Hundepude til hunden : se det store udvalg her


Søger du en hundepude til hunden så kig med her. Hundepuder er utrolig populære og praktiske og hvis du elsker din hund så fortjener den en ordentlig hundepude. Der findes mange forskellige hundepuder så tjek de forskellige muligheder ud her og køb din nye hundepude eller hundemadras online.

Vi skal gøre opmærksom opmærksom på at der i denne artikel hundepude til hunden er annonce indhold

Hunter hundepude – model Ortopædisk Hundepude Merida (hvis du vil optimere din hunds søvn)

Vi mennesker ved hvor vigtigt en god nats søvn er. Hvis vi sover dårligt så forringer vi vores livskvalitet og det er på ingen måde sjovt. Det samme gør sig gældende for vores hunde. De har også brug for en rigtig god søvn. Hvis man får en god søvn er man frisk og har øget livskvalitet. Det fortjener vores hunde.

Hunter har produceret en hundepude med memoryskum i flager. Det betyder at hundepuden tilpasser sig til kroppens form og på den måde får din hund den bedst mulige søvn. Hvis du vil opnå den bedst mulige effekt af denne hundepude, så skal du ryste hundepuden jævneligt, så du får fordelt skumflagerne i hundepuden.

Hunter hundepude i model Merida er især god til hunde med led og problemer med ryggen. Den bløde facon og memory flagerne gør det optimalt for din hund når den skal sove eller slappe af. Hundepuden har desuden en skridsikker underside så hundepuden ikke skrider rundt.

Hunter hundepude i model Merida er genialt til hunde som har led eller rygproblemer. Derudover indeholder den memory flager og den slags skum former sig efter din hund.

Det betyder alt i alt at med en Hunter hundeseng som denne så har du optimeret din hunds søvn væsentligt. Vi fortjener alle at sove godt, inklusiv vores hunde.

Man må bare sige at denne hunter hundepude samtidig er utrolig lækker design og vil pynte i ethvert hjem.

Hunter hundepuden få i 3 forskellige mål

Medium til de helt små hunde på 50 x 75 cm.

Large til de lidt større hunde på 70 x 100 cm.

Sidst men ikke mindst en X – Large til de største hunde på 75 – 120 cm.

Hundemadras fra Ann Habor – super lækker kvalitet og design

Søger du en hundemadras som udover at være en lækker hundeseng men også bare ser godt ud. Så kig nærmere på hundemadrassen her fra Ann Habor med navnet Como.

Hundemadrassen Como fås i 4 forskellige størrelser med en længde fra 71 til 110 cm. Derfor kan de store hunde også være med lige så vel som de helt små. Ofte er sådan en hundemadras et godt sted fordi hundene kan putte sammen.

Udover at være en super flot hundemadras er designet fra Ann Habor bare super lækkert. Hundemadrassen er utrolig blød i at lægge i og vil se godt ud i ethvert hjem. Tiderne har virkelig flyttet sig når man kan få udstyr til hunden som er så lækkert design som dette.

Søger du en hundemadras som ikke bare er blød og lækker men samtidig utrolig flot design. Så se denne hundemadras fra Ann Habor.

Modellen hedder Como og fås i 4 forskellige størrelser. Så uanset om du har en Dogue de Bordeaux eller en lille jagthunde så fås der en størrelse til dig og familien.

Rejsemåtte til hunden – endnu et lækkert design fra Ann Habor

De fleste af os har hunden med på tur. Det kan være mange forskellige steder, stranden, skoven eller et helt tredje sted. En fællesnævner er dog at det kan være koldt vejr, det kan også regne eller være alt for varmt.

Til dette formål bør alle have en rejsemåtte til hunden. Faktisk burde man altid have en rejsemåtte til hunden i bilen hvis det bliver nødvendigt. Rejsemåtten til hunden kan ligge fast i bilen så man altid har måtten ved hånden hvis det bliver nødvendigt.

Efter en lang våd tur i hundeskoven kan det godt blive utrolig koldt for hunden. Så kan en køretur på 30 min tilbage til hjemmet blive for koldt for din hund. Her kommer en rejsemåtte til hunden fra Ann Habor utrolig belejligt. Rejsemåtten til din hund kommer også i flere forskellige størrelser. Vi har selv en Dogue de Bordeaux og her er den store størrelse den rigtige så du skal være opmærksom på størrelsen.

Har du været en tur i hundeskoven med din hund. Har det regnet eller er hunden våd efter leg i en sø.

Så er en rejsemåtte til hunden uundværlig. Denne model fra Ann Habor er samtidig lækkert design. Du kan have det med alle steder og fast liggende i bilen. Så er du sikker på din hund ikke fryser.

Vi har selv en Dogue de Bordeaux hvor vi bruger den største af 4 modeller. Du skal derfor være opmærksom på størrelsen af rejsemåtte til hunden når du shopper.

Hundepude, hundemadras eller en hundeseng, hvad er bedst at bruge

Det kan altid være svært at vælge hvad der er bedst for din hund. Vi synes personligt at hunden skal have det frie valg men det kan hurtigt blive en bekostelig affære. Det kommer også an på hvor højt du prioritere din hund, det vigtige er dog bare at din hund har et fornuftigt sted at sove.

Vi har en Dogue De Bordeaux og en Cane Corso og de elsker faktisk at sove rigtig mange steder. Der findes derfor ikke nødvendigvis et svar på hvad der er bedst for din hund om hvor den skal sove henne. Vores hunde variere lidt i deres valg men det kommer også nogen gange an på hvilken tilstand hunden kan være i.

Nogen gange kan hunden også godt lide bare at ligge på sin hundepude og nyde sine godbidder i godt selskab.

Giv din hund muligheder , så vælger den selv det rigtige

Hvis du vil give din hund de bedste muligheder så bør du altid have en hundeseng og en hundemadras eller hundepude.

En hundeseng er typisk god hvis hunden vil trække sig lidt, det kan være hvis hunden er stresset eller der er for meget larm. Så kan en hundeseng være fantastisk og hunden kan være lidt for sig selv.

Med en hundemadras eller hundepude vil hunden måske gerne slappe af, men i selskab med dig. På den måde giver du selv din hund mulighed for at vælge. Vores Dogue De Bordeaux og Cane Corso har begge muligheder og vælger faktisk begge muligheder afhængig af deres humør og tilstand.

Vi håber du med denne artikel fik inspiration. Forhandleren som vi har henvist i denne artikel er en troværdig forhandler som har gode anmeldelser på trustpilot.dk


Seneste indlæg