Derfor bør du altid bruge hundesenge til din hund – se mere her hvorfor


Derfor er hundesenge en fantastisk ide til hunden

Vil du gøre din hund glad så er en hundeseng en fantastisk ide. En hundeseng eller hundekurve er seng specielt designet til vores hunde. Det betyder får den bedst mulige søvn og dermed de bedste vilkår for at fungere optimalt.

Vi beskriver i denne artikel en masse fordele ved en hundeseng. Vi gør ligeledes opmærksom på at der ikke i denne artikel er annonce indhold.

En hundeseng er tryghed for din hund

Hundesenge eller hundekurve er meget mere end blot et sted din hund ligger og sover. Hvis du tror hunden blot skal bruge en seng så kan du her læse om alle fordelene ved at bruge en senge eller hundekurve til hunden.

Hundesenge eller hundekurve er hundens sted hvor den slapper af

Når hunden er træt og skal slappe så er den helt rigtige hundeseng det sted hvor hunden kan slappe af. Det er uanset om det er store hunde, ældre hunde eller små hunde. De har alle sammen brug for det særlige sted hvor de kan restituere.

De finder også tryghed i deres private lille hule

Der kan være flere årsager til vores firbenede ven søger tryghed men den finder de i hundekurven. Alle hunde har sådan et sted hvor de kan afstresse hvad enten det er en klassisk hundekurv eller en dejlig bløde madrasser.

Den rigtige hundeseng gør at din hund vil sove godt og have de rigtige rammer for et godt liv

Vores Dogue de Bordeaux kan stove alle steder men den har særlige øjeblikke hvor den smider sig i sin hundekurv eller Fluffy hundeseng. Vi ved når den trækker sig for at slappe af så giver vi hunden fred og ro.

Alle slags hunde har brug for at genfinde deres energi

Hundensengen er bare stedet hvor din hund får fornyet energi. Tit og ofte hvis du køber en ny hundeseng får du kvalitet med blødt fyld og så du den bedste hundeseng til din hund. Hundens krop har nemlig de bedste betingelser i en lækker blød hundeseng.

I en lækker blød hundeseng vågner din hund op glad og frisk

Vi kender det fra os selv som mennesker. Vi tilbringer en stor del af vores liv i sengen. Det er et behageligt sted hvor vi kan samle nye kræfter. Det samme gør sig gældende for hunden som også skal have sin egen seng. Sørger du derfor for ordentlige hundesenge til hundene får du aktive hunde som får den rigtige søvn i mange timer.

En hundeseng fås i mange former, kvalitet og farver

En hundeseng behøver ikke ligne den oprindelige klassiske hundekurv. En ny hundeseng i dag fås i rigtig mange udgaver og lækre kvaliteter. Du kan online finde et kæmpe udvalg af hundesenge til attraktive priser.

Hunde elsker fluffy Donut hundesengen

Vores firbenede venner elsker en fluffy hundeseng. Vores egne Cane Corso er ingen undtagelse. Selvfølgelig skal du tage hensyn til en hunds størrelse men du kan få en fluffy hundeseng i alle størrelser så du skal blot købe den rigtige model.

Hundesenge fås i mange forskellige materialer

En hundeseng fås i mange forskellige materialer samt mange forskellige størrelser. Du skal selvfølgelig være opmærksom på at kvalitet og pris tit hænger sammen. Har du derfor en forventning om at en hundeseng skal holde i mange år bør du investere i en ordentlig seng til din bedste ven.

Det er ligegyldigt hvilen hunderacer du har, hundesengen er i dag en super stærk kvalitet hvis du vælger at investere lidt penge. Hundesengen er det sted din hund tilbringer det meste af sit lidt og samtidig en stor del af hjemmets indretning. Din nye hundeseng bør derfor være kvalitet til din hund og samtidig noget der ser godt ud i hjemmet.

Formen på hundesengen kommer an på dig, hunden og din indretning i hjemmet

Som tidligere nævnet kan du få en hundeseng i mange forskellige farver. Den skal gerne matche dit hjem så du er godt tilpas med hvor du placere hundesengen. Det kan være i soveværelset ved siden af din egen seng. Men det kan også sagtens være mange andre steder i huset. Hunde kan sove godt mange steder når først de er vant til det. Du skal derfor ikke være nervøs de nye omgivelser, hunden skal nok vænne sig til det.

Dog elsker mange hunde at sove tæt på deres ejer. Vores Dogue de Bordeaux og Cane Corso går tit runder i huset og sover forskellige steder i huset. Vi har både hundetæpper og hundepuder så der kan sagtens være undtagelser hvor hundene ikke nødvendigvis sover i hundekurve eller hundesenge. Vi mener dog altid vores hunde skal have en hundeseng de kan sove i og de vælger også tit at sove der.

Sidst men ikke mindst når vi snakker former på en hundekurve så skal man også kigge på hundens krop. Store hunde bruger også en anden størrelse hundeseng, hvorimod små hunderacer slet ikke har samme behov.

