utrolig godt med uparfumeret spray. Det er desuden vandafvisende og har udskiftelige spraypatroner.

Kædehalsbånd til små og store hunde

Der findes også de traditionelle kædehalsbånd til hunden. De er stadig meget brugt og findes i mange forskellige varianter. Du kan få rundsyet læderhalsbånd med kæde, eller kvælerkæder i krom.

Lyshalsbånd til hunden

Er du en af dem der går tur om aftenen med din hund. Du er langt fra alene men du har sikkert også bemærket at mange hunde går med lyshalsbånd. Det findes i utrolig mange udgaver og er rigtig smart.

Måske tænker du at det ikke er nødvendigt men din hund skal bare løbe lidt for langt væk en gang og går du tur i skoven kan det meget hurtigt blive en meget lang og kedelig aften. Derfor er et lyshalsbånd til hunden en utrolig smart ide.

Vi elsker selv at gå tur i skoven med vores Franske Mastiff og Cane Corso og det hænder mørket kommer os i forkøbet. Især når det er vinter så bliver det hurtigt mørkt. Derfor er det utrolig rart at have muligheden for at have en form for lys på hunden og det er altså smart i et halsbånd.

Hundehalsbånd med LED lys

Dette er altså bare super smart og virkelig effektivt. Vi bruger det selv med vores store Dogue de Bordeaux når vi er i hundeskoven og hunden er altid til at få øje på.

En ting er selvfølgelig at vi altid gerne vil kunne finde vores hund og det er dejligt. Men noget andet er altså alle de andre mennesker som færdes i hundeskoven. Det er rigtig rart for dem at kunne se hvis der kommer en hund løbende i mørket.

Det kan derfor klart anbefales at bruge et hundehalsbånd med LED Lys.

Læderhalsbånd til hunden : det bruger vi selv

Halsbånd i læder er bare utrolig populært og bruges af mange hunde. Vores store Dogue de Bordeaux bruger selv et stort brunt halsbånd i læder og vi synes det passer utrolig godt til vores hund og matcher vores stil. Dertil er det også bare stærkt og i en super god kvalitet.

Du kan få utrolig mange halsbånd i utrolig mange designs. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser, så hvis du ønsker noget med diamanter så finder du helt sikkert også det.

Hundehalsbånd med GPS til din hund

Er du en af dem som er bange for at din hund skal forsvinde i den store skov. Eller har din hund en tendens til at finde små flugtruter fra jeres egen grund ?

Så er det måske anledningen til at købe et halsbånd til din hund med indbygget GPS. På denne måde kan du altid finde din elskede hund som måske er halvvejs igennem en skov og egentlig bare gerne vil hjem igen.

Husk altid et hundetegn på halsbåndet

Nu hvor du sikre dig at din hund har et godt og robust halsbånd så sørg også får din hund bærer hundetegnet. Det skal siges at hundetegnet er lovpligtigt og det er altid en god ide at din hund har det på. Især hvis din hund bliver væk så formindsker du chancen for at finde hunden igen hvis den ikke har hundetegn på.

Du kan få utrolig mange hundetegn så du kan altid finde noget som matcher halsbåndet som du har til hunden. Sørg for at dit telefon nummer står på dit hundetegn så kan man ringe til dig med det samme hvis man finder din hund. Er du især på rejse i udlandet er hundetegnet supervigtigt, dine odds for at få din hund tilbage er store hvis man finder din hund og der står et tilgængeligt telefon nummer.

Husk evt også at skrive lande kode på dit hundetegn. Det er ikke sikkert de kender din landekode hvis du f.eks er på ferie i sydeuropa.

Din hundeforsikring er super vigtig

Når vi nu har vendt hundehalsbånd og ikke mindst det vigtige hundetegn. Så er der bare at sige en hundeforsikring er mega vigtig. Der er selvfølgelig den lovpligtige hundeforsikring som alle skal have.

Men der er også den udvidet hundeforsikring som virkelig hjælper hvis din hund stikker af og måske bliver påkørt af en bil. Skal din hund på dyrehospitalet koster det utrolig mange tusind kroner. Men din hundeforsikring kan redde hundens liv.

Du bør altid have en ordentlig hundeforsikring. Det behøver ikke koste en formue men det er ikke alle der måske har 30.000 til et dyrehospital. Her kan den rette hundeforsikring virkelig gøre forskellen. Der er som relg en selvrisiko men det er stadig utrolig mange penge du kan få af din hundeforsikring men det kræver selvfølgelig at du har tegnet en.

Vi håber du med dette artikel “bedste halsbånd til hunden” blev inspireret eller fik svar på nogen af dine spørgsmål. Det er altid svært at vælge hvad man skal bruge af halsbånd til sin hund.

Seneste indlæg