En hvalp eller hunde kan sagtens dele hundesenge eller hundekurve

Vores hunde er rigtig meget sammen. Vores hunde elsker også at sove sammen. Vi har en dejlig blød hundeseng hvor hundene tit sover på skift eller sover i klump.

Det kræver den rigtige størrelse hundekurv hvis hundene skal sove sammen

En hunds seng er jo tit og ofte et personligt sted. Men tit og ofte kan hunde godt lide at sove sammen i klump. Det gør jo at en hundekurv eller hundesengen skal have den rigtige form eller størrelse.

Man ved bare det er den rigtige hundeseng når begge hunde elsker at sove sammen. Det kan i samme forbindelse være godt at sikre dig en hundekurv har en skridsikker bund. Så glider din hundesengen ikke rundt på gulvet. Derfor skal du altid tjekke bunden af hundesengen når du shopper.

Vores Dogue de Bordeaux forbrænder utrolig meget energi hver eneste dag. Han er en utrolig livsglad hund som giver en masse kærlighed og fornøjelse til hele sin familie.

Til gengæld ved vi også hvor vigtigt det er han får sund og god næring i form af sin hundemad. Hertil ved vi også at en god hundeseng og ikke mindst steder i huset hvor han kan slappe af , er afgørende for han har det godt og kan restituere sig.

Enhver hund bør have en hundeseng og et sted i huset hvor den altid kan slappe af.

Små hunde som store hunde, de sover tit sammen og de er flok dyr

Har du små hunde eller store hunde så vil du tit erfare hunde trods alle størrelser, så holder de sammen. En hund ligger bare tit sammen med sin familie og sådan er hunde bare indrettet. Har du derfor flere hunde er det en rigtig god ide at kigge på hundesenge som er dejlig blød og har plads til flere hunde i hundesengen.

Det kan også være en god ide hvis der er plads til hundetæpper i sengen således at hunden rigtig kan putte hvis det er koldt om vinteren.

Gør din hund glad med den rigtige madras

Du skal købe den rigtige hundeseng hos hos en udbyder som sælger hundesenge hvor din hund er omdrejningspunktet. Det betyder også du skal kigge på madrasser hvor hunden ligger fantastisk. Memory foam kan være rigtig fornuftigt at kigge efter som former sig efter hundens krop.

Det er også vigtigt at hvalpe kan slappe ordentligt af og her er det vigtigt at det er nogen ordentlige madrasser så dine hvalpe har de bedste betingelser når du køber senge.

Sidst men ikke mindst er hundekurven af en god kvalitet også nem at rengøre. Det samme gør sig gældende med hundetæpper som du bruger i sengen til hunden. Hvis det er nemt at rengøre holder det også bedre og så har du gjort dig en god investering.

Alle hunderacer fortjener de bedste hundesenge

Vi mener jo at den enkle hund hver især fortjener hundesenge. Har du derfor en hund kan det være en god ide at tjekke om din hund har de bedste betingelser. Har du hundetæpper, har du en hundepude til hundens seng. Det kan også være din hund blot har brug for nogen gode puder, uanset hvad er det altid en investering i hundens trivsel hvis hunden sover godt.

Vores Dogue de Bordeaux sover i sin Fantail hundeseng

Vores Dogue de Bordeaux sover faktisk lidt alle steder. Det er en hund som passer på hele familie og derfor er der ikke et fast sted vores Franske Mastiff den sover. Der er mange ting der gør sig gældende, er alle børnene hjemme kan den godt gå lidt på tur og sove forskellige steder.

Derfor har vores Dogue de Bordeaux en hundepude og puder i det hele taget i de fleste rum hos børnene. Han har det bedste med at vandre lidt rundt om natten og kontrollere at børn og familie har det godt Her behøver der ikke stå hundesenge alle steder, men det kan også sagtens være en hundepude som han hviler på og bruger som seng.

Vores Dogue de Bordeaux er ude og lege næsten hver dag. Han har flere venner, men hans bedste ven Melvin er en Old English Bulldog.

Når de leger går det rigtig stærkt og de bliver meget stimuleret og bruger en masse energi.

Det betyder også at det er vigtigt hundene er udhvilet når de mødes og de kan bruge deres sanser og energi optimalt.

Her er det selvfølgelig afgørende at vores hund har en god hundeseng og et godt sted at sove og ikke mindst slappe af.

Vores Cane Corso elsker sin Donut hundesenge

Vores Cane Corso er stadig en hvalp på 20 kilo. Han kræver heller ikke der er sende alle steder da han sagtens kan putte blandt puder. Som hund har han dog sin donut seng og her søger han hen når han er rigtig træt. Ellers er han alle steder især hvor den største hund er men leger tit med børnene og tager sig en lur blandt puder. Et hundetæppe kan også være rigtig praktisk til hvalpen.

Konklusion omkring hundesenge og hvorfor sengen er en god ide for din hund

Vi har vendt en masse rigtig gode årsager til at bruge hundesenge i denne artikel. Som vi mennesker har brug for senge så har vores hunde det absolut også. Vi rengøre selv vores senge lige så vel som vores hundes senge også skal vedligeholdes.

De primære årsager som du kan læse i denne artikel er derfor som følgende.

  1. Hundesenge af en god kvalitet øger din hunds trivsel, både krop og sind
  2. Din hund har altid et sted den kan stresse af og hundesenge eller et hundetæppe er godt
  3. Din hund har sit eget private sted, sin hule hvor den altid kan trække sig
  4. Hundesenge er smadder gode til transport, så din hund kan føles sig hjemme alle steder
  5. Din hund har et sted hvor den kan gemme sine kødben og sine tøjdyr
  6. Vi tror på hunden får et bedre liv med sin egen seng og sit eget space
  7. Det er en fantastisk investering i en seng til et helt liv

Hvor køber du senge til din hund

Der findes rigtig mange forhandlere hvor du kan finde et stort udvalg af hundesenge. Du skal dog altid være opmærksomme på kvalitet og pris ofte hænger sammen. Du kan kig rundt på nettet eller du kan læse videre her hvor vi kan anbefale dig forskellige forhandlere af hundesenge.

Hundesenge hos “os med kæledyr”

Vi handler jævnligt hos os med Kæledyr og får altid en god behandling. Den sidste hundeseng vi købte hos “OS med kæledyr” var vores Fantail seng som vi også har skrevet en artikel omkring. Butikken kan klart anbefales, udstyret kommer altid forsvarligt pakket ind og til tiden. Butikken har ligeledes godt anmeldelser og klart fornuftige priser.

Besøg også “Alt til hund og kat”

Denne forhandler er også en af vores fortrukne. De har et kæmpe udvalg og tit og ofte kan du finde det hele her. Sidst vi handlede her købte vi vores hundetegn til hundene som vi opdatere engang imellem.

Prissætningen er meget fornuftig og en masse gode anmeldelser på trustpilot.dk

Hvad sker der hvis hunden ikke får sin søvn

En hund har brug for stabilitet især hvad søvnen angår. Sker der derfor det at din hund ikke kan finde ro eller du ikke har sørget for et sted hvor hunden kan trække sig, så kan hunden blive stresset.

Uden et sikkert sted “safe place” så bliver hunden urolig og må tage til takke med hvad den kan finde. Det kan også være ved f. eks fyrværkeri hvor hunden bliver urolig. Så har den brug for sit trygge sted hvor den kan være i fred og tage den med ro.

Det kan også være hvis i får en masse gæster og det bliver for voldsomt med alt opmærksomheden for hunden, så skal der også være mulighed for at trække sig til sin hule for hunden.

Hundesenge er perfekte til transport

Skal du på farten i din bil eller måske være væk flere dage har du brug for noget som gør hunden tryg på rejsen. Her er hundesenge helt oplagte. Det kan også være hundepuder eller andet men det er væsentligt at du bruger noget som hunden elsker at putte med eller i hver dag eller nat.

Er du f. eks på ferie over en længe periode er det utrolig vigtigt du sørger for hundens faste hundeseng. Det kan være stressende for hunden at sove nye steder men har du sørget for at medbringe hundens faste seng måske med memory skum og så føler hunden sig hjemme selv på en rejse hvor i er langt væk hjemmefra.

Sørg for at alle kender reglerne omkring hundesenge i jeres hjem

Et er selvfølgelig at jeres hund har trukket sig og tager en lur i en af sine hundesenge. Dog er det vigtigt at alle i huset forstår at når det sker så forstyrrer man ikke hunden. Hvis man ikke acceptere at hunden har trukket sig så forbinder hunden det ikke med noget positivt hvis den bliver jaget væk fra sit trygge sted.

Derfor er det vigtigt at især børn i familien eller husstanden forstår spillereglerne når det kommer til hunde der trækker sig eller skal slappe af. Endvidere er det også vigtigt at man fortæller gæster at når hunden trækker sig til hundesengen så har hunden helle.

Det betyder selvfølgelig at hunden skal have ro eller have sin søvn og så forstyrre man ikke hunden.

Væn dine hunde til at sove om natten, så får du også din nattesøvn

Du kender det sikkert selv, du har haft en dårlig nats søvn og du er uoplagt og ikke i særlig godt humør. Præcis det samme kan gælde for din hund. Hvis den ikke har et fast regulært sted at sove kan den rende rundt hele natten og lede efter det rigtige sted.

Det kan også betyde at hunden skal ud i haven og tisse flere gange i løbet af natten hvorfor den vækker dig og det bliver et langt natteroderi. Sådan en nat kan man hurtigt blive rigtig træt af. Hvis man så har flere nætter kan man gå hen og blive rigtig træt og virkelig uoplagt.

Det vidner bare om hvor vigtigt det er at man sover om natten. Det gælder både hund som hundeejer og derfor er det så vigtigt at du sørger for hunden altid minimum har et fast sted hvor den kan sove. Det skaber ro og stabilitet og det lønner sig for din søvn og hele husstanden, for uden søvn er vi ikke meget værd. Hverken hund eller ejer.

Seneste indlæg